Fatih Kısaparmak Haberleri Ve Son Dakika Fatih Kısaparmak Haberleri

Fatih Kısaparmak Haberleri Ve Son Dakika Fatih Kısaparmak Haberleri

Bu Adam Benim Babam adlı şarkısı oldukça meşhur olan Fatih Kısaparmak, 1961 Elazığ doğumludur. Eğitimci bir ailenin tek çocuğu olan Kısaparmak, babasını kaybetmesinin ardından müzikle ilgilendi. 1980’lerde bestelerini ünlü isimlerin okuduğu Kısaparmak, daha sonra kendi albümünü çıkardı. Kilim adını taşıyan ilk albümünden sonra da birçok albüme imza atan müzisyenin Dil Folkloru Açısından Harput Ağzı adlı bilimsel bir çalışması bulunur. Ve Ağır Sevdam isimli bir de şiir kitabı yazan sanatçı, aynı zamanda Grup Kilim ve Grup Mozaik adlı konser orkestrası kurdu. Fırat Üniversitesi Senatosu tarafından Fahri Doktora unvanı kazanan Çağdaş Ozan lakaplı müzisyen, 1991 yılında ekonomist olan Şebnem Ergür ile hayatını birleştirdi. Evlilikleri devam eden çiftin Kaan ve Ozan adında çocukları var.

Fatih Kısaparmak Haberleri

Yıllardır gözlerden uzakta! Fatih Kısaparmak 3-5 milyon TL verseler çıkmam diyerek isyan etti

Mustafa Keser'in "Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözleriyle son dönemde gündeme gelen ünlü isim ödül töreninde ortaya çıktı. Fatih Kısaparmak " 3-5 milyon TL verseler çıkmam" diyerek bakın neye isyan etti.

Magazin

Fatih Kısaparmak'ın oğlu herkesi şoke etti! Sesiyle hayran bıraktı

Türk halk müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak'ın 17 yaşındaki oğlu Kaan Kısaparmak Şarkılar Bizi Söyler programındaki performansıyla ekran başındakileri hayran bıraktı.

Magazin

Fatih Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, nereli? Fatih Kısaparmak’ın eşi de çok ünlü bir isim

Fatih Kısaparmak gündemde yer alan isimlerden biri. Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında bu akşam Fatih Kısaparmak şarkıları seslendirildi. Kısaparmak, programa eşi ve oğlu ile beraber katıldı. Peki, Fatih Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin

Down sendromlu Elif'in gelinlik hayali gerçek oldu

Antalya'da yaşayan 20 yaşındaki down sendromlu Elif, gelinlik giyme hayalini, babasının organize ettiği temsili düğünle gerçekleştirdi - Gelin arabasıyla salona gelen, temsili nikah kıyılan ve kına töreni gerçekleştirilen Elif'in, düğün salonunda babasına hitaben söylediği "Bu adam benim babam" şarkısı davetlilere mutluluk gözyaşı döktürdü - Baba Şimşek: "Kızımı gelinlikle görünce müthiş bir duygu yaşadım. Tertemiz, bembeyaz bir gelin oldu. Ona bu duyguları yaşattığım için de çok huzurluyum" - Elif Şimşek: "Babama minnettarım. Onu çok seviyorum. Gelinliği giyince çok heyecanlandım, mutlu oldum. Hep gelinlik hevesim vardı. Düğünüme herkes geldi. Oyun oynadım. Bütün kızların hayali gerçek olsun"

Haber

Fatih Kısaparmak

Fatih Kısaparmak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fatih Kısaparmak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yüzlerce bestem var ama nasıl yapılır bilmiyorum

Sanatçı Kısaparmak: - "Yüzlerce bestem var ama nasıl yapılır bilmiyorum. Kalıcı bestelerin hepsi eşref saati besteleridir. İşte o eşref saati bestelerinin nasıl üretildiğini tarif edemiyorum" - "Bu ülkenin insanları beni layık olmadığım kadar sevdi. Sebebi olsa olsa haddini bilmektir, köklerini unutmamaktır, iyi niyetli olmaktır" - "İlk albümümü yapmadan önce başkalarına besteler verdim ve birçok kişinin aranjesini yaptım. İnanın bizim işin abartılacak bir yanı yok" - "Anadolu insanı okumadan yazmaktan uzak durmuş bir şekilde. O yüzden kilim dokurken bütün duygularını motiflerle, renklerle ifade etmişler"

Haber

Fatih Kısaparmak'ın acı günü

Türk Halk Müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak, anne acısıyla sarsıldı.

Magazin