Erkan Petekkaya Kimdir Haberleri

''Olmadı, Allah herkesin yardımcısı olsun'' Erkan Petekkaya ve eşinin acı günü!

En son ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremin ardından sosyal medyada 'acil yardım' çağrısı yapmıştı ve adres belirtmişti. Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya ise acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu...

Magazin 11-02-2023 10:54

Aynı adreste göçük altındalar O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya'dan 'acil yardım' çağrısı!

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Hatay gibi birçok ilde hissedilen depremin ardından sosyal medyada 'acil yardım' çağrısı yaptı ve adres belirtti. Aynı adreste ünlü oyuncu Çağrı Çitanak'ın annesi de yaşıyor.

Magazin 09-02-2023 09:58

Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? O Kız dizisinin Kadir’i Erkan Petekkaya, Şarkılar Bizi Söyler’de

Erkan Petekkaya bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor. Başarılı oyuncu hem şarkı performansları ile hem de sohbeti ile büyülemeyi başarıyor. Kırmızı Oda dizisinde gösterdiği performans ile hayranlarını sevindiren Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında? Erkan Petekkaya aslen nereli?

Magazin 26-11-2022 14:00

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesinin işlendiği diziyi Sırma Yanık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli?

Magazin 28-09-2022 15:21

Erkan Petekkaya Kimdir

Erkan Petekkaya Kimdir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkan Petekkaya Kimdir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, evli mi?

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizide hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Dizi bu akşam Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Peki, O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Magazin 21-09-2022 20:24