Engin Ardıç Haberleri

Engin Ardıç neden öldü, hastalığı neydi? Ünlü gazeteci Engin Ardıç kimdir, kaç yaşındaydı? Acı haber geldi!

Engin Ardıç ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Ünlü gazeteci ve köşe yazarı Ardıç'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği aktarıldı. Peki, Engin Ardıç neden öldü, hastalığı neydi? Engin Ardıç kimdir, kaç yaşındaydı?

Haber 27-05-2023 10:17

Gazeteci Engin Ardıç hayatını kaybetti

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç’ın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Ardıç’ın bir süredir hastanede tedavi gördüğü açıklandı.

Magazin 27-05-2023 10:03

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç hakkında suç duyurusu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Sabah yazarı Engin Ardıç hakkında, CHP'li gençler tarafından suç duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada, Engin Ardıç için "Geçmişte FETÖ kumpaslarına destek veriyordu" denildi.

Haber 12-11-2018 12:37

Engiç Ardıç yazdı: Yağ çekmiyorum, yeni havaalanının ismi 'Recep Tayyip Erdoğan' olmalıdır

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, bugün açıklanması beklenen 3. Havalimanının isminin 'Recep Tayyip Erdoğan' olması gerektiğini ifade etti. 'Yağ çekmiyorum' diyen Ardıç, 'Bilenler bilirler, burnum yere düşse eğilip de almam' dedi.

Haber 29-10-2018 08:01

Engin Ardıç

Engin Ardıç Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Engin Ardıç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Engin Ardıç'tan 'Öğrenci Andı' yorumu: Çocukları askere alın, şehit düşsünler

Danıştay'ın 'andımız' kararı sonrası tartışmalar devam ederken, gazeteci Engin Ardıç da karara tepki gösterdi. Ardıç, çağrıda bulunarak 'Altı ila on iki yaşındaki çocukları askere alın, şehit düşsünler. Belki Recep Peker'in ruhu şad olur' ifadelerini kullandı.

Haber 20-10-2018 10:20

Engin Ardıç'tan intihar eden işçi İsmail Devrim'le ilgili tartışma yaratacak yazı

Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, İzmit'te intihar eden işçi İsmail Devrim'i tartışma yaratacak ifadelerle hedef alan bir yazı kaleme aldı. Devrim'den 'adamın biri' diye söz eden Ardıç, 'Oturduğu ev kendisine aitmiş, hiçbir borcu da yokmuş. Öyleyse? Kaçmış. Hayattan kaçmış. 'Ben ölürsem bu çocuk ne yer ne içer?' diye de düşünmemiş. Demek ki pantalon bahane, muhalefet şahane...' ifadelerini kullandı.

Haber 24-09-2018 11:24

Abdullah Gül aday olmaz, 'Hanım bir sus' demesini bilir

Sabah yazarı Engin Ardıç, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'n 2019'daki cumhurbaşkalığı seçimlerine aday olma ihtimaline ilişkin olarak "Abdullah Gül aday olmaz, Kendini yeniden "birinci hanımefendi" olarak görmek isteyecek Hayrünnisa Hanım'a da "hanım bir sus" demesini bilir" dedi.

Haber 11-04-2018 12:50

Sabah yazarı Engin Ardıç’a 'Çakma Gaziler' soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç hakkında "Çakma Gaziler" yazısı nedeniyle soruşturma açtı.

Haber 08-11-2017 03:22

Pavey'den Engin Ardıç'a cevap

Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç, dünkü köşe yazısında CHP Milletvekili Şafak Pavey için 'hem özürlü hem CHP'li' tabirini kullanınca Twitter'da büyük tepki almıştı.

Haber 17-02-2012 10:45