Engelli Maaşı Haberleri

Bakan Göktaş duyurdu: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mart ayına ilişkin toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Finans 16-03-2024 10:13

EYT'de kilit rol: Kıdem tazminatı tavanı 2023 için bir kez daha değişti! Memur zammı ile 20 bin liraya dayandı...

Tüm memur ve emekliler için zam oranı refah payı ile birlikte yüzde 30’a yükseltildi. Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu. Erdoğan’ın açıklamalarının ardından EYT ile emekli olmayı bekleyen milyonların kıdem tazminatı hesabı da değişti. Kıdem tazminatı tavanı 2023 yılı için 20 bin liraya dayandı. 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı gibi sosyal yardım ödemeleri de yeniden hesaplandı. 4.336 liraya yükseldi. İşte detaylar…

Finans 04-01-2023 14:16

Engelli maaşı ne kadar oldu, maaşlar ne zaman yatacak? 2023 engelli maaş tablosu belli oldu

2023 engelli maaşlarının ne kadar olduğu ile ilgili araştırmalar hızlandı. Engelli maaşı alanlar enflasyon oranlarının açıklanmasıyla kendi paylarına düşenin ne olduğunu merak etmeye başladı. Peki 2023 engelli maaşı ne kadar oldu, maaşlar ne zaman yatacak, kimler emekli maaşından faydalanabilir? İşte engelli maaşıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Finans 03-01-2023 17:18

2023 ENGELLİ AYLIĞI NE KADAR OLDU? 2023 engelli aylığı yüzde kaç zamlanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücreti duyurdu!

2023 engelli aylığı araştırmaları hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında verilmesi planlanan asgari ücret zammını basın açıklaması ile duyurdu. Şimdi ise gözler, engelli aylığına yapılacak zam tutarına çevrildi. Peki 2023 engelli aylığı ne kadar oldu? 2023 engelli aylığı yüzde kaç zamlanacak? İşte detaylar...

Finans 25-12-2022 13:19

Engelli Maaşı

Engelli Maaşı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Engelli Maaşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Engeli maaşı şartları nelerdir, başvuru için hangi evraklar gerekli? Engelli aylığından kimler faydalanabilir, engelli maaşı nasıl alınır?

Engel durumu ve maddi yetersizliğe sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, engelli maaşından yararlanabiliyor. Engelli maaşı şartlarını karşılayan ve gerekli belgelerle birlikte başvuru yapan kişiler engelli aylığından faydalanabilirler. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından uygulanan engelli maaşı sisteminden faydalanabilmek için gerekli olan engelli maaşı şartları nelerdir?

Haber 11-11-2022 16:06

Engelli vergi indirimi sorgulama, hesaplama ve başvuru işlemleri nasıl yapılır? Engelli vergi indirimi maaşa ne kadar yansır, vergi indirimi nasıl alınır?

Türkiye’den engelli olarak çalışan bireylerin yaşamlarını kolay hâle getirebilmek için yapılmış bazı pozitif ayrımlar bulunmaktadır. Bunlardan birisi ise engelli vergi indirimi olarak bilinmektedir. Vergi indirimi ile birlikte engelli vatandaşların çalışma koşullarının hafifletilmesiyle birlikte, maaş iyileştirmesi yapılarak daha rahat etmeleri amaçlanmıştır. Engelli vergi indirimi maaşa ne kadar yansır, vergi indirimi nasıl alınır?

Haber 08-11-2022 15:49

Engelli aylığı 2022 yılında ne kadar? Engelli maaşı ne kadar, nasıl alınır?

Engelli maaşı belirli bir engel oranına sahip, bakıma muhtaç, maddi gelir konusunda yetersiz kişilere verilmektedir. Asgari ücrete yapılan zamlar ile birlikte engelli maaşlarında yeni düzenlemeler getirildi. Her yıl asgari ücrete gelen zamlarla birlikte düzenlenen engelli aylığı, milyonlarca insanın yakından takip ettiği bir konudur. Peki 2022 yılında emekli aylığı ne kadar oldu, engelli maaşı nasıl alınır?

Haber 08-11-2022 15:43

Engelli maaşları ne zaman yatar? Engelli aylığı maaş ödemeleri ayın kaçındı yapılır?

Engelli bireylerin sahip olduğu belirli haklar bulunmaktadır. Bu haklardan biri de engelli aylığıdır. Engelli vatandaşların biraz daha kolay bir yaşam sürebilmeleri için gerekli olan engelli maaşlarının; ödeme tarihleri, tutarı ve nasıl yatacağı vatandaşlar için önemli bir konudur. Engelli aylığı nasıl ve ne zaman yatar konularını detaylı bir şekilde paylaştık. Engelli aylığı maaş ödemeleri ne zaman yapılır?

Haber 17-10-2022 13:13

Evde bakım parası, engelli maaşı, yaşlı aylığı... O ödemelere de zam geldi! 2 bin 88 TL...

Yüz binlerce kişinin yararlandığı ödemelerin yükseldiği açıklandı. Sosyal güvencesi olmayan, engelli, yaşlı, başkasının bakımına muhtaç olan her birey devlet koruması altına alınırken bu kişilere yapılan destek ödemelerinde önemli bir gelişme yaşandı. Bu kapsamda Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak yapılan ödemenin 2 bin 88 liraya yükseldiği belirtildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Finans 08-08-2022 07:35