Fatma Dizisi Haberleri

Burcu Biricik bombayı patlattı: Fatma'nın 2. sezonu var

Camdaki Kız dizisindeki Nalan rolüyle ekranlara fırtına gibi bir dönüş yapmaya hazırlanan Burcu Biricik, geçtiğimiz sezona damga vuran bir diğer yapım olan Netflix dizisi Fatma’da da çok beğenilmişti. Herkes Fatma dizisinin devamı olup olmayacağını merak ederken, Burcu Biricik’ten konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin 07-09-2021 07:49

Fatma'nın 2. sezonu ne zaman başlayacak? Netflix'ten fragman bekleniyor...

Netflix’in yeni Trük dizisi “Fatma” yayımlandığı ilk günden itibaren, birçok izleyicinin dikkatini çekti. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı yapım, kısa sürede binlerce insan tarafından izlendi. Dijital platform Netflix’te yayınlanan “Fatma” dizisine izleyiciler tarafından binlerce yorum yapıldı. İlk sezonu izlemeyi bitiren izleyiciler ise ikinci sezon için beklemeye başladı.

Magazin 25-05-2021 09:38

Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı Burcu Biricik'in asıl mesleği herkesi şok etti!

Son zamanlarda rol aldığı Kırmızı Oda, Fatma gibi projeler ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik'in gerçek mesleği ortaya çıktı. Şimdilerde 'Camdaki Kız' adlı dizide başrol Nalan karakterine hayat veren Biricik, gerçek hayatta yaptığı meslek ile hayranlarını şaşırttı. İşte ünlü oyuncunun herkesi şaşırtan o mesleği...

Magazin 22-05-2021 12:13

Dünyaca ünlü Kanadalı gazeteciden Burcu Biricik’e övgü dolu sözler

İki farklı dizide iki bambaşka karakterle hayranlarının karşısına çıkan Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla hayranlarından tam puan aldı. Ünü ülke sınırlarını aşan Burcu Biricik’e Kanada’nın tanınmış isminden Fatma dizisiyle ilgili övgü dolu sözler geldi.

Magazin 04-05-2021 08:06

Fatma Dizisi

Fatma Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fatma Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Burcu Biricik paylaşımıyla beğeni topladı

Fatma dizisinde otizmli bir çocuğun annesini canlandıran Burcu Biricik, doğum günü için hediye göndermek isteyenlere yardım vakfını adres gösterdi.

Magazin 02-05-2021 14:50

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen, Burcu Biricik’li Fatma dizisinde ortaya çıktı!

Kanal D’nin iddialı yapımı Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin rolüyle başarılı bir performans sergileyen Melis Sezen, Burcu Biricik’İn başrolünü üstlendiği Fatma dizisinde rol aldı.

Magazin 29-04-2021 08:14

Netflix 'Fatma' dizisinin fragmanını yayınladı

Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı Netflix'in gerilim dizisi Fatma'nın resmi fragmanı yayınlandı. İşte, 27 Nisan'da izleyiciyle buluşacak olan Fatma dizisinin tanıtımı ve konusu!

Magazin 12-04-2021 15:39