Ezgi Asaroğlu Haberleri Ve Son Dakika Ezgi Asaroğlu Haberleri

Ezgi Asaroğlu Haberleri Ve Son Dakika Ezgi Asaroğlu Haberleri

18 Haziran 1987 İzmir doğumlu olan Ezgi Asaroğlu, çeşitli dizi ve filmlerde sergilediği oyunculuk ile tanınmıştır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji mezunu olan Asaroğlu’nun oyunculuk kariyeri 2004 yılında yayınlanan ‘’Bir Dilim Aşk’’ isimli dizi ile başlamıştır. Güzel oyuncu bu dizide Pelin karakterine hayat vermiştir. Daha sonrasında ‘’Hatırla Sevgili’’, ‘’Menekşe ile Halil’’, ‘’ Binbir Gece’’, ‘’Leyla ile Mecnun’’ gibi yayınladığı dönemde çok fazla izlenen ve sevilen dizilerde rol almıştır. Özellikle Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle popülerliği daha fazla artmıştır. Ünlü oyuncunun en son rol aldığı dizisi ise 2020 yılında yayınlanmaya başlayan ‘’Mucize Doktorlar’’ adlı yapım olmuştur. 1,65 m boya sahip olan Ezgi Asaroğlu ‘’Cennetten Kovulmak’’ ve ‘’Aşk Kırmızı’’ gibi filmlerde sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettirmiştir.

Ezgi Asaroğlu Haberleri

Mucize Doktor 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Vefa ve Ezo sevgili mi olacak? Mucize Doktor 40. son bölümde neler oldu?

Mucize Doktor dizisi 40. son bölümüyle 3 Aralık Perşembe akşamı ekrana geldi. Mucize Doktor'a son bölümde, Ali Vefa'nın komşusu Ezo rolüyle Ezgi Asaroğlu katıldı. Taner Ölmez'in canlandırdığı Doktor Ali Vefa rolünü canlandırdığı Mucize Doktor'un 41. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde Ali Vefa ile Ezo arasındaki aşk iddiası Nazlı'yı gözyaşlarına boğuyor. Peki Mucize Doktor'da Ali Vefa ve Ezo sevgili mi olacak? İşte Mucize Doktor 41. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 04-12-2020 02:01

Mucize Doktor'a flaş transfer! Mucize Doktor'un Ezo'su Ezgi Asaroğlu oldu

Fox TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Genç oyuncu Ezgi Asaroğlu sevilen diziye Tamer Ölmez'in canlandırdığı Ali Vefa karakterine komşusu Ezo olarak katıldı.

Magazin 29-11-2020 20:44

Ezgi Asaroğlu 29'unda tükendi

'O Hayat Benim' adlı dizide rol arkadaşı Keremcem ile doludizgin bir aşk yaşayan Ezgi Asaroğlu da tükenmişlik sendromuna yakalandı.

Magazin 17-08-2016 14:39

O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu sevinci

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim'de Bahar karakterine hayat veren Ezgi Asaroğlu'nun diziden ayrılmayacağı kesinleşti.

Magazin 01-08-2016 11:51

Ezgi Asaroğlu

Ezgi Asaroğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ezgi Asaroğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Keremcem eski sevgilisi Ezgi Asaroğlu'nu unutamadı

10 aylık sevgilisi Ezgi Asaroğlu ile geçtiğimiz haftalarda ayrılan Keremcem aşk acısı çekiyor. Asaroğlu'nun fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında hala tutan Keremcem'in bu davranışının tekrar barışmak olduğu söyleniyor.

Magazin 23-07-2016 13:36

O Hayat Benim dizisinde yaprak dökümü sürüyor

FOX TV ekranlarında Pazar akşamına damga vuran O Hayat Benim dizisi 100 bölümü devirerek önemli bir işe imza attı.

Magazin 22-07-2016 14:11

O Hayat Benim dizisinde yoksa bir ayrılık daha mı?

FOX TV ekranlarının ilgiyle takip edilen yapımlarından biri olan O Hayat Benim'in başrol oyuncusu Ezgi Asaroğlu sevgilisi ve rol arkadaşı Keremcem ile yollarını ayırınca diziden ayrılmak istediğini yapımcıya iletti.

