Eos Haberleri

Eozinofil nedir? Eozinofil düşüklüğü neden olur?

Eozinofiller bağışıklık sisteminin önemli bir hücresel bileşeni olan beyaz kan hücrelerinin bir alt türüdür. Vücudu enfeksiyonlara ve yabancı maddelere karşı koruma görevine sahiptirler. Eozinofillerin belirgin özelliği sitoplazmalarında bulunan büyük ve karakteristik mavi-yeşil granüllerdir. Bu granüller içerdikleri biyokimyasal maddeler sayesinde vücudu çeşitli tehditlere karşı savunmada önemli bir rol oynarlar.

Haber 29-09-2023 23:29

ADA güçlenmeye devam ediyor! EOS kripto para borsası çalışmalarıyla yüzde 50 yükseldi!

Elektrikli araç üreticisi Tesla'nın Bitcoin ile araç satın alımlarını askıya almasının ardından gelen yoğun satışlarla, kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi 43,000 dolara, tüm piyasaların toplam hacmi de 2.0 trilyon doların altına geriledi.

Finans 17-05-2021 08:32

Bitcoin, EOS, Ethereum ne zaman yükselir?

Kripto paralarda yaşanan son günlerde yaşanan sert düşüş kripto para yatırımcılarını tedirgin etmeye devam ediyor. Özellikle Nisan ayının ortasında yatırımcısına bir hayli yüksek kazanç getiren Bitcoin, Ethereum ve EOS'un eksi seviyelerde seyretmesi kripto paraların ne zaman yükseleceğine dair araştırmaların artmasına neden oldu. Peki, Bitcoin, EOS, Ethereum ne zaman yükselir?

Finans 01-05-2021 10:54

EOS Coin nedir? EOS ne kadar? EOS nasıl alınır? EOS hakkındaki tüm detaylar…

EOS Coin, ilk olarak 2017 yılında, özel bir şirket bloğu tarafından kuruldu. EOS, mekanizma olarak dPos kullandığı için, madencilik yerine bok üreticiliği yapılıyor. Merkeziyetsiz bir platform olarak öne çıkan EOS, akıllı sözleşmelerden daha verimli olduğu söylenen dApp işlemlerini kullanıyor. EOS şu an için, Binance, Coinbase, Bitfinex ve Huobi Global piyasalarında listeleniyor.

Finans 20-04-2021 12:53

Eos

Eos Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eos Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bitcoin ne kadar? 1 ethereum kaç dolar?

Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, ZCASH, Cardano, Tether, Bitcoin Cash, EOS olarak çeşitlenen kripto paralar arasında kullanıcılar en çok Bitcoin ve Ethereum'u tercih ediyor. Geçtiğimiz aylarda tarihi zirvelerini gören bu iki sanal para birimi, günden güne daha fazla alıcının dikkatini çekmeyi başarıyor.

Finans 08-03-2021 09:14