Fahrettin Altun Haberleri

Antalya'daki teleferik faciasına ilişkin Fahrettin Altun'dan açıklama: 'Gerekli soruşturmalar başlatılacak'

Antalya'da devrilen teleferik direğine çarpan kabin parçalandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan 184 kişiyi kurtarma çalışmaları ise devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun faciaya ilişkin "Olayla ilgili gerekli soruşturmalar başlatılacak, kaza tüm yönleriyle araştırılacaktır" dedi.

Haber 12-04-2024 23:26

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Filistin açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "7 Ekim’den bu yana, her alanda İsrail’in soykırımına karşı devletiyle, milletiyle en onurlu ve en etkili duruşu sergileyen ülke Türkiye'dir." ifadesini kullandı.

Haber 09-04-2024 00:22

Gayrettepe'deki yangın sonrası İletişim Başkanı Fahrettin Altun duyurdu: Dezenformasyon içeren paylaşımlara itibar etmeyin!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Şişli'de meydana gelen yangın faciasıyla ilgili hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlara ise acil şifalar diledi. Altun ayrıca vatandaşları dezenformasyon içeren paylaşımlara itibar etmemesi konusunda uyardı.

Haber 02-04-2024 17:07

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Türkiye 10 basamak yükseldi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Brand Finance tarafından hazırlanan Küresel Yumuşak Güç Endeksi 2024 verilerinde Türkiye'nin medya ve iletişim alanında bir önceki yıla kıyasla 10 basamak yükselerek 193 ülke arasından 18. sıraya yerleştiğini açıkladı.

Haber 29-02-2024 12:32

Fahrettin Altun paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 Dev Adam’ın maçını böyle takip etti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın maçını izlediği ana ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 25-02-2024 22:48

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tek tek anlattı! Gazze'deki soykırımın kanıtı Türkiye'den! Lahey'de İsrail'in karşısına çıktı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da gerçekleşen Gazze'de Soykırım: Yeni Kanıtlar programına katılarak uluslararası kamuoyunu da ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Fahrettin Altun, Gazze'de İsrail tarafından soykırım yapıldığını bir kez daha belirtirken Türkiye tarafından hazırlanan 'Kanıt' kitabının Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde kullanıldığını söyledi.

Haber 20-02-2024 10:53

Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili Fahrettin Altun'dan vatandaşlara çağrı! 'İtibar etmeyin'

Erzincan'da maden ocağında meydana gelen toprak kayması ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, vatandaşlara çağrıda bulundu. Altun açıklamasında "Vatandaşlarımızın resmî kanallar yoluyla teyit edilmemiş ve doğruluğundan emin olunmayan sosyal medya içeriklerine itibar etmemesi, doğru bilgi için resmî kanalları takip etmesi önem arz etmektedir" dedi.

Haber 13-02-2024 19:37

Altun deprem sürecine dikkat çekti: Dezenformasyonların önüne geçmek için büyük çaba harcadık

Afet İletişimi Sempozyumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 6 Şubat'tan bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Altun, "Deprem sürecinde yapılan dezenformasyonların önüne geçmek için büyük çaba harcadık. Medyanın güçlü isimleri güçlü kalemleri büyük fedakarlık göstererek deprem sürecini şeffaflıkla aktardı." ifadelerini kullandı.

Haber 05-02-2024 13:05

Altun, Gazze'de öldürülen gazetecilere dikkat çekti: Bu gazeteciler hakikat için mücadele eden kahramanlardır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul’da İletişim Başkanlığınca düzenlenen Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi: Şiddet, Dezenformasyon, Sansür Sempozyumu'nda konuştu. 7 Ekim'den bu yana 120 gazetecinin şehit olduğunu vurgulayan Altun, "Eğer bu kahramanların gayretleri olmasaydı, bugün İsrail’in katliamlarından, Gazze halkının maruz kaldığı zulümden dünya haberdar olamayacaktı." dedi.

Haber 26-01-2024 15:14

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Türkiye küresel krizlerin çözümünde aktif rol alan bir Türkiye'dir

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Yeni Şafak gazetesinin kuruluşunun 30'uncu yılı dolayısıyla Rami Kütüphanesi'nde düzenlenen "Türkiye'nin Birikimi 30 Yaşında" programında konuştu. Altun programda yaptığı açıklamada, "Günümüzün Türkiye'si sadece kendi sınırlarında değil, bölgesel ve küresel düzlemde oyun kurucu, kendi aleyhine oluşturulmaya çalışılan oyunları bozan ve sorunların, krizlerin çözümünde aktif rol alan bir Türkiye'dir." ifadelerini kullandı.

