Erkan Özerman Haberleri

Erkan Özerman'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu! Vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Magazin 14-02-2024 13:44

Bir süredir hastanede tedavi gören Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman hayatını kaybetti

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Magazin 13-02-2024 17:37

Erkan Özerman, Fatih Altaylı'ya anlattı! Adnan Oktar'ın erkek mankeninden olay suçlama: Seks...

34. Best Model Türkiye yarışması sonrası erkek yarışmacılar tarafından tacizle suçlanan Erkan Özerman, Fatih Altaylı'nın Youtube programına katıldı. Erkan Özerman, Adnan Oktar ekibinin Best Model of Turkey'e katılan kızları kedicik olmaları için ikna etmeye çalıştıklarını iddia etti. Özerman ayrıca Adnan Hocacı manken bir erkeğin kendisini cinsel ilişkiyle suçladığını söyleyerek gündem oldu.

Magazin 15-10-2023 13:53

Erkan Özerman kötü haberi verdi: Hayatımın sonunu yaşıyorum

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Erkan Özerman "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-11-2022 14:31

Erkan Özerman

Erkan Özerman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkan Özerman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erkan Özerman'dan kötü haber! Vücuduna yayıldı...

Yıllardan bu yana Best Model yarışmasını düzenleyen ünlü prodüktör Erkan Özerman, pankreas kanserine yakalandı. Özerman'ın hastalığının karaciğere de yayıldığı belirtildi.

Magazin 23-11-2022 11:58

Erkan Özerman'dan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında olay iddialar! Sen bu gece kimle yattın?

Güzellik yarışmasına katılan erkek yarışmacıları taciz ettiği iddia edilen Erkan Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti. Bir dönem sevgili olan ikiliden Azra Akın'a sert ifadeler kullanan Özerman "Onun Kıvanç’a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı. Evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı" dedi.

Magazin 25-01-2022 07:35

Erkan Özerman'ın podyumdaki mankenlere küfür ettiği anların videosu ortaya çıktı! Kapat önünü o...u

Best Model yarışmasında erkek adaylara "Bana masaj yap" şeklinde taciz mesajları atmasıyla gündeme gelen Erkan Özerman'ın bu sefer de bir ses kaydı ortaya çıktı. Özerman, söz konusu videoda "Gerizekalılar, kapat önünü o...pu" ifadelerini kullanıyor.

Magazin 13-12-2021 15:26

Erkan Özerman iddiaları sürüyor! Kucağıma otursana

Erkan Özerman hakkındaki taciz iddiaları sürüyor. 2008 yılında yapılan yarışmada 3. seçilerek Best Model olan Ender Ataç şoke eden iddialarda bulundu.

Magazin 04-11-2021 10:28

Deniz Akkaya'nın hedefinde Mehmet Akif Alakurt vardı! Sert sözler

34. Best Model of Turkey'in ardından yarışmanın organizatörü Erkan Özerman hakkında çıkan “yarışmacılara ahlaksız teklif” iddiaları, iki eski modeli karşı karşıya getirdi. 'Adanalı' dizisiyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt'un konuyla ilgili yaptığı açıklamaya Deniz Akkaya tepki gösterdi.

Magazin 02-11-2021 14:07

Mehmet Akif Alakurt'dan olay Erkan Özerman açıklaması! Yoklamasını çeker, potansiyel varsa...

Bir zamanlar oynadığı Adanalı dizisiyle büyük üne kavuşan Mehmet Akif Alakurt, bir süredir Kaş yakınlarında köy hayatı sürüyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü oyuncu, bu defa bir takipçisinin kendisine Erkan Özerman hakkında çıkan taciz iddialarını sorması üzerine verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 01-11-2021 10:24

Erkan Özerman’ın çalışanından skandal iddialar: Çıplak fotoğraflarla şantaj yaptı!

Geçtiğimiz günlerde yıllardır düzenlediği Best Model yarışmacılarından taciz iddialarının hedefi haline gelen Erkan Özerman hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Erkan Özerman'la uzun yıllar çalışan ve ismini vermek istemeyen bir oyuncu menajeri, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolgahan Sayışman ile ilgili bomba iddialarda bulundu.

Magazin 30-10-2021 00:36

Çağla Şıkel, taciz iddialarının hedefindeki Erkan Özerman hakkında konuştu

Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Erkan Özerman hakkında çıkan taciz iddiaları hakkında konuştu. Miss Turkey 1997 güzeli olan eski model ve sunucu "Erkan Özerman büyüğümüzdür, saygı duyuyorum kendisine. Kulislerde dönen olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok." ifadelerini kullandı.

Magazin 27-10-2021 13:51

Erkan Özerman hakkında yeni iddia: Aşağı tarafını görmek için...

Erkan Özerman hakkındaki taciz iddiaları sürüyor. 2. Sayfa'ya katılan eski yarışmacılar Erkan Özerman'ın tacizine uğradıklarını ve yaşadıklarını anlatmaya devam ediyor.

Magazin 22-10-2021 11:19

Erkan Özerman Kıvanç'ın çıplak fotoğrafını istedin demişti! İşte Müge Dağıstanlı'nın o videosu

2. Sayfa programında Erkan Özerman'ın 'Kanaltürk'te program yaptıkları dönemde kendisinden Kıvanç Tatlıtuğ'un çıplak fotoğraflarını istediğini'' söylediği Müge Dağıstanlı'nın o videosu ortaya çıktı.

Magazin 22-10-2021 10:12

Taciz iddialarıyla gündemde olan Erkan Özerman'dan Uğur Dündar açıklaması

Erkan Özerman taciz ifşalarından sonra kendini savunurken ilginç açıklamalarda bulundu. Erkan Özerman son açıklamasında Uğur Dündar detayıyla dikkat çekti.

Magazin 21-10-2021 12:15

Kıvanç Tatlıtuğ'un çıplak fotoğrafları kavgası! Erkan Özerman canlı yayında çıldırdı: Ben istediğime masaj yapın derim

Günlerdir Best Model yarışmacılarına ahlaksız teklifte bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen Erkan Özerman, konuk olduğu 2. Sayfa programında sunucularla birbirine girdi. Özerman'ın "Sus bir dakika" demesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Gülşen Yüksel Salt, "Beni çocuk azarlar gibi azarlayamazsınız, kendinize gelin" diye bağırdı.

Magazin 21-10-2021 11:49

Erkan Özerman ifşaları sürüyor! Sabahları uyandığında yanında...

34. Best Model of Turkey yarışmacılarının bazıları katıldıkları canlı yayında derece alabilmek için Erkan Özerman'ın 'ahlaksız teklif'te bulunduğuna dair iddialarda bulundu. Genç isimlerin iddiaları kan dondurdu.

Magazin 19-10-2021 16:38

Erkan Özerman, Edis’i topa tuttu: Çok tehlikeli

Katıldığı bir törende ödül alacağı sırada kendisini beklemeyerek salonu terk eden Edis’i eleştiren organizatör Erkan Özerman, yaptığı yeni açıklamalarla genç popçuyu topa tuttu. Ünlü organizatör, "Kültürsüz özgüven çok tehlikeli" dedi.

Magazin 27-08-2021 20:33

Erkan Özerman, Edis'i topa tuttu: Zamanla öğreneceksin

Deneyimli organizatör Erkan Özerman, genç popçu Edis Görgülü’yü topa tuttu. Yaşanan gerilim, Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri gecesine damga vurdu.

Magazin 10-08-2021 11:21