Ferhat Güzel Haberleri

Sevgilisiyle tartışan Ferhat Güzel polise sığınmıştı! Yeni gelişme

Şarkıcı Ferhat Güzel, eski sevgilisi Nurten Aksoy'un birbirlerinden karşılıklı olarak şikayetçi oldukları davada, tarafların şikayetlerinden vazgeçmeleri nedeniyle düşme kararı verildi.

Magazin 20-09-2022 15:01

Ferhat Güzel'in sevgilisi Nur Aksoy kimdir? Nur Aksoy Ferhat Güzel'e bıçakla saldırdı mı? Aralarında ne yaşandı?

Ferhat Güzel'in sevgilisi Nur Aksoy bugün görülen davanın basında yer almasının ardından, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ünlü türkücü geçtiğimiz yıl, sevgilisi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını iddia etmişti. İstanbul 45. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmanın ardından, Ferhat Güzel'in sevgilisi Ferhat Güzel'in sevgilisi Nur Aksoy kimdir? Nur Aksoy Ferhat Güzel'e bıçakla saldırdı mı? konu başlıkları araştırılıyor. İşte detaylar...

Magazin 11-05-2022 11:55

Sevgilisi tarafından darp edildiğini iddia eden Ferhat Güzel hakim karşında

Türkücü Ferhat Güzel ile sevgilisi Nurten Aksoy, darp iddiasıyla karşılıklı birbirinden şikayetçi oldukları davada hakim karşısına çıktılar. Duruşmada savunma yapan Güzel, "Elindeki bir poşetle yüzüme doğru vurdu, ben bana bir erkek vurdu zannettim’’ dedi.

Magazin 11-05-2022 11:39

Ferhat Güzel'e saldırdığı söylenen Nur Aksoy: Reklam yapıyor, sayemde 160 bin TL kazandı

Sevgilisi tarafından saldırıya uğradığını iddia eden Ferhat Güzel gündeme gelmişti. Güzel'in sevgilisi Nur Aksoy bu iddialar sonrası "Haberi okuyunca gülme krizine girdim" yorumunda bulundu.

Magazin 17-12-2021 09:16

Diğer Haber Etiketleri

Ferhat Güzel

Ferhat Güzel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ferhat Güzel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sevgilisiyle tartışan Ferhat Güzel polise sığındı! Senin karnını deşeceğim

Eğlenmek için gittiği mekanda sevgilisiyle tartışan şarkıcı Ferhat Güzel, kavganın eve taşınmasının ardından, sevgilisi Nur Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya uğradığı iddiasıyla polise sığındı. "Senin karnını deşeceğim" sözleriyle bıçağı savuran Aksoy, Ferhat Güzel'in eline geçirdiği telefonunu duvara fırlattı. Şarkıcının sevgilisi Nur Aksoy ise asıl kendisinin darp edildiğini belirtti.

Magazin 13-12-2021 08:59