Fatma Karanfil Haberleri

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Fatma Karanfil bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş! Her yaşı ayrı güzel

Yeşilçam yıldızları zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan isimler arasında Fatma Karanfil de bulunuyor. Yeşilçam'ın sayılı güzelleri arasında yer alan usta oyuncu adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 24-08-2023 21:07

Keloğlan'ın güzeller güzeli Fatma'sı bakın kimmiş! Duyunca çok şaşıracaksınız! Meğer yıllarca onu izlemişiz

1971 yılında yayınlanan yönetmenliğini Sırrı Gültekin'in üstlendiği Keloğlan Aramızda filminde hayat verdiği Fatma karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzeller güzeli yıldızın kim olduğunu duyanlar inanamıyor. Keloğlan'ın Fatma'sı bakın kimmiş...

Magazin 01-08-2023 08:58

Keloğlan'ın güzeller güzeli Fatma'sı bakın kim çıktı! Duyanlar ''Yok artık'' dedi

Yönetmenliğini Sırrı Gültekin'in üstlendiği Keloğlan Aramızda filmi, Türk sinemasının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. 1971 yılında yayınlanan filmde hayat verdiği 'Fatma' karakteriyle kendine hayran bırakan güzeller güzeli yıldızın kim olduğunu duyanlar ''Yok artık'' demeden edemiyor.

Magazin 04-10-2022 11:17

Keloğlan Aramızda filminin Fatma'sı bakın hangi ünlü oyuncu çıktı! Duyan şoke oluyor

Kariyerinin henüz başlarındayken; Keloğlan Aramızda, Adını Anmayacağım gibi yapımlarda yer alarak güzelliğiyle kendine hayran bırakan masum bakışlı bu kızın kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 15-09-2021 09:50

Kimse Bilmez kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

Pazar akşamları atv’de yayınlanan ve her bölümüyle seyircisini farklı bir hikayenin içerisine alan Kimse Bilmez dizisinin oyuncu kadrosuna çok özel bir isim dahil oldu.

Magazin 05-10-2019 15:31