Fahrettin Poyraz Haberleri

Fahrettin Poyraz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Fahrettin Poyraz Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü görevinden neden alındı?

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz görevden alındı. Fahrettin Poyraz'ın yerine getirilen isim Hüseyin Aydın oldu. Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nin Merkez Birliği yönetimindeki görev değişimi sonrası Fahrettin Poyraz merak konusu oldu. İşte Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü görevinden alınan Fahrettin Poyraz'ın hayatı...

Haber 30-01-2022 01:28

Milyarlarca dolarlık altın rezervi bulunmuştu! İlk külçe altın için tarih verdi

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Maden Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Bilecik’in Söğüt ilçesindeki altın rezervi maden sahasında yaptığı incelemede, “2022 yılının sonunda ilk altın külçemizi döküp Türk ekonomisine kazandırmak istiyoruz” dedi.

Finans 23-10-2021 12:00

Tarım Kredi, et ve süt ürünlerinde üretici konuma geçiyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Kendi markamızla inşallah et ve süt ürünlerini en geç kasım ayı gibi faaliyete alacağımızı tahmin ediyorum" - "Hem süt hem de et üretimi yaptığımız tesislerimizin mağazalardan canlı yayın bağlantıları yapacağız"

Yurthaber 01-09-2021 12:38

Tarım Kredi üreticilere bu yıl 600 milyon liralık faizsiz kredi imkanı sağladı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Bu yılın ilk 6 ayında 225 milyon lira tutarında Hasat Vadeli Motorin Kredisi, 165 milyon lira tutarında Kurban Vadeli Yem Kredisi, 130 milyon lira tutarında Kısa Vadeli Yem Kredisi ve yılın ilk 4 ayında 80 milyon lira tutarında Bereketli Kredi kullandırdık" - "Tarım Kredi olarak kullandırılan krediler içerisinde faizsiz kredilerin ağırlığını artırmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 18-07-2021 11:09

Fahrettin Poyraz

Fahrettin Poyraz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fahrettin Poyraz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tarımda su, ilaç tasarrufu sağlamak ve verimliliği artırmak için ZİHA filoları oluşturulacak

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "15 ilde 20 farklı ürün üzerinde ZİHA'larla (zirai insansız hava aracı) deneme çalışmaları yürütülüyor. Deneme çalışmalarının sonucunda ürün bazlı olarak aldığımız sonuçlar sonrasında illerimizde ZİHA filolarını inşallah oluşturacağız" - "Vatandaşlarımız gelip bizden ilaçlama zamanı randevu alacak. Ekiplerimiz gidecek, çok kısa zamanda ilaçlamasını yapacaklar"

Yurthaber 17-07-2021 11:13

Tarım Kredi Kooperatif Marketin 205'inci şubesi Ankara'da açıldı

"Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da açıldı

Yurthaber 31-03-2021 12:32

Tarım Kredi Yem AŞ'nin İzmir ve Şanlıurfa'daki yeni fabrikalarında üretim başladı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Türkiye'de mevcut fabrikalara göre oldukça büyük ölçekli yeni fabrikalarımızda 100 kişilik istihdam sağladık" - "Biz, girdi maliyetini ne kadar aşağı çekebilirsek hayvancılık sektörünü o kadar büyütürüz diye düşünüyoruz"

Yurthaber 03-01-2021 11:04

Tarım Kredi ve Ankara Üniversitesinden güvenilir gıda için iş birliği

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Yeni ürünlerin geliştirilmesinde de Ankara Üniversitesindeki hocalarımızla görüşmelere devam edeceğiz" - Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş: - "Burada birlikte üreteceğiz. Fonksiyonel ürünlere yöneleceğiz, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu ürünleri geliştireceğiz"

Yurthaber 24-06-2020 13:07

TEKNOFEST'te bu yıl tarım teknolojileri de yarışacak

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "TEKNOFEST 2020'de yapılacak tarım teknolojileri yarışmasıyla ülkemizin savunma sanayisinde yakaladığı yerliliği ve başarıyı tarım sektörüne de aktarmak istiyoruz"

Finans 21-01-2020 11:05

Tarım Kredi, 2020'de çiftçiden 2,5 milyar liralık ürün alımı hedefliyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Ürün değerlendirmede son üç yılın rakamlarına baktığımızda 2017 yılında yaklaşık 450 milyon lira civarında çiftçilerden ürün alırken, 2018'de bu rakam 800 milyona, 2019 yılında yaklaşık 1,3 milyar gibi bir rakama çıktı. Hedefimiz 2020 yılında bunu 2,5 milyar, orta vadede ise 5 milyar liraya çıkarmak"

