Erkek Outdoor Ayakkabı Haberleri

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Adidas'ın Terrex serisi ayakkabıları indirime girdi

Yaz kış fark etmeksizin açık havada uzun saatler geçiriyorsanız, her koşula önceden hazırlıklı olmanızı sağlayacak ve sizi güvende hissettirecek bir çift outdoor ayakkabıya ihtiyacınız var demektir! Adidas Terrex serisi de tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ayakkabılarıyla yıllardır outdoor severlerin favorisi! Kısa süreliğine indirimde olan Terrex serisi ayakkabılarıyla tanışmak ve uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere bakmadan geçmeyin.

Haber 17-01-2024 15:06

Fiyatı 1799 TL'ye düştü! Ayaklarınıza hak ettiği konforu sunacak outdoor ayakkabıda indirim

Doğayı keşfetmek ve kendinizi doğada tam anlamıyla özgür hissetmek için size ihtiyaç duyduğunuz konforu sunacak bir outdoor ayakkabıyla karşınızdayız: Merrell Speed Strıke LTR Sıeve Erkek Ayakkabı! Bugüne özel, kısa süreliğine 560 TL indirimle satışta olan bu ayakkabıyı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 31-08-2023 12:31

Fiyatı 1440 TL'ye düştü! Açık hava aktivitelerinin olmazsa olmazı Jack Wolfskin ayakkabıda indirim

Yaz aylarında gününüzün çoğunu dışarıda, özellikle de doğada geçiriyorsanız harika bir öneriyle karşınızdayız. Attığınız her adımda konforu hissedeceğiniz, ayaklarınızı hak ettiği rahatlığa kavuşturacak Jack Wolfskin markasının Breezer Havalandırma Vent Low spor ayakkabı modelinde kısa süreliğine kaçırılmayacak bir indirim var. İşte detaylar!

Haber 12-06-2023 12:24

2022'nin sonuna yaklaşırken bu yılın en çok satan ürünlerini listeledik

2022’ye veda etmeden önce yılın en çok satan Amazon ürünlerine göz atmaya ne dersiniz? Kullanıcıları tarafından sevilen, birbirinden kullanışlı ve kaliteli pek çok ürün bulunuyor. Kedi mamasından dijital termometreye, sıvı sabundan ortopedik yastığa kadar mutlaka edinmeniz gereken ürünleri listeledik. Gelin, yılın en beğenilen ürünlerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-12-2022 17:42

Amazon indirimlerinden alınabilecek en kullanışlı outdoor ayakkabı modelleri

Çeşitli doğa aktivitelerinden yürüyüşe kadar birçok farklı alanda tercih edilen outdoor ayakkabı modelleri, aşınmalara karşı dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemelerden üretildikleri için uzun yıllar keyifle kullanılıyor. Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'nda harika indirimlerle satışa sunulan outdoor ayakkabı modelleri dikkat çekiyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en iyi outdoor ayakkabı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 22-11-2022 17:59

Fiyatı 3400 TL'ye düştü! Columbia outdoor ayakkabı mega indirimde! Bu fırsat kaçmaz

Mega Eylül indirimlerinin son gününde, kapanışa yaraşır bir fırsat duyurusuyla karşınızdayız. Kalitesi ve dayanıklılığıyla öne çıkan, yılların eskitemediği marka Columbia'nın en beğenilen outdoor ayakkabısının fiyatı 3400 TL'ye düştü! Üstelik ek 100 TL kupon fırsatı da var. Ayaklarınızı şımartmak ve kış için şimdiden hazırlık yapmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın deriz. Haydi detaylara geçelim.

Haber 09-09-2022 11:03