Erkek Terlik Haberleri

Fiyatı 409 TL'ye düştü! Evde, bahçede, plajda vazgeçilmeziniz olacak Puma terlikte %49 indirim

Rahatlığı ve tarzı bir arada yaşamanız sağlayacak Puma Leadcat 2.0 Terlik, Bahar Fırsatları'na özel %49 indirimle sizleri bekliyor. Puma kalitesi ve dayanıklılığıyla uzun ömürlü bir kullanım sunan bu terlik, ayak tabanını destekleyen ergonomik tasarımı sayesinde favoriniz olacak. Her adımda konfor ve stili bir arada yaşamak için acele edin, fırsatı kaçırmayın.

Haber 15-03-2024 14:08

Pamuklara sarmalanmış gibi hissetmenizi sağlayacak tüylü terlik modelleri

Kış aylarında ayaklarımızı hem soğuktan koruyacak hem de konforlu hissettirecek terlikler hepimizin ortak ihtiyacı. Kış boyunca ayaklarınızı sıcacık tutmanıza yarayacak birbirinden kullanışlı tüylü terlik önerilerini listeledik. Gelin, seçtiğimiz ev terliği modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 03-11-2023 16:04

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Eşsiz tasarım ve mükemmel kalite anlayışını birleştiren Adidas terlikte fırsat

Yaz mevsimi için gardırobunuza yeni bir terlik arıyorsanız, Adidas'ın ikonik Adilette tasarımının bir versiyonu olan, ayaklarınızı gün boyu rahat ve serin tutacak terliğe Adidas Üniseks Adilette Clog Slide'a bir şans vermeye ne dersiniz? Kısa süreliğine indirimde olan bu terliğe bakmadan geçmeyin!

Haber 24-07-2023 16:33

Modası hiç geçmeyen, rahatlığıyla gönülleri fetheden Havaianas terlik modelleri

Yaz mevsimi geldiğinde heyecanlı tatil planları başlıyor ve gardıroplar yaz kombinleriyle doluyor. Plajda şık ve rahat görünmenin sırlarından biri ise doğru terlik seçiminden geçiyor. Ne giydiğine her ortamda dikkat edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Gelin, konforuyla ünlü olan ve ayakta yokmuş gibi hafif bir his yaratan en iyi Havaianas terliklerini beraber inceleyelim!

Haber 06-07-2023 16:20

Yaz boyunca her kombinin altına kullanabileceğiniz rahat ve şık terlik önerileri

Yaz mevsimin kendini hissettirmesiyle birlikte sıcak günlerde ayakların terlememesi için tercih edilen terlikler de yavaş yavaş raflardaki yerini almaya başladı. Biz de yaza hazırlık yaparken terlik almak isteyenlere fikir verebilecek hem şık hem rahat modelleri bir araya topladık. Gelin, o terliklere beraber göz atalım.

Haber 13-06-2023 15:50

Crocs, Havaianas, Quicksilver... En sevilen terlik markalarında %35'e varan indirim

Bu yaz, terliklerle hem rahatlığın hem de stilin tadını çıkarmaya ne dersiniz? Dünya çapında sevilen Crocs, Havaianas gibi ünlü markalar terlik koleksiyonlarında muhteşem bir indirim fırsatı sunuyor. Ayaklarınızı serin tutarken aynı zamanda şıklığınızı da koruyabileceğiniz bu terliklerde %35'e varan indirimler sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 26-05-2023 00:14