Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Haberleri

İstanbul'da hastane otoparkında kadın cesedi bulundu

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında bir otomobilde içinde kadın cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi.

Haber 10-11-2023 16:35

O durum sonrası dört hastadan sadece biri kurtarılabiliyor! Ölümcül beyin anevrizmasıyla ilgili yeni keşif

Anevrizma, yani beyin damarlarındaki balonlaşma, her 100 kişiden 3 ila 8'inde görülüyor. İstatistiklere göre anevrizma yırtıldığında meydana gelen beyin kanaması sonrası ise dört hastadan sadece biri kurtarılabiliyor. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarının yaptığı araştırma, henüz kanamadan önce teşhisi konmuş anevrizmaların hangisinin kanama riskinin yüksek olduğunu ve bir an önce açık veya kapalı yöntemlerle tedavi edilmesi gerektiğini ortaya koydu.

Haber 20-08-2023 10:36

Hastane laboratuvarından koku yayıldığı iddiası

Ataşehir'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinin laboratuvar bölümünden koku yayıldığı ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi - İncelemede olumsuz bir bulguya rastlanmadı

Haber 06-02-2019 15:41

Bayramda ölçülü yemek sağlığı koruyor

Uzmanlar, Ramazan Bayramı'nda beslenme düzenine dikkat edilmemesinin bazı sağlık sorunlarına neden olabileceği yönünde uyarıda bulunuyor - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Seda Sancak: - "Ramazan Bayram'nda sağlığımızdan olmak istemiyorsak, ölçülü beslenmeyi öğrenmeliyiz. Hayatımızın her döneminde yeterli ve dengeli beslenme, sağlığın korunması ve geliştirilmesinde en önemli faktörlerden biridir" - Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Aydoğan Aydoğdu: - "30 gün oruç tuttuk, bayram boyunca mükafat olarak istediğimizi yiyebiliriz düşüncesi, doğru bir düşünce değildir. Ziyaretlerde bolca şeker, çikolata ve tatlı ikram edilmektedir. Bugün artık şeker tüketiminin ne kadar zararlı olduğu net olarak bilinmektedir. Mümkün olduğunca misafir şekerini hiç tüketmemek, çikolatayı ise kontrollü yemek gereklidir"

Haber 13-06-2018 11:05

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da

Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta ziyaretinde bulundu

Haber 16-02-2018 16:36