Erkin Koray Haberleri Ve Son Dakika Erkin Koray Haberleri

Erkin Koray Haberleri Ve Son Dakika Erkin Koray Haberleri

Anadolu Rock ve Hard Rock türünde özgün eserler ortaya koyan Erkin Koray, 24 Haziran 1941 tarihinde İstanbul Kadıköy'de dünyaya geldi. Annesi Vecihe Koray'dan piyano dersleri alarak müzik eğitimine başladı. İstanbul Alman Lisesi'nde öğrenciyken amatör bir müzik grubu kurdu. 1959 yılında Erkin Koray ve Ritimcileri adıyla ilk profesyonel grubunu kuran Koray, birkaç yıl içerisinde çeşitli müzik mekanlarında sahne aldı. Sahne performansları ile dikkat çeken Koray'a gelen tekliflerin sonucunda Bir Eylül Akşamı ve It's So Long adlı çalışmalarının yer aldığı ilk 45'liğinin kaydı gerçekleştirildi. 1967 de kaydedilen 45'liğinde yer alan "Kızları da Alın Askere" parçası ile ün kazandı. 1985-1990 yılları arasında "Çöpçüler" parçasıyla büyük çıkış yapan Koray, 2007 yılında müzik kariyerinin 50.yılını Harbiye'de konser vererek kutlamıştır.

Erkin Koray Haberleri

Erkin Koray’ın kızı babasının mezar taşını paylaştı! Duygusal notu yürek sızlattı

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etti. Usta sanatçının kızı Damla, Koray’ın Kanada’daki mezar taşını paylaştı. Damla Koray'ın duygusal notu ise yürekleri sızlattı.

Magazin 07-12-2023 14:10

Erkin Koray'ın yayınlamayı unuttuğu ses kaydı ortaya çıktı! Ölümünden 8 ay önce sevenlerini uyarmış

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, 24 Haziran'da Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayata veda etmişti. Koray'ın vefatından 8 ay önce kaydettiği ve yayınlamayı unuttuğu ses kaydı ortaya çıktı. Koray'ın sevenlerini uyardığı konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-08-2023 15:06

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 16-08-2023 11:28

Erkin Koray'ın kızı babasının mezarını paylaştı! Sizin dualar kime gitti bilmiyorum

Anadolu Rock müziğin efsane ismi Erkin Koray geçtiğimiz günlerde Kanada'da hayatını kaybetti. Erkin Koray'ın kızı Damla Koray babasının mezarını paylaşarak dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

Magazin 16-08-2023 08:56

Erkin Koray

Erkin Koray Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkin Koray Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Magazin dünyasında neler oldu? Erkin Koray'ın ölüm haberinden Serdar Ortaç'ın skandal sözlerine...

Türkiye ve dünyada magazin gündeminde bu hafta neler oldu? İşte gündemde olan ve çok konuşulan magazin olayları...

Haber 13-08-2023 08:55

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray sitem etti! ''Beni çok üzdü...''

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini kapadı. Sanatçının kızı Damla Koray, başsağlığı mesajı yayınlamayan MESAM'a sitem dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin 12-08-2023 16:52

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray kimdir, nereli ve kaç yaşında? Damla Koray'ın hayatı ve biyografisi

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray yaptığı hüzünlü paylaşım sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cemalim, Fesupanallah, Çöpçüler gibi unutulmaz şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Erkin Koray'ın ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Kızı acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Erkin Koray'ın kızı Damla Koray kimdir? Damla Koray nereli ve kaç yaşında?

Magazin 08-08-2023 10:39

Erkin Koray neden öldü, hastalığı neydi? Erkin Koray kimdir, kaç yaşındaydı?

Ünlü şarkıcı Erkin Koray'dan acı haber geldi. Kanada'nın Toronto kentinde hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray hayatını kaybetti. Bu üzücü haberi ünlü şarkıcının kızı duyurdu. Birçok kişi internette "Erkin Koray neden öldü, hastalığı neydi?" sorularına yanıt arıyor. Peki, Erkin Koray kimdir, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 08-08-2023 10:38

Son dakika: Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Anadolu rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray'dan acı haber geldi. Kanada'nın Toronto kentinde hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Çöpçüler, Fesupanallah, Mesafeler, Şaşkın gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Koray için taziye mesajı paylaştı.

Magazin 08-08-2023 10:27

Erkin Koray'ın kızından duygusal mektup! Şu sözlerle veda etti...

Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatına gözlerini kapadı. Kızı acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Erkin Koray'ın kızı Damla babasına duygusal sözlerle veda etti.

Magazin 08-08-2023 10:23

Sanat dünyası yasa boğuldu! Ünlü isimlerden Erkin Koray paylaşımları: Baba! Çok özleyeceğim seni

Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk rock müziğinin ünlü ismi Erkin Koray için çok sayıda ünlü isim taziye mesajı paylaştı. Dünya turnelerinde çoğu kez Erkin Koray'ın "Estarabim" şarkısını seslendiren İsrailli heavy metal grubu Orphaned Land de paylaştığı mesajda "Sevgili Erkin baba. Zamanımızın en büyük rock kahramanlarından biri olarak anılacaksın. Bugün özgürce yürüdüğümüz müzik yolunu sen inşa ettin" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-2023 00:40

Erkin Koray'ın vefatının ardından İzzet Öz'den duygusal sözler: Muhteşem dörtlünün hepsini yitirmiş olduk

Barış Manço, Cem Karaca ile birlikte Anadolu rock müziğinin unutulmaz isimlerinden olan Erkin Koray'ın vefat haberi tüm Türkiye'yi ve sanat camiasını yasa boğdu. 82 yaşında hayata veda eden Koray'ın ardından ünlü müzik yapımcısı İzzet Öz de boğazları düğümleyen sözlerle canlı yayında duygularını dile getirdi.

Magazin 07-08-2023 22:35

Rock müzik efsanesi Erkin Koray'dan üzen haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Cemalim, Fesupanallah, Çöpçüler gibi unutulmaz yapımlarla hafızalara kazınan Koray'ın fenalaştığı ve Kanada'da hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Magazin 07-08-2023 15:43

Erkin Koray emeğini çalanlara sitem etti: Senin ekmek paran mı oluyor?

Anadolu rock müziğinin ilk temsilcilerinden usta müzisyen Erkin Koray tepkisini belli etti. Birçok eseri dilden dile dolaşan usta sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile emek hırsızlığına isyan etti. Koray, eserlerini izinsiz olarak dijital platformlarda kullanan kişilere mahkeme açacağını dile getirdi.

Magazin 03-06-2021 15:31

Erkin Koray Bodrum'da trafik kazası geçirdi

Ünlü rock müzik sanatçısı Erkin Koray, Bodrum'da trafik kazası geçirdi.

Haber 29-12-2012 21:34

Feşmekan’ı takip eden kazanıyor

Erkin Koray ve Hüsnü Şenlendirici koserlerine iki adet çift kişilik, Halil Sezai konserine de bir adet çift kişilik davetiye verilecektir.

Haber 07-12-2011 11:56