Erkam Yıldırım Haberleri Ve Son Dakika Erkam Yıldırım Haberleri

Erkam Yıldırım Haberleri Ve Son Dakika Erkam Yıldırım Haberleri

Erkam Yıldırım, özellikle deniz ticareti ve gemi taşımacılığı alanlanları ile ilgilenen bir iş insanıdır. Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Binali Yıldırım’ın oğludur. Kız kardeşi Bahar Büşra ile birlikte 2002 yılının başında Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurdu. Gemicilik ile uğraşan Erkam Yıldırım, Temmuz 2012'de İlknur Sarı ile evlenmiştir.

Erkam Yıldırım Haberleri

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın fotoğrafı gündem yaratmıştı! AK Partili Mehmet Metiner'den dikkat çeken yorum

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Erzurum ziyaretinde bir mağazada çekilen ve tartışma yaratan fotoğrafıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Söz konusu kareyi eleştiren Metiner, "Bu tür davranışlar devletin saygınlığına zarar verir" dedi.

Haber 20-01-2023 15:10

SON DAKİKA! Erkam Yıldırım davasında Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıktı

Son dakika haberine göre, sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarda eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’a hakaret ve iftira ettiği iddiasıyla hakkında 6 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Sanık avukatı Ersan Barkın, müvekkili hakkında başka dava dosyalarında da yakalama kararı bulunduğunu belirtti.

Haber 18-01-2022 14:20

Sedat Peker'in, Erkam Yıldırım'a yönelik hakaret ve iftira davası başladı

Mahkeme, sanık Peker hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar vererek duruşmayı erteledi - Erkam Yıldırım'ın avukatı Muhammed Gök: - "Müvekkilim iş adamı olarak başka bir ülkeye gitmiş olması suç işlediği anlamına gelmemektedir. Sanığın gerek yayınladığı video gerekse daha sonra atılan tweetler nedeniyle müvekkil kamuoyu nezdinde hakarete maruz kalıp mağdur olduğundan sanıktan şikayetçiyiz"

Yurthaber 18-01-2022 14:13

Sedat Peker hakkında Erkam Yıldırım'a hakaret ve iftira suçundan dava

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker hakkında, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'a yönelik "hakaret" ve "iftira" suçundan 1 yıl 3 ay 15 günden 6 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, Sedat Peker'in YouTube üzerinden video yayınlayarak Erkam Yıldırım hakkında, hiçbir veriye dayanmadan soyut iddialarda bulunduğu kaydedildi. Erkam Yıldırım'ın Sedat Peker'in konuşmasında geçen zaman diliminde Venezuela'da olmadığı bilgisi yer aldı.

Haber 21-09-2021 15:07

Erkam Yıldırım

Erkam Yıldırım Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkam Yıldırım Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son Dakika: Erkam Yıldırım'dan Sedat Peker hakkında suç duyurusu

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 25-05-2021 15:46

Binali Yıldırım'dan oğlu Erkam Yıldırım hakkında yeni açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in oğlu Erkam Yıldırım'la ilgili iddiaları hakkında yeni açıklama geldi. Yıldırım, Cüneyt Özdemir'e yaptığı açıklamada, "Oğlum, iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye Venezuela'yı ziyaret etti" dedi. İlerleyen saatlerde bir açıklama daha yapan Yıldırım, "Hukuki yollar açık. Biz de gerekli adımları atacağız." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-2021 17:21