Haber 24-01-2024 11:02

Fahrettin Altun: İsrail yanlısı paylaşımlar ön plana çıkarıldı, Filistin yanlısı paylaşımlar geri plana itildi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, NTV Özel Yayını'nda Ahmed Arpat'a konuştu. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sivillerle birlikte hakikati de katlettiğini vurgulayan Altun, İsrail'in bu süreçte 150'ye yakın yalanını ve yürüttüğü dezenformasyon çabalarını ortaya çıkardıklarını söyledi.

Haber 14-12-2023 22:45

Erdoğan İsrail'in katlettiği gazetecilere dikkat çekti! Uluslararası İletişim Zirvesi'nde önemli mesajlar: 'Çok kötü bir sınav veriyorlar'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi. Mesajında İsrail'in Gazze'deki katliamına dikkat çeken Erdoğan, "Dezenformasyonla Mücadele Merkezimiz vasıtasıyla 100'ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa ettik, doğrusunu ortaya koyduk" dedi.

Haber 24-11-2023 12:15

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan İsrail polisinin TRT Haber ekibine saldırısına tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail polisinin TRT Haber ekibine saldırısına tepki gösterdi. Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hiç kuşkusuz bu çirkin saldırı, İsrail'in basın özgürlüğü konusundaki siciline yeni bir utanç olarak eklenmiştir" dedi.

Haber 17-11-2023 15:50

İletişim Başkanı Altun'dan ödül töreninde Gazze açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT World Citizen Humanitarian Film Festivali Ödül Töreni'nde konuşma yaptı. Altun yaptığı açıklamada, "Tüm insanlığın önünde büyük bir barbarlık, büyük bir gaddarlık, büyük bir zulüm yaşanıyor." sözleriyle İsrail'e tepki gösterdi.

Haber 05-11-2023 22:02

İsrail'e sert tepki gösteren Altun, İsrail medyasının hedefi oldu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, geçtiğimiz günlerde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sert tepki göstererek, "Bu terörün durması gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmenin ardından İsrail medyası İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef aldı. Haberde yer alan ifadelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığına dikkat çekilen Altun'un Hamas'ın küresel çapta savunuculuğunu yaptığı iddia edildi.

Haber 04-11-2023 00:49

İletişim Başkanı Altun'dan Cumhuriyetin 100. yılı makalesi! İstiklalden İstikbale: Türkiye Yüzyılı 8 ülkede yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla “İstiklalden İstikbale Türkiye Yüzyılı” başlıklı bir makale kaleme aldı. Altun'un makalesi 8 ülkede yayımlandı.

Haber 01-11-2023 17:52

100. yıl dönüme özel video! İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı: 'Yeni bir devrin ilk gününün de heyecanını yaşıyoruz'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj paylaşıp "29 Ekim 2023 itibarıyla sadece bir asrı geride bırakmanın gurur ve mutluluğunu değil, nice başarılara koşacağımız, nice güzel yarınlara vasıl olacağımız bir devrin ilk gününün de heyecanını yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Altun ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüne özel hazırlanan videoyu da paylaştı.

Haber 29-10-2023 13:02

İletişim Başkanı Altun'dan Gazze açıklaması: Bu, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarının son aşamasıdır

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail'in Gazze'de düzenlediği yoğun bombardımanlarla ilgili açıklamada bulundu.

Haber 28-10-2023 01:28

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan uluslararası topluma insani yardım çağrısı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gazze'deki bebeklerin yaşadığı insani krize dikkat çekerek uluslararası toplumu bir araya gelmeye davet etti. Altun, "Gazzelilerin yanındayız ve uluslararası toplumu bir araya gelmeye çağırıyoruz. Acil tıbbi ve insani yardıma ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

Haber 21-10-2023 19:37

İletişim Başkanı Altun İsrail'in hastane katliamına çok sert çıktı! Düpedüz terör taktiği! Derhal durdurulmalı

İsrail'in Gazze'deki hastaneyi bombalayarak yüzlerce sivilin ölümüne yol açan saldırısına İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan tepki geldi. Altun, "Siviller ve kadınlar hedef alınmaktadır ve bu, değer verdiğimiz her türlü insani hassasiyete aykırı bir barbarlıktır" diyerek saldırıya sert çıktı.

