Ezo Sunal Haberleri Ve Son Dakika Ezo Sunal Haberleri

Ezo Sunal Haberleri Ve Son Dakika Ezo Sunal Haberleri

Ünlü Yeşilçam oyuncusu Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, 7 Ocak 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Beyoğlu'nda bulunan Özel Saint Pulcherie Fransız Kız Ortaokulu'nda eğitim aldıktan sonra yine eğitim için İngiltere'ye gitti. Lise öğrenimini Bosworth Bağımsız Koleji'nde tamamladı. Çeşitli eğitimler için Fransa'da, İspanya'da bulundu. Pek çok sertifika almaya hak kazandı. Üniversite eğitimini 2006 yılında İngiltere'de bulunan Surrey Roehampton Üniversitesi'nde tamamladı. Farklı dönemlerde film eleştirmenliği, editörlük gibi meslekleri yürüttü. Türkiye onu sahnelerde ve televizyon programlarında tanıdı. 2016-2018 yılları arasında Show TV'de gösterime sunulan "Güldüy Güldüy Show" adlı çocuk programının sunuculuğunu üstlendi. Bir dönem "Tutsak" adlı dizide de rol alan Ezo Sunal, düzenlediği çocuk atölyeleri ile kariyerini sürdürmeye devam etmektedir.

Ezo Sunal Haberleri

Şendul Şaban'da Kemal Sunal'ın küçük kızı bakın kim çıktı! Öğrenenler şaştı kaldı

80'li yıllara damga vuran Şendul Şaban, Kemal Sunal'ın en sevilen filmleri arasında yer alıyor. Kemal Sunal'ın Şendul Şaban filmindeki kızının kim olduğunu ilk kez duyanlar kısa süreli şaşkınlık yaşıyor.

Magazin 12-11-2023 13:32

Kemal Sunal'ın fenomen filmi Şendul Şaban'ın minik yıldızıydı! Yeşilçam'ın çocuk oyuncusu bakın kim çıktı

Kemal Sunal'ın 80'li yıllara damga vuran filmi Şendul Şaban'a ilişkin bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Şaban'ın küçük kızını canlandıran çocuk oyuncunun kim olduğunu öğrenenler kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. İşte, Şendul Şaban'ın minik yıldızı...

Magazin 11-09-2023 10:57

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Şendul Şaban'daki küçük kız bakın kimmiş! Kemal Sunal’a benzerliği dikkat çekmişti! Meğer o kız...

Yeşilçam'ın sevilen yapımlarından biri olan 1985 yapımı Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Şendul Şaban filmi oyuncuları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Televizyonda yayınlandığı zamanlarda hala büyük bir ilgiyle izlenen filmde rol alan minik kızın gerçekte kim olduğunu duyanlar inanmadı. ! Kemal Sunal’a benzerliğiyle dikkat çeken minik kız bakın kim çıktı.

Magazin 01-08-2023 13:02

Şendul Şaban filmindeki küçük kızın kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeşilçam'ın efsane yapımlarından biri olan Şendul Şaban filminde Kemal Sunal'ın hayat verdiği Şaban karakterinin kızını canlandıran çocuk oyuncunun kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız...

Magazin 12-11-2022 15:20

Ezo Sunal

Ezo Sunal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ezo Sunal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'dan duygulandıran paylaşım

Ezo Sunal, 2000 yılında hayata veda eden babası Kemal Sunal'ın 78. doğum günü nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini hüzünlendirdi.

Magazin 11-11-2022 17:35

Kemal Sunal'ın çocukları Ali Sunal ve Ezo Sunal savcılığa koştu! Türkiye yüzünüze tükürür

Türk sinemasının efsane oyuncusu Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000’de uçakta geçirdiği kalp krizi nedeniyle aramızdan ayrılmıştı. Usta ismin çocukları Ezo Sunal ve Ali Sunal kendisini amcaları olarak tanıtıp insanları dolandıran kişiyle davalık oldu. Soluğu mahkemede alan Ali Sunal “Bizim bu isimde amcamız yok. Babam üzerinden bu tip olayların yapılması bizi derinden üzüyor” dedi.

Magazin 01-08-2022 17:20

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'dan duygulandıran Fatma Girik paylaşımı! İsim annesiydi...

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Girik'in ölüm haberi sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Acı haberin ardından Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'dan duygulandıran paylaşım geldi. Ezo Sunal yaptığı paylaşımda isim annesinin Fatma Girik olduğunu açıklayarak, anısını paylaştı.

