Erkeksi Haberleri

Cinsiyet değiştiren Mika Raun kandilde türbeye gitti! Başını örtüp poz verince...

Son dönemlerin dikkat çeken fenomenlerinden Mika Can Raun cinsiyet değiştirerek bir dizi ameliyat olmuştu. Kandilde başını örtüp türbeye giden Mika Raun'un pozlarına yorum yağdı.

Magazin 25-02-2024 07:54

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün kaslı haline yorum yağdı! Erkek doğanlardan...

Cinsiyet geçiş sürecinde olan İşte Benim Stilim programının eski yarışmacısı Neslihan Doğrusöz adını Doruk olarak değiştirmişti. Ünlü yarışmacı kaslı haliyle gündeme geldi ve "Erkek doğanlardan daha erkeksi" yorumları aldı.

Magazin 05-09-2023 10:38

İki tane göğsü var diye... sözleri çok konuşulmuştu! Fatih Altaylı'dan Serdar Ortaç'a olay sözler: Sen önce kendine bir sor!

TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yine gündem oldu. Evine haciz gönderen eski karısı Chloe Loughnan'ı hedef alan ünlü şarkıcıya bir tepki de ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi.

Magazin 16-08-2023 08:14

Serdar Ortaç'tan şoke eden paylaşım! Eski karım iki tane göğsü var diye...

Son dönemlerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla gündem olan şarkıcı Serdar Ortaç yine olay oldu. Hem erkekleri hem kadınları hedef alan Serdar Ortaç daha önce evine haciz gönderen eski karısı Chloe Loughnan'ı da hedef aldı.

Magazin 11-08-2023 13:21

Erkeksi

Erkeksi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Erkeksi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

MasterChef Sergen'in o yarışmacıya söyledikleri şoke etti! Ben bu kadını parçalarım

MasterChef All Star sezonu yarışmacıları arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Ana kadroya seçilen isimler arasında ilk kaptanlık oyununu Sergen kazandı ve Mavi Takımın kaptanı oldu. Sergen takımına seçeceği kişileri belirlerken arkadaşları ile konuşan Suna yaşadıkları tartışmayı anlattı, duyanlar inanamadı.

Magazin 11-07-2023 14:48

Sonuçta erkeksin yorumu gündem olmuştu! Selin Ciğerci'den üstsüz poz geldi

56 kilo olan ve diyetini aksatmayan fenomen Selin Ciğerci eski dostu Kerimcan Durmaz ile barıştı. İkili arkadaşlarını da yanlarına alarak birlikte tatile gitti. Ciğerci tatilden üstsüz pozlarını da paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü fenomen geçtiğimiz günlerde "Sonuçta erkeksin" yorumuna verdiği yanıtla dikkat çekmişti.

Magazin 26-05-2023 11:51

Selin Ciğerci bikinisini giyip kıvrımlarını sergiledi! Sonuçta erkeksin yorumuna ise sessiz kalmadı

Son dönemde spor ve diyetle kilo vererek formunu koruyan ve yaptırdığı estetiklerle dikkat çeken Selin Ciğerci güneşlenirken pozlarını paylaştı. Ciğerci kendisine gelen "Sonuçta erkeksin istersen bin tane ameliyat geçir" yorumuna ise sessiz kalmadı.

Magazin 18-05-2023 14:31

Doruk Doğrusöz'ün son haline yorum yağdı! İyi ki erkek olmuşsunuz

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olarak Doruk ismini almıştı. Doğrusöz , Instagram'da yaptığı son paylaşımla kendine hayran bıraktı.

Magazin 16-01-2023 16:30

Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz diyen Selen Görgüzel özür diledi

"Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz" sözlerinden dolayı kısa sürede gündem olan ve tepki çeken şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda özür diledi.

Magazin 24-12-2022 12:18

Hesabı erkek öder demişti! Selen Görgüzel: Asgari ücretle çalışan birisi benimle yaşayamaz!

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran şarkıcı Selen Görgüzel, hem yaptırdığı ilginç bakımlarla hem de pozlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü isim son olarak da "Asgari ücretle çalışan birisi benimle yaşayamaz!" sözleriyle gündeme geldi.

Magazin 22-12-2022 14:40