Haber 17-10-2023 22:07

Fahrettin Altun: 'Dezenformasyon asla masum değildir'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gerginlik ve çatışma dönemlerinde dezenformasyon kampanyalarının arttığına dikkat çekerek "Dolaşımda olan bilginin doğruluğu hepimiz için önemlidir. Dezenformasyon asla masum değildir ve farkında olmadan buna katılanlar da sorumlulukları olduğunu anlamalıdır" dedi.

Haber 17-10-2023 10:29

İletişim Başkanı Altun Basın İlan Kurumu’nu ziyaret etti, resmi ilan ve reklam yayımıyla alakalı süreli yayınlar ele alındı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Basın İlan Kurumu Ankara Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Haber 25-07-2023 17:04

Mustafa Varank paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan basketbol maçı yaptı Haydi Hido sayıya

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçından görüntüler paylaştı. Maçta Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun yer aldığı da görülürken paylaşılan videoda Erdoğan'ın "Haydi Hido sayıya" sözleri de duyuldu.

Haber 30-06-2023 12:55

İletişim Başkanı Altun'dan Reuters'ın 'Bilal Erdoğan' haberine sert tepki! İddiaları yalanladı: 'Tam da önümüzdeki günlerde...'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Reuters haber ajansının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki iddialara yer verdiği habere sert tepki gösterdi. Haberi "mesnetsiz iddialarla dolu bir senaryodan müteşekkil sözde haber" ifadeleriyle niteleyen Altun, "Cumhurbaşkanımızın ailesini hedef aldığı apaçık ortada olan bu algı operasyonunun, tam da önümüzdeki günlerde gerçekleşecek NATO Liderler Zirvesi öncesinde yayımlanması da akla ciddi soru işaretleri getirmektedir" dedi.

Haber 27-06-2023 09:06

Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına yeniden atandı

Merakla beklenen atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na yeniden atandı. Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarını sundu

Haber 09-06-2023 07:28

Altılı masa liderlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden oldu mu? Fahrettin Altun canlı yayında o soruyu yanıtladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun canlı yayında açıklamalar yaptı. Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmesi sorulan Altun, "Bu seçimde, açık ve net şekilde vurgulamamız gerekir ki, kazanan Türkiye olmuştur." ifadelerini kullandı. Altun, "Altılı masadaki genel başkanlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayıp tebrik eden oldu mu?" sorusuna ise "Bildiğim kadarıyla olmadı." yanıtını verdi. Altun "Birileri açısından bu bir rekabet değildi, bu bir düşmanlıktı." dedi.

Haber 01-06-2023 23:59

Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Bu zatın miladı dolmuş'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Montaj ürünü bu zatın miladı dolmuş, Türkiye'ye ve gençliğe verebilecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu çirkin ifadeleri kullananları milletimize havale ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 23-05-2023 09:00

Selahattin Demirtaş'ın 'Trol ordusu' iddialarına Fahrettin Altun'dan tepki geldi! 'Sizden korkmuyorum'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan, Selahattin Demirtaş'ın 'Trol ordusu' iddialarına tepki geldi. Altun, "Kendisine hukuksuzca “özgürlük” vadedenlerin kazanabilmesinin mümkün olmadığını fark etmiş olacak ki, böylesi tehditlerle bizi sindirmeye, korkutmaya çalışıyor. Buradan sözcülüğünü yaptığı kanlı terör örgütüne sesleniyorum. Sizden korkmuyorum" ifadelerini kullandı. İşte Altun'un o açıklamaları...

Haber 03-04-2023 15:59

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan hakkındaki iddialara ilişkin yalanlama geldi!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Masa başında üretilen, hiçbir gerçekliği olmayan, siyasi ve ideolojik operasyon amaçlı uydurma birçok tezvirattan biri de bugün şahsım ve bir bakanımız hakkında çıktı. Sözde 'haber' adı altında ortaya atılan bu dedikodular külliyen yalandır, asılsızdır." ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-2023 19:53

Tartışmalar devam edince paylaşıldı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mezuniyet belgeleri…

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kısa bir süre kala, gündemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mezuniyet belgelerine ilişkin tartışmalar devam edince o belgeler paylaşıldı. 23-24 Mart Dezenformasyon Bülteni'nde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite mezunu olmadığı ve lisans diplomasının bulunmadığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Erdoğan'ın öğrencilik dönemine ve mezuniyetine dair belgelerin yanı sıra üniversiteyi kazandığı belge dahil olmak üzere pek çok doküman paylaşıldı.