Finans 27-12-2019 11:02

AA'nın Yılın Fotoğrafları oylaması

Tarım Kredi Genel Müdürü Poyraz, "haber" kategorisinde "Çocuklarımızı geri istiyoruz", "yaşam" kategorisinde "Çukurca'da çeltik tarlası", "spor" kategorisinde Çıldır Gölü'nde "kış şöleni" isimli fotoğraflara oy verdi

Finans 27-12-2019 09:43

Tarım Kredi Genel Müdürü Poyraz: Çiftçi kredide sürpriz yaşamayacak

"Ortaklarımızın, faiz oranlarında meydana gelen dalgalanmalardan olumsuz etkilenmelerinin önüne geçmek için tarımsal girdilerin sabit faiz oranlarıyla kredilendirilmesi uygulamasını başlattık. Çiftçi kredide sürpriz yaşamayacak" - "Mevcut durumda Tarım Kredi ortaklarına, sertifikalı tohum, karma hayvan yemi ve kimyevi gübrede yıllık yüzde 3,5 oranında sabit kredi maliyeti uygulanıyor"

Finans 16-12-2019 11:20

Tarım Kredi ile Rusya Federasyonu Kooperatifleri Merkez Birliği iş birliği protokol imzaladı

Protokolle kooperatiflerin potansiyeli kullanılarak tarafların, girişimcilik ve bölgeler arası projeler kapsamında karşılıklı etkileşiminin artırılması amaçlanıyor

Finans 04-12-2019 16:45

Tarım Kredi'den üreticiyle tüketici arasında köprü olacak model

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Aradaki aracıların sayısını mümkün olduğu kadar azaltarak üreticiden aldığımız ürünü marketler vasıtasıyla doğrudan tüketicimize ulaştıracağız" - " Piyasayı hem fiyat noktasında hem de kalite noktasında belli standarda getirelim, insanlar bizim ürünlerimizle hem kalite hem fiyat anlamında kıyaslama imkanı bulsun"

Finans 01-12-2019 11:07

Tarım Kredi'den tarım sigortası çağrısı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Çiftçilerimiz emeklerini güvence altına almalı" - "Tarımsal işletme varlıklarını TARSİM'e sigorta ettiren çiftçiler, Tarım Kredi kooperatiflerinden kullandıkları kredilerde indirimli faiz oranlarından faydalanabiliyor"

Finans 16-11-2019 14:21

Tarım Kredi'den yem ve tohumda indirim kampanyası

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Sertifikalı tohum ve yem için şartları yerine getiren ortaklarımıza yıllık yüzde 4 maliyetle kredi kullandırmaya başlıyoruz" - "50 kilogramlık bütün hayvan yemi çeşitlerimizde 8 liralık indirime giriyoruz"

Haber 07-10-2019 12:09

Tarım Kredi'den mağaza atağı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Çiftçi ürettiği ürünü doğrudan doğruya tüketiciyle buluşturabilsin istiyoruz" - "Yıl sonuna kadar 50'ye çıkartacağımız market sayısını 2 yıl içerisinde 500'e ulaştıracağız"

Finans 04-10-2019 12:05

Marketlere tanzim ürün satışı başladı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Tarım Kredi olarak tanzim ürünlerinin marketlere satışına başladık. Bu konuda talep marketlerden geldi" - "Fiyatların artmasında en büyük etken olan aracılık sisteminin fiyatlar üzerinde oluşturduğu negatif etkiyi minimize etmeyi hedefliyoruz"

Finans 28-03-2019 11:07

Marketlere tanzim ürün satışı başladı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Tarım Kredi olarak tanzim ürünlerinin marketlere satışına başladık. Bu konuda talep marketlerden geldi" - "Fiyatların artmasında en büyük etken olan aracılık sisteminin fiyatlar üzerinde oluşturduğu negatif etkiyi minimize etmeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 28-03-2019 11:06

Tarım Kredi'den katılım bankacılığı atılımı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Tarım Kredi, katılım bankacılığında kararlı. Biz bunu çalışıyoruz ve inşallah yakın zamanda da projemizi Cumhurbaşkanı'na sunacağız"

