Enflayon Haberleri

Memur ve emekli zammı son dakika... Memur maaşlarıyla ilgili hükümete çağrı yaptılar: 'Az alana çok, çok alana az zam yapılsın'

Milyonlarca emekli, memur, asgari ücretli yeni yılda maaşlarına gelecek zam oranını bekliyor. Memur maaşlarında etkili olacak oran geçtiğimiz günlerde TÜİK tarafından duyurulmuştu. Bununla beraber memur maaşlarıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Yeni yılda geçerli olacak maaş zammı için açıklama yayımlayan Büro Memur-Sen ‘Az alana çok, çok alana az zam yapılsın’ önerisinde bulundu.

Finans 12-12-2022 14:39

Canlı yayında ilginç anlar: Oda başkanı gıda fiyatlarındaki artışa böyle isyan etti: ‘Tencere darbesi yapıyorlar…’

Son dönemde gıda fiyatlarında yaşanan artış ‘fahiş fiyat’ tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün, ‘çok daha farklı’ uygulamalarla fahiş fiyatların önüne geçilmesi için talimat verdi. Konuk olduğu canlı yayında fahiş fiyatlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir ise çok konuşulacak bir çıkışta bulundu. Demir, patates fiyatının muz fiyatını geçtiğini belirterek, "Tencere darbesi yaparak milleti sokağa dökmeye çalışıyorlar" dedi.

Finans 22-11-2022 13:35

Diğer Haber Etiketleri

Enflayon

Enflayon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Enflayon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.