Haber 25-03-2023 12:43

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Elon Musk'ın tweet'ini alıntılayarak paylaştı: Twitter'ın işbirliği için minnettarız

Twitter'da dün erişim sıkıntısı yaşanmıştı. Sonra Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'ın bazı Twitter yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirdiği toplantıda, Twitter’ın dezenformasyonla mücadele konusunda Türkiye ile daha fazla işbirliği içerisinde olma taahhüdü verdiği öğrenilmişti. Elon Musk da bazı açıklamalar yapmıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise Musk'ın bir tweet'ini alıntılayarak önemli paylaşımlar yaptı. Altun deprem çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda da bulundu.

Haber 09-02-2023 11:26

İletişim Başkanı Altun'dan The Economist'teki skandal kapağa çok sert sözler: Sözde gazeteciler ve editörler...

İngilitere merkezli haftalık haber dergisi The Economist'teki Türkiye aleyhtarı skandal yazıya ve dergi kapağına İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Altun, "Economist’teki sözde gazeteciler ve editörler, belli ki halkımızın demokrasimiz için verdiği mücadele hakkında düzgün bir gazetecilik yapma zahmetine asla girmemişler." ifadelerini kullandı.

Haber 19-01-2023 23:33

Kaftancıoğlu davasında yeni gelişme! Beraat kararı istinafa taşınacak

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a yönelik "hakaret" davasında yeni bir gelişme yaşandı. Altun'un avukatı, mahkemenin Canan Kaftancıoğlu hakkında verdiği beraat kararına itiraz edeceklerini bildirdi.

Haber 11-01-2023 23:25

İletişim Başkanı Altun'dan CIA-SVR görüşmesine ilişkin açıklama!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT ev sahipliğindeki CIA-SVR görüşmesini değerlendirdi. Altun, yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın küresel barışa sunduğu önemli katkılara bir yenisini eklemiştir" ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-2022 21:59

SON DAKİKA | Fahrettin Altun'dan dünyaya terör mesajı! 'Bazı ülkelerin terör örgütlerine desteği sonucu...'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dün İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin ölümüne 81 kişinin yaralanmasına yol açan patlamayla ilgili bir açıklama yaptı. 'Sivillerimize yönelik terör saldırıları bazı ülkelerin terör örgütlerine desteğinin doğrudan ve dolaylı sonuçlarıdır' diyen Altun, "Bu ülkeler, Türkiye'nin dostluğunu istiyorlarsa teröre doğrudan ve dolaylı desteklerini derhal kesmelidirler" ifadelerini kullandı.

Haber 14-11-2022 08:29

İletişim Başkanı Altun'dan İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin açıklama

İstanbul İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 6 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır 81 kişinin ise yaralandığı patlamaya ilişkin İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan açıklama geldi. Altun, yaptığı açıklamada, "Yaşanan olayla ilgili olarak devletimizin tüm kurum ve kuruluşları hızlı, titiz ve etkin bir şekilde soruşturma yürütmektedir." ifadelerini kullandı. Öte yandan RTÜK'ten yapılan duyuruda, patlamayla ilgili yayın yasağı getirilmişti.

Haber 13-11-2022 18:09

Canan Kaftancıoğlu hakkında Fahrettin Altun'a hakaretten hapis cezası istemi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Canan Kaftancıoğlu hakkında istenen ceza belli oldu. İddianamede Canan Kaftancıoğlu için ‘Kamu görevlisine alenen hakaret’ suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezası istendi.

Haber 04-11-2022 16:39

İletişim Başkanı Altun'dan Yunan bakana 'mülteci' yanıtı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yunan Bakan Notis Mitarakis'in 'mülteci' iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altun, "Yunanistan'ı mültecilere karşı takındığı insanlık dışı tavırdan bir an önce vazgeçmeye, Türkiye'ye yönelik temelsiz, asılsız suçlamalara son vermeye ve devlet ciddiyetine davet ediyoruz" dedi.

