Erkek Giyim Haberleri

İşte Az, çoktur! sözünün doğruluğunu kanıtlayacak parçalar! Erkekler için kapsül gardırop nasıl hazırlanır?

Gardırobunuzda bir dolu eşya olmasına rağmen giyecek kıyafet bulamıyor veya dönüp dolaşıp aynı kıyafetleri giyiyor olabilirsiniz. Alışveriş yapmaya zaman ve bütçe ayırmakta zorlanıyor olmanız da mümkün. Tüm bunların yanında artık belirli bir stiline sahip olabilirsiniz ve kıyafet seçimleriniz de bu stil kalıplarının dışına çıkmıyor olabilir. O hâlde bir kapsül dolap oluşturmanızın vakti gelmiş demektir! Peki kapsül dolap nedir, içinde neler vardır?

Haber 08-08-2023 17:05

Yazın en havalısı siz olun! Avva'da sezon fırsatları devam ediyor

Her beğeniye uygun en havalı erkek giyim ürünlerini moda severlerle buluşturan Avva'da yaz sezonu fırsatları devam ediyor. Stilinizi güçlendirecek parçaları keşfetmek ve tüm indirimlere ek çok al az öde kampanyasını kaçırmamak için acele edin.

Haber 10-07-2023 09:37

Terlikten şorta, gömlekten şapkaya her erkeğin dolabında bulunması gereken bu yazın modası ürünler

Yaz aylarının bunaltıcı günlerinde hem şık görünmek hem rahat etmek pek çok erkek için son derece önemli bir konu. Her sezon değişen moda trendlerine ayak uydurabilmek ise kolay bir iş değil! Ancak gardırobunuza dâhil edeceğiniz star parçalarla modaya uygun bir stil yakalayabilmek elbette mümkün. Sizin için bir araya getirdiğimiz birbirinden şık ürünler arasından seçimini yaparak yaz boyu şık kombinlere imza atabilirsiniz.

Haber 06-07-2023 16:19

Bayramda rahat ve şık olmanın yolu Avva'dan geçer! İndirimleri keşfedin

Stil sahibi, havalı parçalarla bu sezon da şıklığı zirvede yaşamaya ne dersiniz? En sevilen erkek giyim markalarından biri olan Avva'da bayrama özel indirimler başladı. Birbirinden kaliteli ürünleri moda severlerle buluşturan Avva'nın erkek giyim koleksiyonuna indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 20-06-2023 11:09

Erkek Giyim

Erkek Giyim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkek Giyim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Altınyıldız, D'S Damat, Avva... Erkek giyimin sevilen markalarında indirim rüzgârı başladı

Erkek giyim sektörünün önde gelen markalarından Altınyıldız Classics, DS Damat ve Avva'da kaçırılmayacak indirimler başladı. Kaliteli kumaşlardan üretilen, şık ve zamansız tasarımlarıyla moda severlerin beğenisini kazanan binlerce yeni sezon ürününe indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz acele edin. İşte detaylar!

Haber 02-06-2023 17:35

DS Damat'ta indirim yağmuru! Erkek giyimin en trend parçalarını keşfedin

Tarzınızı tamamlayacak en trend parçalar DS Damat'ta! Siz de stilinizi güçlendirecek birbirinden havalı parçalara sahip olmak isterseniz DS Damat'taki 2. Ürüne %30 indirim fırsatını kaçırmamalısınız. Üstelik jeanlerde tek fiyat fırsatı ve diğer tüm ürünlerde 100 TL'ye varan indirim kuponu da sizleri bekliyor!

Haber 26-05-2023 13:57