Magazin 24-01-2022 12:57

Merhum oyuncu Kemal Sunal'ı hiç böyle görmediniz! İşte usta oyuncunun bilinmeyenleri

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden 21 yıl geçti. İlk kez bindiği uçakta geçirdiği bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğmuştu. Onlarca filmde rol alan Sunal, nesilden nesile filmleri ile herkesi güldürmeyi başarıyor. Kamera önünde hep gülmesine alışık olduğumuz merhum oyuncu Kemal Sunal'ı hiç böyle görmediniz!

Magazin 05-07-2021 16:42

Ezo Sunal babası Kemal Sunal'ı andı: 21 yıl sonra bile artan sevgi ve saygı

Ardında bıraktığı "Süt Kardeşler", "Hababam Sınıfı", "Tosun Paşa", "Sahte Kabadayı" ve "Kapıcılar Kralı" gibi filmlerin yanı sıra gülüşüyle de hafızalarda yer edinen Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden 21 yıl geçti. Sunal'ın kızı Ezo Sunal babasını duygusal bir mesajla andı.

Magazin 03-07-2021 11:21

Doğumdan 5 gün sonra koronavirüse yakalanan Ezo Sunal yaşadıklarını anlattı

İlk bebeğini dünyaya getirdikten sonra koronavirüse yakalanan Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile geçirdiği zor günleri anlattı. 8 gün boyunca hastanede tedavi gören Sunal, "Daha kırkımız çıkmadan endişe, hastalık, özlem yaşadık" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-04-2021 11:40

Doğumdan sonra korona olan Ezo Sunal: 10 gün sonra bebeğime kavuşabildim

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, mart ayında ilk bebeğini kucağına almış, doğumdan kısa bir süre sonra da koronavirüse yakalanmıştı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Sunal, "10 gün sonra bebeğime kavuşabildim" dedi.

Magazin 09-04-2021 17:25

Nova ne demek? Nova isminin anlamı nedir?

Nova isminin anlamı nedir? gündemde en çok aranan başlıklar arasında yerini aldı. Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ın, bebeğine Nova ismini vermesi ile vatandaşlar "Nova ne demek?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Latince kökenli olan Nova isminin anlamı nedir? İşte, yanıtı!

Haber 03-03-2021 19:17

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal anne oldu

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Magazin 03-03-2021 15:13

Ali Sunal'dan Ezo Sunal paylaşımı! 'Sağlıkla gel canım yeğenim'

SHOW TV'nin sevilen programı 'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal, anne olmak için gün sayan kardeşi Ezo Sunal ile birlikte objektif karşısına geçti. Sunal, "3... 2... 1... Sabahı zor edeceğiz bu gece. Sağlıkla gel canımın canı yeğenim" ifadelerini kullandı.

Magazin 03-03-2021 11:33

Doğuma geri sayım başladı! Ezo Sunal'dan karnı burnunda poz

Ünlü oyuncu Ezo Sunal, hamileliğinde 36. haftaya girdi. Sunal, karnı burnunda pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 09-02-2021 14:21

Ali Sunal ve Ezo Sunal'dan Kemal Sunal paylaşımı! 'Her gün daha çok özlüyoruz'

Usta isim Kemal Sunal aramızdan ayrılışının 20. yılında da sevenleri tarafından hatırlandı. Sunal'ın yokluğuna dair çocukları da yaptıkları paylaşımlarla duygulandırdılar.

Magazin 03-07-2020 11:09

Ezo Sunal Kemal Sunal'ın doğum gününü böyle kutladı

7'den 77'e herkesin gönlünde taht kuran Kemal Sunal'ın bugün doğum günü.. Usta oyuncunun doğum gününü kızı Ezo Sunal duygusal bir paylaşım yaparak kutladı.

Magazin 11-11-2019 10:52

Sunal ailesinin acı günü! Ali Sunal paylaştı

Ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın annesi hayatını kaybetti. Ali ve Ezo Sunal da vefat eden anneanneleri için paylaşım yaptı.

Magazin 29-10-2019 19:40

Ezo Sunal'ın korku dolu anları

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal denizde tekne kazası geçirdi. 'Kazayı yara almadan atlatmamız büyük bir mucizeydi' diyen Ezo Sunal kazadan fotoğrafları da paylaştı.

Magazin 04-08-2019 14:25

Ali Sunal'dan Ezo Sunal'a duygusal doğum günü mesajı!

Oyuncu Ali Sunal, kardeşi Ezo Sunal'ın doğum gününü Instagram'dan kutladı.

Magazin 07-01-2019 23:56