Haber 16-10-2022 22:10

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan, Yunan Bakan Mitarakis'in iddialarına ilişkin açıklama:

"Yunanistan'ı mültecilere karşı takındığı insanlık dışı tavırdan bir an önce vazgeçmeye, Türkiye'ye yönelik temelsiz, asılsız suçlamalara son vermeye ve devlet ciddiyetine davet ediyoruz" - "Yunan makamları önce Frontex ile suç ortaklığı yaparak, Ege'de boğulmasına neden olduğu bebeklerin, Meriç'te soyup kemerle dövdüğü, donarak ölmesine neden olduğu insanların hesabını vermelidir"

Yurthaber 16-10-2022 20:48

Şehit Uzman Çavuş Kürşat Sert'in naaşı Kahramanmaraş'a getirildi

Karşılama törenine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı

Yurthaber 14-10-2022 11:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu

Yurthaber 14-10-2022 11:47

Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili yeni gelişme

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili görülen davada yeni bir gelişme yaşandı. Olay sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, 'Suçu ve suçluyu övme' suçlarından 10 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için mütalaa istendi.

Haber 23-09-2022 13:50

Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması davasında karar

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin fotoğrafını çektiği iddiasıyla yargılanan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş beraat etti.

Haber 21-09-2022 14:31

CHP Üsküdar İlçe Başkanı, özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan yargılandığı davada beraat etti

CHP Üsküdar İlçe Başkanı, "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan yargılandığı davada beraat etti

Yurthaber 21-09-2022 13:27

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye'nin barış için yürüttüğü diplomatik girişimlerini kitaplaştırdı

"Bölgesel İşbirliği ve İstikrarın Güçlendirilmesinde Türkiye'nin Merkezi Rolü" başlıklı kitapta, Türkiye'nin barışın tesisine ve çatışmaların sonlandırılmasına yönelik merkezi, çok yönlü ve istikrarlaştırıcı rolü ele alınıyor - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: - "Bölgesinde etkin bir güç olan Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde barış ve istikrar yolunda küresel bir aktör olma gayretini sonuna kadar sürdürecek, istikrarlaştırıcı bir güç olarak üzerine düşeni yapmaya devam edecektir"

Yurthaber 05-09-2022 13:28

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan YİK sonrası açıklama

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) toplantısında, kurul üyelerinin yurt dışında ve özellikle de Avrupa’da Türkiye aleyhinde yürütülen propagandalar ile bunlara karşı alınacak tedbirler konusunda istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

Haber 11-08-2022 19:25

Son dakika: KPSS sonucu geçerlilik süresi ile ilgili flaş açıklama

Son dakika haberine göre, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sızıntı iddialarıyla gündem olan 2022-KPSS'ye ilişkin paylaşımda bulundu. Altun, "Bu yıl kamu görevlerine atanacaklar için 'KPSS sonucu geçerlilik süresi' bir sonraki KPSS ile son iki yılın sonuçlarını da kapsayacak şekilde uygulanacak." ifadelerini kullandı.

Haber 04-08-2022 22:21

Son dakika: KPSS personel alımı ne zaman yapılacak? İletişim Başkanı Altun'dan kritik açıklama

Son dakika haberi... İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sızıntı iddialarıyla gündem olan 2022-KPSS'ye ilişkin paylaşımda bulundu. Herkes KPSS ile personel alımının ne zaman yapılacağını merak ederken İletişim Başkanı Altun'dan açıklama geldi. Altun, açıklamasında "KPSS ile alım yapmayı planlayan kamu kurumlarımız, kontenjan ve şartlarını 17 Eylül’de başlayacak KPSS takvimindeki sınavların gerçekleşmesi ve sonuçların açıklanmasının ardından ayrıca duyuracaktır." dedi.

Haber 04-08-2022 18:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan iletişimi kesmişti... Fahrettin Altun'dan dikkat çeken 'Miçotakis' çıkışı! 'Kredisi bitti'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile iletişimi kesmesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Ağzımızın tadı bozulmasın diye kimsenin iyi niyetimizi istismar etmesine müsaade etmeyiz" diyen Altun, "Cumhurbaşkanımız zaten Miçotakis hükümetine bir şans vererek diyalog kanallarını açmıştı. Yunanistan başbakanı bu fırsatı değerlendiremedi. Böylece Ankara’daki kredisi bitmiş oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 24-07-2022 11:50