Fanlı Isıtıcı Haberleri

Üşümeye son! Evde keyif yaparken sıcacık kalmanızı sağlayacak ürünler

Kış aylarında herkesi mutlu edecek bir şey varsa o da evde keyif yaparken sıcak ve rahat olmak. Sizi sıcak tutacak, konforunuzu sağlayacak ve keyfinizi katlayacak birbirinden kullanışlı ürünlerle dolu bir seçki hazırladık. Soğuğa meydan okuyan giyilebilir battaniyeden ellerinizi şip şak ısıtacak el ısıtıcısına, yatağınızda veya koltuğunuzda keyifle dinlenmenizi sağlayacak elektrikli battaniyeden ısıtıcı fana kadar bu seçkide aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Haber 14-02-2024 14:55

Hem uygun fiyatlı hem etkili bir ısınma yöntemi isteyenlere en iyi fanlı ısıtıcılar

Ufak boyutu ve güçlü ısıtma teknolojisiyle kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan fanlı ısıtıcılar, bir türlü ısınmak bilmeyen alanları kısa sürede sıcacık yapıyor. Kompakt tasarımlarıyla kolayca taşınabilen fanlı ısıtıcılar, her ortamda kendilerine yer bulabiliyor. Gelin; ısınma sorunlarınıza çözüm getirecek, her bütçeye ve beğeniye uygun, en kaliteli fanlı ısıtıcı modellerine birlikte göz atalım.

Haber 12-01-2023 16:59

Kışın bahçesinde vakit geçirmeyi sevenler için dış mekân ısıtıcı önerileri

Bahçe ve balkonlar, yaz mevsiminde olduğu gibi kış mevsiminde de kullanması en keyifli alanların başında gelir. Özellikle iyi bir ısıtıcınız varsa battaniyeye sarınıp bahçede bir kahve içmenin keyfi, paha biçilemez. Eğer ısıtıcınız yoksa dert etmeyin. En iyi seçenekleri sizin için bir araya getirdik. Tek yapmanız gereken hazırladığımız listeye bir göz atmak.

Haber 15-11-2022 07:52

Isınma probleminize anında çözüm olacak en etkili ve iyi seramik ısıtıcılar

Soğuk günlerin vazgeçilmezi ve en etkili yardımcısı olan seramik ısıtıcılar, çalıştırıldığı anda çevresini ısıttığı için çok sık tercih ediliyor. Aynı şekilde ısının verimli bir şekilde etrafa dağılmasını sağladıkları için evlerden ofislere, şantiye gibi dış mekânlara kadar birçok farklı ortamda kullanılabiliyor. Gelin, çalıştırıldığı anda ortamı sıcacık yapacak en iyi seramik ısıtıcı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 11-11-2022 18:23

Fanlı Isıtıcı

Fanlı Isıtıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fanlı Isıtıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaklaşan kış aylarında vazgeçilmeziniz olacak fanlı ısıtıcı önerileri

Havalar yavaş yavaş soğurken ısıtıcı araştırmalarına başlamış olabilirsiniz. Tam da bu sebeple yaklaşan kış aylarında pratik şekilde ısınmanızı sağlayacak fanlı ısıtıcı modellerini sizin için bir araya getirdik. Gelin kumandalı modellerden emniyetli cihazlara, otomatik kapananlardan kolay taşınabilir seçeneklere, listelediğimiz ürünlere birlikte göz atalım!

Haber 07-11-2022 17:08

Soğuk kış günlerinde evinizi ısıtacak harika ürünler

Serin günlerde evinizi ısıtacak portatif ısıtıcılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz! Farklı tasarıma sahip ve ihtiyaca karşılık veren pek çok ısıtıcı bulunuyor. Hâl böyle olunca ısıtıcı konusunda karar vermek de zorlaşabiliyor. Bu kararsızlığınızı bir nebze giderebilecek en iyi elektrikli ısıtıcıları listeledik. İşte evinizin vazgeçilmez bir parçası olacak en kullanışlı on farklı ısıtıcı!

Haber 28-10-2022 16:05

Yaklaşan soğuklarda kurtarıcınız olacak en iyi duvar tipi ısıtıcı çeşitleri

Havaların soğumaya başlaması ile ısıtıcı modelleri yeniden gündem oldu. Bu ürünler arasından evlerde ve ofislerde yer kaplayan ısıtıcılar yerine duvara monte edilen modeller daha çok ilgi görüyor. Eğer sizin de duvar tipi ısıtıcıya ihtiyacınız varsa infrared modellerden doğal gaz sobalarına kadar en iyi seçenekleri burada bulabilirsiniz!

Haber 25-10-2022 17:34