Erkek Kot Pantolon Haberleri

Bu fiyata jean mi kaldı? diyeceksiniz! İşte 500 TL altı jean modelleri

Günümüzde uygun fiyatlı kaliteli giyim ürünleri bulmak giderek zorlaşıyor olsa da endişelenmeyin çünkü tarzınıza renk katacak, uygun fiyatlı jean pantolonlardan oluşan bir seçki hazırladık. Bejden griye, dar paçadan wide leg kalıba kadar her zevke uygun tasarımlarla dolu bu koleksiyon, şıklığı bütçenize uygun fiyatlarla sunuyor. Uygun fiyatlarının yanında kaliteli içeriğiyle hem konforu hem de şıklığı aynı anda sağlayan pantolonlara birlikte daha yakından bir göz atalım.

Haber 26-12-2023 14:23

Fiyatı 805 TL'ye düştü! Gardırobunuzun yıldızı olacak Levi's pantolonda 850 TL indirim

Yüksek kalitesi ve şık tasarımlarıyla adından söz ettiren Levi's, şıklığı ve rahatlığı bir araya getirerek her zevke hitap ediyor. Markanın geniş ürün yelpazesi içinde öne çıkan jeanler moda severler tarafından övgü topluyor. Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında indirime giren Levi's jeanler, alışveriş severlerin yüzünü güldürüyor. Levi's'in ikonikleşmiş modellerden biri olan 511 Slim Jean'deki kısa süreli indirimi kaçırmamak için acele edin.

Haber 04-09-2023 15:29

Kaliteli, dayanıklı, rahat! Levi's kadın erkek jean pantolonlarda indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın birbirinden ikonik modellerinde kısa süreliğine indirim başladı. Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan kaliteli bir jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 01-09-2023 14:25

Vücut tipinize göre hangi kesim ve model kot pantolon seçmelisiniz? İşte cevabı!

Şıklığın kapılarını aralamak için yalnızca tarz kıyafetler almak yetmez, sahip olunan vücuda göre giyinebilmek de bir o kadar önemlidir. Aksi hâlde ne kadar şık parçalarla kombinler oluştursanız da istediğiniz etkiyi almanız mümkün olmaz. Siz de vücut tipinize en uygun pantolonu bulmak ve daha çekici kombinlere imza atmak istiyorsanız rehber niteliğindeki yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Haber 03-03-2023 13:48

Erkek Kot Pantolon

Erkek Kot Pantolon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkek Kot Pantolon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sezon boyunca trend olacak en şık ve rahat erkek pantolon çeşitleri

Modayı yakından takip eden ve girdiği her ortamda giyimiyle dikkat çekmeyi seven erkekler, sizi buraya alalım! Erkek modasına yön veren en belirleyici parçalar arasında bulunan pantolonlar, bu sezona damga vuracak modeller ile karşınıza çıkıyor. Sezon trendlerini merak ediyor ve uzun uzadıya araştırma yapacak vakti bulamıyorsanız üzülmeyin. Yazımızı okuyarak bu sezonun pantolon trendlerini öğrenebilirsiniz.

Haber 14-10-2022 16:55

Eski kot pantolonunu satmak için ilan verdi! Pozları bir anda viral olunca kadınların gözdesi oldu

İtalya’nın Plymouth bölgesinde yaşayan Mario Graziano isimli bir adam Facebook’ta eski kot pantolonunu satmak için ilan verdi. Graziano satış için ilana kendi pozlarını koymayı tercih etti. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen seksi pozlarının sonrasında Graziano kadınların gözdesi haline geldiğini anlattı.

Trend 06-09-2022 14:19