Magazin 15-07-2016 13:51

Keremcem ve Ezgi Asaroğlu ayrıldı

FOX TV ekranlarında ilgiyle takip edilen 'O Hayat Benim' dizisinin setinde başlayan Keremcem-Ezgi Asaroğlu aşkı sürpriz bir şekilde bitti.

Magazin 14-07-2016 09:19

Keremcem ile Ezgi Asaroğlu'nun ayrılığı gündemde

Tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıklayarak rol aldığı O Hayat Benim dizisinden ayrılan Ezgi Asaroğlu ile Keremcem'in ayrıldığı konuşuluyor. Önceki gün Bodrum Gümüşlük'te görüntülenen Keremcem'in ayrılık sorularını yanıtsız bırakması ise iddiaları kuvvetlendirdi.

Magazin 09-07-2016 14:56

O Hayat Benim dizisinde flaş ayrılık

Yine bir tükenmişlik sendromu krizi...Fox TV ekranlarında yayınlanan 'O Hayat Benim'de Bahar karakterini canlandıran Ezgi Asaroğlu tükenmişlik sendromuna yakalanarak diziden ayrıldı. Bu sendrom bazen oyuncuların diziyi bırakma sebebi oluyor, bazen de ülkeyi terk etmeye kadar ilerliyor... Nitekim Meryem Uzerli. Peki hep duyduğumuz bu 'Tükenmişlik sendromu' nedir? Sizler için araştırdık...

Magazin 06-07-2016 10:22

Ezgi Asaroğlu O Hayat Benim dizisinden neden ayrıldı?

Fox Tv'nin sevilen dizi O Hayat Benim Pazar günü ekrana gelen sezon finali ile seyircileri ekrana kilitledi. O Hayat Benim sezon finalinden hemen ardından Ezgi Asaroğlu şoku yaşandı.

Magazin 29-06-2016 08:12

Keremcem, Ezgi Asaroğlu'yla aynı eve taşındı

Şarkıcı Keremcem ve 'O Hayat Benim' dizisindeki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu aşkı evliliğe doğru gidiyor.

Magazin 03-05-2016 10:10

Keremcem'in sevgilisi Ezgi Asaroğlu'ndan 'evlilik' açıklaması

Şarkıcı Keremcem ile sevgilisi Ezgi Asaroğlu, Ataşehir'deki Palladium AVM'de hayranları ile buluştu.

Magazin 19-04-2016 14:51

Keremcem takipçilerini şaşırttı

Yakışıklı oyuncu Keremcem sonunda aşkını itiraf etti. Doğum gününde Asaroğlu ile öpüşürken çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Keremcem takipçilerini şaşırttı.

Magazin 29-12-2015 10:21

Keremcem ve Ezgi Asaroğlu'ndan aşk ilanı

Seda Güven'den boşandıktan sonra adı "O Hayat Benim"deki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile anılmaya başlanan Keremcem artık aşkını saklamıyor.

Magazin 14-11-2015 11:07

Keremcem'den 'aşk' iddiasına kafa karıştıran yanıt

O Hayat Benim dizisindeki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile hakkında çıkan aşk iddialarına Keremcem'den kafaları karıştıran bir cevap geldi.

Magazin 12-10-2015 15:03

Keremcem ile Ezgi Asaroğlu'nun sürpriz birlikteliği

9 ay evli kaldığı oyuncu Seda Güven'den 1 ay önce boşanan Keremcem'in ayrılık acısı kısa sürdü. Keremcem, rol arkadaşına aşık oldu.

Magazin 06-10-2015 14:40

Ezgi Asaroğlu makyajsız haliyle şaşırttı

28 Haziran'da sezon finali yapan O Hayat Benim dizisinin Bahar'ı Ezgi Asaroğlu paylaştığı makyajsız haliyle hayranlarını şoke etti.

Magazin 13-07-2015 09:46

Senaryo ekibi değişti, işler karıştı

O Hayat Benim dizisi izleyiciyi çok kızdırdı.

