Eren Dişli Haberleri

Zehra Güneş'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! 23 cm boy farkı çok konuşulmuştu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş başarılı spor kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da gündem oluyor. Güzelliği ile dikkat çeken Güneş’in eski sevgilisi bakın kim çıktı...

Magazin 13-07-2023 08:57

Zehra Güneş bel dekolteli elbisesiyle geceye damga vurdu! 'Kem gözlere şiş...'

Türk voleybolunun yıldız isimleri arasında yer alan Zehra Güneş, katıldığı bir davette tarzıyla büyüledi. Bel dekoltesiyle dikkat çeken Zehra Güneş, paylaşımına ''Mavilendim'' notunu düştü.

Magazin 30-12-2022 17:45

Güzel voleybolcu Zehra Güneş'ten üzen haber

Vakıfbank Spor Kulübü ve Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, yalnızca saha içindeki performansıyla değil, özel yaşamıyla da merak uyandıran bir isim. Bir süredir Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Dişli ile aşk yaşayan Zehra Güneş'ten dikkat çeken bir hamle geldi.

Magazin 22-12-2022 15:45

Güzel voleybolcu Zehra Güneş'in makyajsız haline yorum yağdı! Gören aynı şeyi söyledi

Vakıfbank Spor Kulübü'nün yıldızları arasında yer alan ünlü voleybolcu Zehra Güneş'in güzelliği sınırları aşmıştı. Kabiliyetinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla da adından söz ettiren Zehra Güneş'in makyajsız hali ortaya çıktı, takipçileri övmeye doyamadı.

Magazin 06-12-2022 20:28

Eren Dişli

Eren Dişli Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Eren Dişli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sosyal medya kullanıcıları Zehra Güneş'e acımadı! O görüntüye tepki yağdı

Kabiliyetinin yanı sıra güzelliğiyle de ilgi odağı olan ünlü voleybolcu Zehra Güneş'in haftalar önce verdiği bir röportaj, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-11-2022 11:56

Zehra Güneş'in kız kardeşi de tanıdık çıktı! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı ''Çok güzelsin, ben sandım''

Yalnızca meslek hayatıyla değil, özel yaşamıyla da dikkatleri üzerine toplayan güzel voleybolcu Zehra Güneş, ailesine olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Zehra Güneş'in kız kardeşi İrem Güneş'in ablasıyla meslektaş olduğunu duyanlar şaşıp kalıyor.

Magazin 23-10-2022 11:18

Zehra Güneş boy farkıyla gündem olan sevgilisini paylaştı! ''Çakma profesör''

Milli Takım'daki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken güzel voleybolcu Zehra Güneş, bir süredir Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Dişli ile aşk yaşıyor. Zehra Güneş, sevgilisi Eren Dişli'nin pozuna, ''Çakma profesör'' notunu düştü.

Magazin 17-10-2022 08:52

Güzelliği sınırları aşan Zehra Güneş'in sevgilisi bakın kim çıktı! Boy farkı yorumu

Yalnızca kariyeriyle değil, güzelliğiyle de büyük bir hayran kitlesi kazanan Zehra Güneş, özel yaşamıyla merak uyandırıyor. Vakıfbank Spor Kulübü'nde forma terleten Zehra Güneş'in sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 14-10-2022 17:09

Güzel voleybolcu Zehra Güneş'in kuzeni Survivor'ın yıldızı çıktı! Görenler inanmakta güçlük çekti

Kariyerindeki başarılarının yanı sıra güzelliğiyle de ilgi odağı olan milli voleybolcu Zehra Güneş, saha dışındaki yaşamıyla merak uyandırıyor. Zehra Güneş'in Survivor yarışmacısıyla kuzen olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 12-10-2022 10:12