Erkek Gözlük Haberleri

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Bu yazın trendi olacak hem şık hem sportif unisex güneş gözlükleri

Sıcak yaz günlerinde tarzınızla parlamak ve gözlerinizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için iyi bir gözlük arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Renkli camları, zamansız çerçeveleri ve eşsiz tasarımlarıyla gören herkesin beğenisini kazanacak modelleri listeledik. Gelin, stilinize yeni bir boyut kazandıracak unisex güneş gözlüklerini hep birlikte inceleyelim.

Haber 20-07-2023 17:03

Fiyatı 985 TL'ye düştü! Stilinize hava katacak güneş gözlüğünde indirim

Her yıl olduğu gibi bu yaz da stilinize uygun bir güneş gözlüğü arıyorsanız, sizin için harika bir fırsatımız var! Bugün başlayan Prime Day indirimleri kapsamında Hawk erkek güneş gözlüğü de indirime girdi. Yazın güneşten korunmanın en şık yolu kaliteli bir güneş gözlüğüne Prime Day indirimleri kapsamında uygun fiyatla sahip olmak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 04-06-2023 23:24

Gözlük mevsimi başlasın! Yaz aylarında kullanabileceğiniz şık ve kaliteli güneş gözlükleri

Güneş gözlükleri, sıcak yaz günlerinde hem güneş ışınlarından korunmak hem kombinlere şıklık katmak için ihtiyaç duyulan en temel aksesuarlardan biri. Siz de güneşli günlerde "Gözlüklerim olmadan asla dışarı çıkmam." diyenlerdenseniz bu yaz yeni gözlüklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Birbirinden farklı tarza ve renge sahip güneş gözlükleri arasından en beğenilen modelleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, vakit kaybetmeden o listeye göz atalım!

Haber 14-04-2023 16:33

Yaz boyunca yanınızdan ayırmayacağınız hem spor hem şık güneş gözlüğü modelleri

Güneşin gökyüzünde parladığı yaz mevsiminde güneş gözlükleri vazgeçilmez aksesuarların başında geliyor. Tam da bu sebeple yaz boyunca yanınızdan ayırmayacağınız hem spor hem şık güneş gözlüğü modellerini sizin için inceledik. En güzel güneş gözlüklerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 19-08-2022 15:46