Magazin 05-07-2015 14:54

O Hayat Benim Sezon Finali 2. Fragmanı

Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran'ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar. Gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar'ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem alır. Oysa Bahar ve Ateş'i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıkarılırlar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda etmiş olan Mehmet Emir'in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktır, yoksa gerçekleri itiraf mı edecektir? O Hayat Benim sezon finaliyle 28 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 26-06-2015 17:13

O Hayat Benim Sezon Finali Fragmanı

Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran'ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar. Gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar'ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem alır. Oysa Bahar ve Ateş'i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıkarılırlar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda etmiş olan Mehmet Emir'in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktır, yoksa gerçekleri itiraf mı edecektir? O Hayat Benim sezon finaliyle 28 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 23-06-2015 14:44

'O Hayat Benim' ekibinden mahalleliye iftar davetli 'özür'

Fox TV'de yayınlanan O Hayat Benim dizisinin ekibi, oyuncu Ceren Moray'ın attığı "Oruç tutmadığımız için dizi setini bastılar, kafamıza mermer attılar" tweetiyle başlayan gerilimin ardından mahalleye iftar daveti verdi.

Magazin 22-06-2015 15:20

O Hayat Benim 59. Bölüm Fragmanı

Sakine, başına gelen tüm talihsizlikleri Yusuf Erkıran'ın ruhunun huzur bulmamasına bağlayınca Mehmet Emir'in telesekreterine ihbarda bulunur ve daha büyük talihsizliklerin kapısı açılmış olur. Şimdi hem Efsun ve ailesini, hem de konağın sahibi Mehmet Emir'i çok zor günler beklemektedir. Sultan ve Efsun cesedin yerini değiştirmek isterken işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Oysa henüz yaşanacak en büyük talihsizlik sırada beklemektedir. Hülya, abisi Mehmet Emir'i korumak için boyundan büyük işlere kalkışıp cesetten kurtulmak isteyince eve gelen polisler onu korkunç bir halde bulurlar. O Hayat Benim yeni bölümüyle 21 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 18-06-2015 16:31

O Hayat Benim 58. Bölüm 2. Fragmanı

Sultan'ın sinsi ama bir o kadar da akıllı planı amacına ulaşmış, Hülya tımarhaneye kapatılmıştır. Bahar ve Ateş cephesinde sular durulmaz ve ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Fulya, Mehmet Emir'i kaybetmemek için bugüne kadar ettiği yeminlerden geri döner. Beyza'nın kaybettiği CD tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sonunda CD'nin içindeki tüm sırların ortaya dökülmesi ve Efsun'un gerçek kimliğinin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Sakine hayatının en büyük hatasını yaparak, Mehmet Emir'i telefonla arar ve ailenin en büyük sırlarından birini ifşa eder. Şimdi Efsun ve gerçek ailesinin hayatları geri dönülmez bir yol ayrımındadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle 14 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 12-06-2015 14:52

O Hayat Benim 58. Bölüm Fragmanı

Sultan'ın sinsi ama bir o kadar da akıllı planı amacına ulaşmış, Hülya tımarhaneye kapatılmıştır. Bahar ve Ateş cephesinde sular durulmaz ve ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Fulya, Mehmet Emir'i kaybetmemek için bugüne kadar ettiği yeminlerden geri döner. Beyza'nın kaybettiği CD tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sonunda CD'nin içindeki tüm sırların ortaya dökülmesi ve Efsun'un gerçek kimliğinin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Sakine hayatının en büyük hatasını yaparak, Mehmet Emir'i telefonla arar ve ailenin en büyük sırlarından birini ifşa eder. Şimdi Efsun ve gerçek ailesinin hayatları geri dönülmez bir yol ayrımındadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle 14 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 09-06-2015 11:26

O Hayat Benim 57. Bölüm Fragmanı

Efsun'un hayatı şimdi başkalarının elindedir; Mehmet Emir, Hülya ve Arda. Mehmet Emir'in yüreğindeki evlat sevgisi ağır basıp, tüm varlığını bir kalemde gözden çıkarabilecek midir? Hülya her ne kadar abisini köşeye sıkıştırmış olsa da onunla aynı fikirde olmayan biri vardır; oğlu Arda. Arda'nın araya girmesi ile Hülya'nın tüm planları tersine döner ve bulunan donör kendi şartlarını ortaya sürer. Şimdi av avcı, avcı da av olmuştur. Hülya ailesini korumak için bir takım önlemler alırken Sultan da boş durmaz. Onun da Hülya'ya vermeyi düşündüğü büyük bir ders vardır. Efsun'un hayatı üzerine kumar oynayan Hülya bir anda kendisini yaşam ile ölüm arasında bulur. O Hayat Benim yeni bölümüyle 31 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 28-05-2015 11:53

