Eyşan Haberleri

Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel'in Eyşan'ı aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Türk televizyonlarının kült dizisi Ezel yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle çok beğenilen dizi 2009 yılında yayınlanmaya başladı ve 2011 yılında da final yaptı. Dizide Ezel'in büyük aşkı 'Eyşan' karakterine Cansu Dere hayat vermişti. Fenomen dizide Eyşan karakterine hayat vermesi için Cansu Dere'den önce bakın hangi ünlü isme teklif gitmiş..

Magazin 08-12-2023 10:37

Ezel'in Eyşan'ı solda sıfır kalır! İhanet onların göbek adı! Sadakatsiz burçlar belli oldu

Aşk birçok kişi için vazgeçilmez olsa da karmaşıktır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologlar 3 burcun gerçekten aşık olmadıkları takdirde ihanet etmeye meyilli olduklarını vurguluyor. Onlar, Ezel'in Eyşan'ı gibi cazibeleriyle herkesin gönlünü çelebilirler.

Kadin 27-11-2023 14:41

MasterChef'te olay gönderme! Ezel de Eyşan'a güvenmişti deyip meydan okudu: Sırtımdan bıçaklandım ama...

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı Cemre, kırmızı takım kaptanı ise Dilara oldu. Bu hafta kırmızı takım yarışmacısı olan Barış, "Ramiz Karaeski Cengiz'e, Ezel de Eyşan'a güvenmişti şefim. Ama sırtından bıçakladı" sözleri ile yaşadığı durumu ti'ye aldı. Genç yarışmacı mavi takıma meydan okudu.

Magazin 24-10-2023 13:20

Cenk Tosun'un Mario Gomez paylaşımında dikkat çeken 'Eyşan' detayı!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın kaptanı Cenk Tosun, siyah - beyazlıların eski golcüsü Mario Gomez ile bir araya geldi. Tosun'un Instagram'dan yaptığı paylaşımda Gomez'e 'Eyşan' tabirini kullanması dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 06-03-2023 19:29

Eyşan

Eyşan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eyşan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.