Erkek Kemer Haberleri

Kombinlerinize havasını yükseltecek bütçe dostu kemer modellerini sizin için seçtik

Günlük hayatta da özel günlerde de şıklığınızı tamamlamanızı sağlayacak bir kemer arıyorsanız bütçe dostu fiyatlarıyla öne çıkan bu seçkimizdeki kemerlere bayılacaksınız! Klasik, spor, şık veya casual tarza uygun modellerdeki kemerleri görmek için acele edin.

Haber 01-02-2024 14:31

Kombinlerinizin havasını artıracak Tommy Hilfiger kemerde fırsat

Tommy Hilfiger, yüksek kalitedeki giyim ürünleri ve aksesuarlarıyla tanınan moda dünyasının en ünlü markalarından biri. Markanın ürünlerini kullananlar, yüksek kaliteli eşsiz tasarımları oldukça beğeniyor. Tommy Hilfiger'ın erkek aksesuarları da moda severlerden büyük övgü topluyor. Siz de kaliteli bir kemerle kombinlerinizin havasını artırmak isterseniz Tommy Hilfiger kemerlerdeki kısa süreli indirimi değerlendirebilirsiniz. Sizin için indirimdeki siyah ve lacivert kemer modeli derledik.

Haber 04-08-2023 16:33

Hakiki deri kemerin fiyatı düştü! Kombinlerinizin en şık eşlikçisi olmaya aday

Tarzınıza şıklık katmak ve kaliteli bir aksesuarlar kendinizi özel hissetmek için geç kalmayın. Hem spor hem de klasik kombinlere uyum sağlayan hakiki deri kemer, şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Sizin için inceledik.

Haber 19-07-2023 13:54

Stilinizi tamamlayacak en şık kemerleri keşfedin

Sıradan bir kombini şık hale getirmenin en pratik yollarından biri olan kemerler, tarz bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanabileceğiniz birbirinden farklı kemer modellerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 05-04-2023 14:42

Erkek Kemer

Erkek Kemer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkek Kemer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Stil sahibi erkeklerin severek kullanacağı aksesuarlar

Aksesuarlar olmadan kombininizi tamamlanmış saymıyor musunuz? O hâlde doğru yerdesiniz! Cüzdandan kemere, çoraptan şapkaya stil sahibi erkeklerin çok seveceği aksesuarları listeledik. Üstelik seçtiğimiz ürünlerin her biri şu an indirimde! İşte karşınızda kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olacak, tarzınızı yansıtacak, şık ve modern tasarımlarıyla göz dolduran en iyi aksesuarlar!

Haber 21-11-2022 20:12

Yıllarca kullanabileceğiniz şık ve kullanışlı en iyi ve ucuz deri kemer modelleri

Deri veya örgü olarak ikiye ayrılan kemerler, aynı zamanda kalınlıklarına göre de değişiklik gösterebiliyor. Erkekler için genelde benzer tipte olan kemerler, kadınların kullanımına sunulunca pek çok farklı tarzda üretiliyor. Toka şekillerinin ve renklerinin farklı olması da onları daha ilgi çekici kılıyor. Kemer aldığında uzun yıllar kullanmak isteyenlere en iyi deri kemer çeşitlerini derledik.

Haber 19-09-2022 16:14

Her erkeğin sahip olması gereken şık ve kullanışlı kemer cüzdan setleri

Erkekler, giyim tarzları gereği genellikle sınırlı sayıda aksesuar tercih eder. En çok tercih edilen ve kullanım açısından pratiklik yaratan iki ürün, kemer ve cüzdan olabilir. Bu iki ürün, erkek giyimine şıklık katar. Erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan cüzdan ve kemer setlerinden kendinize veya sevdiklerinize hediye almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, birbirinden şık ve kullanışlı cüzdan ve kemer setleri...

Haber 01-09-2022 11:36