O Hayat Benim 56. Bölüm Fragmanı

Efsun, kardeşi Bahar ve Gelincik yokuşu komşuları ile piknikte eğlenirken aniden yere yığılır. Kendinden geçen Efsun hastaneye götürüldüğünde sarsıcı bir sonuçla karşılaşalır. Şanssızlık genç kızın yakasını bırakmamış ve hastalığı çok ciddi bir safhaya ulaşmıştır. Efsun yolun sonunda görünmektedir çünkü böbrek nakli gerekmektedir. Bahar, Sultan ve gelincik yokuşu sakinleri bir yandan, Mehmet Emir diğer yandan uygun donör arayışına girer. Efsun'un hastalığı herkesi mutsuz etse de bu durumu fırsata çevirmeyi düşünen kötü niyetli bir tek kişi vardır. Hülya Efsun'un hastalığını bahane edip tekrar, kovulduğu Mehmet Emir'in köşküne döner. Hülya'nın planı Efsun'un sağlığına kavuşması dahilindedir ancak Mehmet Emir tüm varlığını kendisine devrederse. O Hayat Benim yeni bölümüyle 24 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 20-05-2015 14:45

O Hayat Benim 55. Bölüm Fragmanı

Efsun ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelirken, diğer tarafta Fulya ikizlerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Mehmet Emir büyük ikilem içindedir. Efsun'un yanında mı kalacak, yoksa ikizlerine hamile olan Fulya'nın yanına mı koşacaktır? Mehmet Emir'in bu konudaki tavrı ailesinde ciddi tartışmaların doğmasına sebep olur ve tansiyon yükselir. Efsun, kendini biraz iyi hissedince, doktorların tüm itirazlarına rağmen tedavi gördüğü hastaneden kaçar gibi ayrılır. Hülya ve Efsun kozlarını paylaşmaya kalkınca Bahar hiç beklemediği bir harekete maruz kalır. Evde tırmanan gerilim Mehmet Emir'in, kız kardeşi Hülya ile ilgili çok ciddi bir karar vermesine neden olur. Sultan, Efsun'un moral bulması, kendini iyi hissetmesi için, gelincik yokuşu komşuları ile birlikte pikniğe kararı alırlar. Piknikte güzel ve neşeli saatler geçirilirken Mehmet Emir, Efsun'un doktorundan şok edecek bir gerçek öğrenir. Biricik kızı Efsun'un, kimsenin tahmin etmediği ciddi bir rahatsızlığı vardır ve en kısa zamanda önlem alınmalıdır. Mehmet Emir, Efsun'u uyarmak için telefon ettiğinde belki de çok geç kalmış olacaktır. O Hayat Benim yeni bölümüyle 17 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 13-05-2015 14:07

O Hayat Benim'den ayrıldı, 7.5 kilo verdi

O Hayat Benim dizisinden olaylı şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu at kuyruğu çayı ile zayıflıyor.

Magazin 11-05-2015 08:54

O Hayat Benim 54. Bölüm Fragmanı

Havaalanına gelen Efsun, kardeşi Bahar'ı Kıbrıs'a gitmekten vazgeçiremeyince büyük bir hüsrana uğrar. Öte yandan Fulya hayatının en güzel haberini alır, hamiledir. Bu haber Fulya ve Hülya'yı sevince boğarken Hasret'in aşka duyduğu güveni bir kez daha yerle bir eder. Bahar'ın gidişinden sonra uzun bir süre Efsun'a kimse ulaşamaz. Bulunduğunda ise kendinde değildir ve sürekli Bahar'ı sayıklar. Bahar Efsun'u bir daha görmek istemediğini söyler. Oysa Bahar'ın bilmediği bir şey vardır. Aynı dakikalarda hastanede doktor Efsun'un yakınlarının gelip onu son kez görebileceğini söyler çünkü umutlar kesilmiş, Efsun yolun sonuna gelmiştir. O Hayat Benim yeni bölümüyle 10 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 07-05-2015 11:53