Yurthaber 17-02-2019 11:06

Poyraz, AA Ekonomi Masası'na konuk oldu

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: (3) - "Kamu kurumlarının gıda tedarikinde üretici birlikleri ve kooperatifler özellikle ihalesiz doğrudan alım noktasında sisteme bir alternatif olarak eklenirse, kamu kurumları herhangi bir üretici birliğinden gıda alma imkanına kavuşacak" - "Tanzim satışlarda, piyasada fiyat artışı konusunda dikkati çeken ürünler yer aldı. Ürün çeşitliliği noktasında bir talep oluşursa onları da göz önünde bulunduracağız" - "Piyasa şartlarında ne gerekiyorsa üreticilerin razı olacağı fiyatlar üzerinden alım yaptık ve her iki belediyemize sevkıyatını gerçekleştirdik"

Finans 12-02-2019 13:28

Poyraz, AA Ekonomi Masası'na konuk oldu

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: (1) - "(Tanzim satış) Marketlerde ve manavlarda da fiyatlarda ciddi gevşeme oldu. Belli marketler de projeye destek verdi. Özellikle patates ve soğanda 2 liradan satış yapmaya başladılar" - "Tanzim satışta 2,5 aylık planlamamız var. Örtüaltı üretimin yanısıra açık alanlardaki ürünler de piyasaya girdiğinde fiyatlarda ürün bolluğundan kaynaklanan bir gevşeme olacak" - "Tanzim satış noktalarında satılan ürünler kalite açısından pazar ürünlerinden farklı değil, bazı ürünler daha yüksek kalitede"

Finans 12-02-2019 12:09

Tarım Kredi Genel Müdürü Poyraz, AA Ekonomi Masası'na konuk olacak

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, yarın Anadolu Ajansı Ekonomi Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak

Haber 11-02-2019 15:20

Çiftçi pazarında 5 milyar liralık hedef

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Geçen sene ortaklarımızdan 800 milyon lira civarında ürün aldık. Bu sene taban 1,2 milyar lira ama hedefimiz 1,5 milyar lira alım yapmak, orta vadede ise 5 milyar liralık bir pazar oluşturmak" - "2020'de makarna sanayicimizin ihtiyacı olan 3 milyon ton buğdayı sözleşmeli olarak karşılayacağız" - "(Kamu alımlarıyla ilgili) Yasal düzenleme noktasında Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı elimizi, kamu kurumlarının elini rahatlatırsa, piyasayı regüle etme anlamında, gıda enflasyonunu aşağı çekme anlamında Tarım Kredi Kooperatifleri inanılmaz bir işlev üstlenebilir"

Finans 11-02-2019 11:07

Tarım Kredi 'tanzim satış' için harekete geçti

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, belediyelerin tanzim satış mağazalarında satılacak ürünleri çiftçilerden almaya başladıklarını belirterek, "Üreticiden alabildiğimiz kadar makul fiyata alıp, bu ürünleri dağıtımın noktasındaki belediyenin yetkililerine teslim edeceğiz. Özel sektör mantığıyla düşünmediğimiz için hemen hemen hiç kar koymayacağız." dedi.

Finans 08-02-2019 12:09

Tarım Kredi tanzim satış için harekete geçti

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Tarım Kredi Kooperatifleri olarak belediyelerin tanzim satış mağazalarında satılacak ürünleri çiftçilerden almaya başladık" - "Üreticiden alabildiğimiz kadar makul fiyata alıp, bu ürünleri dağıtımın noktasındaki belediyenin yetkililerine teslim edeceğiz. Özel sektör mantığıyla düşünmediğimiz için hemen hemen hiç kar koymayacağız" - "Sistem çok kısa süre içerisinde işlemeye başlayacak"

Finans 08-02-2019 11:01

Tarım Kredi ile MEYED arasında protokol imzalandı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "MEYED'le sadece vişnede değil kayısı, şeftali ve kiraz konusunda da önümüzdeki dönemde 200 bin ton civarında alım hedefliyoruz" - MEYED Başkanı İlker Güney: - "Meyve suyu endüstrisinde ham madde tedariki güvenliği çok önemli"

Finans 04-02-2019 12:28

Tarım Kredi Kooperatifleri ve Bereket Sigorta’dan iş birliği

Tarım Kredi Kooperatifleri ile Bereket Sigorta arasında yapılan iş birliğiyle, Bereket Sigorta'nın belirlenmiş sigorta ürünlerinden faydalanan çiftçilerin Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ortak olmak için ödemeleri gereken ortaklık payları, Bereket Sigorta tarafından karşılanacak - Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Bereket Sigorta ile yaptığımız bu iş birliği kapsamında, bildiğiniz gibi kooperatiflere ortak olmak için bir ortaklık sermayesi ödemek gerekiyor" - Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör: - "Hasat BES ürünüyle Tarım Kredi Kooperatifleri'nin ortağı olan çiftçilere olanak sağladık. Hasattan hasada ödeme yapılabilen bir proje yaptık"

