Ertuğrul Akbay Haberleri

Gazeteci yazar Ertuğrul Akbay, toprağa verildi

Gazeteci yazar Ertuğrul Akbay, toprağa verildi

Haber 08-03-2019 15:46

Gazeteci yazar Ertuğrul Akbay, hayatını kaybetti

Gazeteci yazar Ertuğrul Akbay, hayatını kaybetti

Haber 07-03-2019 09:36

Ertuğrul Akbay hayatını kaybetti (Ertuğrul Akbay kimdir?)

Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın babası Ertuğrul Akbay, hayatını kaybetti.

Haber 07-03-2019 07:49

Fehmi Koru'dan Ertuğrul Akbay'ın taciz iddiasına yanıt

Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'a ilişkin, ''Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay bana 'Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti dedi" şeklinde ifade veren Fehmi Koru'ya Akbay'ın babası Ertuğrul Akbay'dan yanıt geldi. Akbay, eski arkadaşı Fehmi Koru'nun sarhoş olup bir kadını taciz ettiğini öne sürdü. Taciz iddiasına kişisel sitesinden yanıt veren Fehmi Koru, hayatı boyunca alkollü içki kullanmadığını ve kadınlar konusundaki mahcubiyetini üzerinden atamadığını söyledi.

Haber 25-05-2017 10:22

Ahmet Hakan: Fehmi Koru'nun şahitliği kabul edilir mi?

Gazeteci Fehmi Koru'nun ''Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay bana 'Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti' dedi'' demesinin ardından başlayan tartışma sürüyor. Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Fehmi Koru, FETÖ'yle olan yakınlığını hatırlatıp 'Fehmi Koru'nun şahitliği kabul edilir mi?' diye sordu. Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay'ın babası, gazeteci Ertuğrul Akbay ise Fehmi Koru'ya Halk TV'de yanıt verdi. Burak Akbay ise Der Spiegel'e konuştu.

Haber 25-05-2017 09:46

Sarhoş olan Fehmi Koru, taciz ettiği kadından tokat yemiş

Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'a ilişkin, ''Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay bana 'Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti dedi" şeklinde ifade veren Fehmi Koru'ya Akbay'ın babası Ertuğrul Akbay'dan yanıt geldi. Ertuğrul Akbay, eski arkadaşı Fehmi Koru'nun sarhoş olup bir kadını taciz ettiğini öne süren bir yazı kaleme aldı. Öte yandan Ertuğrul Akbay, Fehmi Koru'nun ABD'de Fethullah Gülen'in evinde kaldığını da hatırlattı.

Haber 24-05-2017 08:56