O Hayat Benim 53. Bölüm Fragmanı

Hülya'nın, Efsun'u sonsuza dek Atahan soyadından silme planları, gözünü iyice karartmıştır. Kontrolsüz öfkesi onu, anneliği ile sınayarak canını çok fena yakacaktır. Efsun'a daha yakın olarak düşmanlarını gözünün önünde tutmak isteyen Sultan için bu durum bulunmaz bir fırsat olur. Konağın kapıları bu sefer Sultan'a açılır ve müştemilata yerleşen Sultan hamlelerini yapmakta gecikmez. Fulya ile boşanma arifesinde olan Mehmet Emir, kayıp yıllarının acısını çıkarmaya ve Hasret ile sil baştan başlamaya hazırlanırken Fulya'nın hamilelik haberi, Mehmet Emir'i içinden çıkılamaz bir ikileme sürükleyecektir. Ateş ve Bahar ise yaşadıkları tüm acılara bir çizgi çekerek başka bir şehirde yeni bir hayata başlamaya karar verirler ama Bahar olmadan eksik kalan Efsun'u hesap etmeden... O Hayat Benim yeni bölümüyle 03 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 29-04-2015 15:37

Keremcem ilk kez konuştu

O Hayat Benim'de başrol oynayan Keremcem, dizinin Nuran'ı Yeşim Ceren Bozoğlu'nun olaylı şekilde ayrılmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 23-04-2015 13:15

O Hayat Benim 52. Bölüm Fragmanı

Gelincik yokuşundan bir Nuran Demirci geçmiş ama izleri herkeste yerini belli etmiştir. Annelerinin kaybı ile her ikisi de yerle bir olan Bahar ve Efsun ise birbirlerine daha sıkı tutunmaları gerekirken, artık önüne geçilemez bir düşmanlığın çemberindedirler. Eşinin yokluğu ile pişmanlık içerisinde çırpınan İlyas'ın acısı yetmezmiş gibi bir de kızları arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Yaşadığı bu sahte hayatı bile sahiplenemeyeceğini hüsranla öğrenen Bahar'ın yanında ona elini uzatıp aşkı ile sarmalayan yine Ateş olur ve Bahar, Ateşle birlikte baba evini terk eder. Sultan ise, ablasının emaneti Efsun'u daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırma çabasındadır. Yoluna çıkan kimseyi gözü görmez ve ilk hedefi Hülya olur. Hülya ise Efsun'u Atahan soyadından sonsuza kadar çıkaracak yeni planlar peşindedir. O Hayat Benim yeni bölümüyle 26 Nisan Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 22-04-2015 16:05

O Hayat Benim dizisi hakkında şaşırtan iddia

O Hayat Benim dizisi gittiği yere kadar gider ve biter...

Magazin 22-04-2015 08:35

O Hayat Benim 51. Bölüm 2. Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 19 Nisan Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 16-04-2015 11:03

O Hayat Benim'de sürpriz değişiklik

O Hayat Benim dizisinin senaryo ekibinde değişiklikler var.

Magazin 14-04-2015 09:06

O Hayat Benim 51. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 19 Nisan Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 14-04-2015 09:02

O Hayat Benim 50. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 12 Nisan Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 09-04-2015 14:59

O Hayat Benim 48. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 29 Mart Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 25-03-2015 12:00

O Hayat Benim 47. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 22 Mart Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 17-03-2015 12:23

O Hayat Benim 46. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 15 Mart Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 11-03-2015 09:41

O Hayat Benim 45. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 08 Mart Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 03-03-2015 11:21

O Hayat Benim 44. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 01 Mart Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 25-02-2015 11:37

O Hayat Benim 43. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 22 Şubat Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 20-02-2015 10:54

O Hayat Benim 42. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 15 Şubat Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 12-02-2015 14:59

O Hayat Benim 41. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 08 Şubat Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 04-02-2015 15:06

O Hayat Benim 40. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 01 Şubat Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 27-01-2015 14:34

O Hayat Benim 39. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 25 Ocak Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 19-01-2015 15:14

O Hayat Benim 38. Bölüm Fragmanı

O Hayat Benim yeni bölümüyle 18 Ocak Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 13-01-2015 15:52