Finans 30-01-2019 13:37

Tarım Kredi'den faizsiz üretim modeli

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Katılım bankacılığı için tarım sektöründe inanılmaz potansiyel var. Katılım bankacılığında toplanan mevduatlar, tarım sektöründe kullanıldığında geri dönüşü aylar içerisinde sağlanır" - "Biz Vakıf Katılım'a teklifte bulunduk. Bir miktar parayı onlar, bir miktar parayı biz koyarak ürün alacağız. Ürünü sattıktan sonra kazancı paylaşacağız"

Finans 19-01-2019 11:02

Tarım Kredi ile İşyurtları Kurumu arasında iş birliği

"Tarım Kredi" ve "Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu", tutuklu ve hükümlerin çalıştığı bazı işletmelerdeki hayvanların yem ihtiyacının karşılanması amacıyla iş birliği protokolü imzaladı

Finans 17-01-2019 15:32

Tarım Kredi ile İşyurtları Kurumu arasında iş birliği

"Tarım Kredi" ve "Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu", tutuklu ve hükümlerin çalıştığı bazı işletmelerdeki hayvanların yem ihtiyacının karşılanması amacıyla iş birliği protokolü imzaladı

Yurthaber 17-01-2019 15:32

Mehmetçik'in gıdasına bakanlık güvencesi

Tarım ve Orman Bakanlığının, Milli Savunma Bakanlığı ile geçen yıl imzalanan protokol kapsamında, TSK'nın et, şarküteri ürünleri, kuru gıda ve fındık gibi gıda malzemesi ihtiyaçları bakanlıkça temin edildi - Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Gıda ürünlerini sözleşmeli üretim modeliyle ortaklarımıza ürettiriyor ve kahraman Mehmetçik'imizin sofralarına taşıyoruz. Günümüze kadar toplamda 44 milyon 111 bin 820 kilogramlık ürünün teslimatı gerçekleştirildi"

Haber 07-01-2019 11:12

Mehmetçik'in gıdasına bakanlık güvencesi

Tarım ve Orman Bakanlığının, Milli Savunma Bakanlığı ile geçen yıl imzalanan protokol kapsamında, TSK'nın et, şarküteri ürünleri, kuru gıda ve fındık gibi gıda malzemesi ihtiyaçları bakanlıkça temin edildi - Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Gıda ürünlerini sözleşmeli üretim modeliyle ortaklarımıza ürettiriyor ve kahraman Mehmetçik'imizin sofralarına taşıyoruz. Günümüze kadar toplamda 44 milyon 111 bin 820 kilogramlık ürünün teslimatı gerçekleştirildi"

Yurthaber 07-01-2019 11:11

Başarısız kooperatifler güvensizlik oluşturuyor

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Kooperatifçiliğin ne kadar verimli çalıştığını masaya yatırmamız lazım" - "Çiftçilerin başarılı kooperatiflere güveni artıyor ama başarısız örneklerin sayısı çoğaldıkça bu sefer güvensizlik oluşuyor"

Yurthaber 21-12-2018 11:21

Başarısız kooperatifler güvensizlik oluşturuyor

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Kooperatifçiliğin ne kadar verimli çalıştığını masaya yatırmamız lazım" - "Çiftçilerin başarılı kooperatiflere güveni artıyor ama başarısız örneklerin sayısı çoğaldıkça bu sefer güvensizlik oluşuyor"

Finans 21-12-2018 11:20

AA'nın Yılın Fotoğrafları oylaması

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Haber 11-12-2018 10:32

Tarım Kredi ile TMSD arasında iş birliği

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği ile imzaladığımız protokolle kuruluş üyesi firmaların ham madde ihtiyacının kooperatif ortaklarımızca 2019 yılı ekim ayından itibaren sözleşmeli üretim modeliyle karşılanması amaçlanmaktadır" - "Söz konusu protokolle makarnalık buğdayın ithal edilmesinin önüne geçilmesi hedefleniyor" - Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Külahçıoğlu: - "Özellikle dış pazarlarımızın korunması açısından sektörümüzün ihtiyaç duyduğu miktar ve kalitede buğdayın iç piyasadan karşılanması büyük önem arz etmektedir"

