Faiz Oranı Kaç Haberleri

Konutta tablo terse döndü! Taksitler neredeyse 2 asgari ücret! 1 milyon TL'nin geri ödemesi dudak uçuklattı! En uygun konut kredisi ise...

Yüksek faiz oranları ve taksit ödemeleri nedeniyle ev almak vatandaşlar için hayal oldu. Konutta kredili satışlarda rekor düşüş yaşandı. Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından konutta en düşük krediyi hangi banka veriyor?

Finans 26-03-2024 07:58

Araç alacaklar dikkat! Taşıt kredisinde oranlar değişti, işte banka banka yeni rakamlar

Taşıt kredisi otomobil fiyatlarının düşmesi ile birlikte merak ediliyor. Taşıt kredileri maksimum kaç ay veriliyor, taşıt kredisi aracın değerinin yüzde kaçına kadar veriliyor?

Finans 25-02-2024 07:34

Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Faiz üst limiti kaldırıldı

Kur Korumalı Mevduat hesaplarında faiz üst sınırı kaldırıldı. Düzenlemeyle birlikte, Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında asgari faiz oranı politika faiz oranında olacak, üst sınırı banka belirleyecek. İşte Resmi Gazete’de yayımlanan KKM hesaplarına ilişkin son dakika kararının detayları…

Finans 31-03-2023 07:18

Piyasa faiz oranı nedir, nasıl belirlenir? Piyasa faiz oranı nasıl hesaplanır?

Piyasalarda kullanılan birçok terim vardır. Bu terimlerden biri de piyasa faiz oranı ifadesidir. Para piyasalarında konu olan süreçte geçerliliği bulunan cari faiz oranı piyasa faiz oranı olarak adlandırılmıştır. Finans alanında kullanılan terimler arasında faiz oranlarını belirlemek için kullanılan iki temel durumdan biridir. Diğer durum ise nominal faiz oranıdır. Peki, piyasa faiz oranı nasıl hesaplanır ve nasıl belirlenir?

Finans 18-11-2022 17:40

Faiz Oranı Kaç

Faiz Oranı Kaç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Faiz Oranı Kaç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.