Esra Erol´lA Evlen Benimle Haberleri

Esra Erol'un yanında çalışan Caner Toygar sağlık durumunu anlattı! Ağrıdan intihar edecek duruma geliyorum

'Gelinim Olur musun?' ile hafızalara kazınan, pek çok hareketiyle zaman zaman gündeme gelen ve son olarak Esra Erol'un yanında çalışmaya başlayan Caner Toygar sağlık sorunları yaşıyor. Çok şiddetli baş ağrısı sebebiyle MR çektiren Toygar sonuçlarının temiz olduğunu açıkladı. Eski yarışmacı Caner "Ağrıdan intihar edecek duruma geliyorum" yorumunda bulundu.

Magazin 14-06-2022 10:09

Esra Erol'la İzdivaç programında aşkı bulan Ceyda Kırıcı bebeğini kucağına aldı! Ceyda Kırıcı son hali gündemde

'Esra Erol'la İzdivaç' programında evlenmek isteyen gelin adayı Ceyda Kırıcı Mustafa Tuncay ile evlenmişti. Programda tanışıp evlenen ikili bebeklerini kucaklarına aldı. İşte Ceyda Kırıcı'nın son hali ve bebeğiyle pozları...

Magazin 16-03-2022 15:49

Esra Erol genç kızı azarladığı için tepki çekmişti! Kızımız kendi rızasıyla yayına geldi...

Esra Erol genç bir kızı azarlamasıyla gündem olmuş ve büyük eleştiri almıştı. Bu konuda konuşan Esra Erol açıklamasında "Programda yer alan çocukları kendi çocuklarım gibi görüyorum" dedi. Esra Erol sosyal medyada gelen yorumlarla ilgili de "Sosyal medyayı programımda mayınlı araziye benzetiyorum" yorumunda bulundu.

Magazin 13-02-2022 07:44

Televizyonların sevilen sunucusu Esra Erol meğer Cennet Mahallesi'nde oynamış! Rolü görenleri şaşkına çevirdi!

Son dönemlerin en başarılı gündüz kuşağı sunucuları arasında yer alan Esra Erol'un, oyunculuktan geldiğini bilmeyen yoktur. Kalp Gözü dizisiyle başlayan oyunculuk kariyerinde sunuculuğa yönelen Erol'un, geçmişte Cennet Mahallesi dizisinde rol aldığını duyan şaşıp kalıyor.

Magazin 20-10-2021 13:46

Esra Erol'un oğulları büyüdü! Küçük Ömer annesinin kopyası!

Esra Erol'un oğulları Ömer ve İdris Ali büyüdüler. Erol'un 6 yaşındaki oğlu Ömer, annesine benzerliğiyle dikkat çekiyor. Ünlü sunucu, eşi ve çocuklarıyla sevgi dolu pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 08-10-2021 10:17

Esra Erol'u estetiksiz haliyle görenler tanıyamıyor

Yıllarca ekranlarda olan fakat 'Esra Erol'la Evlen Benimle' programıyla adını duyuran ünlü sunucu Esra Erol'un estetik harikası olduğu ortaya çıktı. Ünlü sunucuyu estetik ve estetiksiz haliyle görenler hayli şaşkına uğruyor.

Magazin 18-10-2017 11:35

Türkiye böyle bir damat adayı görmedi

Fox Tv'de yayınlanan Esra Erol'da ilginç anlar yaşandı.

Magazin 18-11-2014 22:06

Esra Erol'dan canlı yayın selfie'si

Hafta içi her gün Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la Evlen Benimle programı dün yayınlanan bölümüyle sezon finalini gerçekleştirdi.

Magazin 15-06-2014 12:42

Mahkemeden Esra Erol'a red

Soma faciası sonrası "Esra Erol'la Evlen Benimle" programının yayınını Soma'dan yapan Esra Erol, gelen eleştiriler üzerine mahkemeye başvurdu.

Magazin 04-06-2014 04:43