Yurthaber 03-12-2018 15:31

Tarım Kredi ile TMSD arasında iş birliği

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği ile imzaladığımız protokolle kuruluş üyesi firmaların ham madde ihtiyacının kooperatif ortaklarımızca 2019 yılı ekim ayından itibaren sözleşmeli üretim modeliyle karşılanması amaçlanmaktadır" - "Söz konusu protokolle makarnalık buğdayın ithal edilmesinin önüne geçilmesi hedefleniyor" - Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Külahçıoğlu: - "Özellikle dış pazarlarımızın korunması açısından sektörümüzün ihtiyaç duyduğu miktar ve kalitede buğdayın iç piyasadan karşılanması büyük önem arz etmektedir"

Finans 03-12-2018 15:30

Çin'e bulgurumuzu da satacağız

Tarım Kredi, Türk çiftçisinin ürünlerini 5-10 Kasım'da Şanghay'da düzenlenecek Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda tanıtacak - Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Çin'de Türk gastronomi kültürünü oluşturmak istiyoruz. Çinlilere, Türk pirinciyle yapılmış tereyağlı pilavı yedireceğiz. Türk pirincinin önü açılacak. Çin'e bulgurumuzu da satacağız. İşlenmiş etler ve pastırmamız için de potansiyel var"

Finans 28-10-2018 11:11

Tarım Kredi minimum kar marjıyla enflasyonla mücadele edecek

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nı destekliyoruz" - "Biz zaten Tarım Kredi olarak piyasayı regüle etmek için çok düşük kar marjlarıyla çalışıyorduk, şu anda programa destek olmak için kar marjımızı minimuma çektik"

Finans 10-10-2018 11:02

Çiftçiyi gübrede faiz yükünden kurtaran yöntem

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "(Gübre fiyatlarındaki indirim) GÜBRETAŞ'a toplu ödeme yaptık, bankaya ödenen ve fiyatlara yansıtılan faiz gideri ortadan kalkmış oldu"

Finans 25-09-2018 16:33

Tarım Kart İmza Töreni

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: - "Tarım Kart ile çiftçimiz hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet alacak, istediği zaman evinden, tarlasından ayrılmadan, ilçeye gitmeden işini yapabilecek" - "Üreticimize bu kartla daha iyi hizmet vereceğiz ve üreticimizi daha daha iyi tanıyacağız"

Haber 25-09-2018 14:45

Tarım Kredi'den katılım bankası hamlesi

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Çok da uzun olmayan vadede katılım bankası anlamında faizsiz sistemle bir çalışma yapacağız" - "(Gübre fiyatları) Tarım Kredi ve GÜBRETAŞ olarak önümüzdeki günlerde ciddi bir fiyat avantajı sağlayacağız"

Yurthaber 19-09-2018 14:15

TÜRKPATENT ile Tarım Kredi arasında iş birliği

Türk Patent ve Marka Kurumu ile Tarım Kredi arasında coğrafi işaret ve geleneksel ürün adı farkındalığının artırılması amacıyla iş birliği protokolü imzalandı

Finans 14-08-2018 13:18

Tarım Kredi'nin arpa alımı sürecek

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Bu sene yem fabrikalarında kullanılmak üzere aldığımız arpa miktarı yaklaşık 112 bin ton civarında. Bu hasat zamanında Türkiye genelinde, özellikle büyük çoğunluğu kendi yem fabrikalarımızda kullanılmak üzere daha da arpa alımı yapacağız" - "Burada temel çıkış noktamız, yem fiyatlarını olabilecek en düşük noktada tutmak"

Finans 05-08-2018 11:57

250 Bin Düve Projesi'nde ilk teslimatlar eylülde

Et ithalatını önlemek ve Türkiye'nin büyükbaş dişi hayvan varlığını artırmak amacıyla başlatılan 250 Bin Düve Projesi kapsamında 7 bin üreticiye hayvanları eylülden itibaren verilecek - Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Hayvan alımı konusunda yurt dışında çalışmalara başladık. İşin mutfak kısmı neredeyse tamamlandı, şimdi eyleme geçiyoruz"

Finans 01-08-2018 11:05

Poyraz'dan Tarım Kredi personeli Selçok'a plaket

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, satın aldığı otomobilde unutulan 5 bin doları, aracın eski sahibine teslim eden Tarım Kredi personeli Mahmut Selçok'a plaket verdi

Finans 24-07-2018 14:02

Tarım Kredi'de 150 personel işbaşı yapacak

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliklerine bağlı kooperatiflerde istihdam edilecek 150 aday personele işe başlama belgeleri verildi

Haber 19-03-2018 12:27

Fahrettin Poyraz Ankara 2. bölgeden aday adaylığı başvurusu yaptı

AK Parti eski Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimleri için AK Parti'ye aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Haber 02-09-2015 16:00