Ferman Toprak Haberleri Ve Son Dakika Ferman Toprak Haberleri

Ferman Toprak

Ferman Toprak Haberleri

Ferman Toprak sessizliğini bozdu! 1. 5 milyon lira iddiaları için de konuştu Buradan cinayet çıkar dediler

Lüks evinin tadilatını yapan işçilerle maddi konudan sıkıntı yaşayan ve ardından karakolluk olan şarkıcı ve besteci Ferman Toprak sessizliğini bozdu. Toprak asıl mağdurun kendisi olduğunu savundu. İşte detaylar...

Magazin 06-01-2024 08:46

Şarkıcı Ferman Toprak'ın villasının tadilatını yapan işçileri darbettiği iddia edilmişti: Şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi!

'Hayatı Tespih Yapmışım' isimli şarkısıyla ünlenen şarkıcı Ferman Toprak'ın 5 katlı lüks villasının tadilatını yapan işçileri sopa ve silah kabzasıyla darbettiği iddia edilmişti. İstanbul'daki 5 katlı lüks villasının tadilatını yaptırıp, parasını vermediği işçileri darp ettiği iddia edilen şarkıcı Ferman Toprak, sosyal medyadan açıklama yaptı.

Magazin 06-01-2024 07:16

Şarkıcı Ferman Toprak'la ilgili darp iddiası! Lüks villasının tadilatını yapan işçiler şikayetçi oldu: Canımızı zor kurtardık

'Hayatı Tespih Yapmışım' isimli şarkısıyla ünlenen şarkıcı Ferman Toprak'ın 5 katlı lüks villasının tadilatını yapan işçileri sopa ve silah kabzasıyla darbettiği iddia edildi. Toprak'ın polis tarafından gözaltına alındığı belirtilirken, olayda yaralanan ve hastaneye kaldırılan işçiler de yaşadıkları kabus dolu anları anlattı. Bir işçi " Silahın kabzasıyla vurdu. Canımızı zor kurtardık" dedi.

Magazin 04-01-2024 23:49

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı lüks villası olay oldu! İçinde yok yok! Spor salonu, sauna, havuz...

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ferman Toprak "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan ünlü türkücünün evindeki detaylar dikkat çekti. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 22-09-2023 15:59

Ferman Toprak

Ferman Toprak Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ferman Toprak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ferman Toprak bakıcı fiyatlarına isyan etti! 25 bin TL alıp...

'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla ünlenen Ferman Toprak, kızına bakıcı ararken duyduğu fiyatlar karşısında şoke oldu. Bakıcı fiyatlarına isyan eden şarkıcı "15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaş beğenmiyorlar" dedi.

Magazin 22-08-2023 09:50

Ferman Toprak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuğu Ferman Toprak'ın hayatı

Ferman Toprak, bu akşam Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oldu. Konukların açıklanmasıyla birlikte sanatçı ile ilgili aramalar hız kazandı. Ferman Toprak 'ın hayatı merak edilen konular arasında yerini aldı. İzleyiciler ünlü şarkıcı hakkında arama motorlarında kimdir, nereli, şarkıları neler gibi soruları araştırıyor. Peki, Ferman Toprak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuğu sanatçının hayatı...

Magazin 20-05-2023 22:15

Usta sanatçı Burhan Çaçan son yolculuğuna uğurlandı! Sevenleri camiye sığmadı

Dün İstanbul Bakırköy'deki evinde hayatını kaybeden sanatçı Burhan Çaçan, son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın yakın arkadaşı Nuri Alço, acil anjiyo olması gerektiğini ancak Burhan Çaçan'ın ertelediğini açıkladı. Ünlü müzisyenin sevenleri camiye sığmadı.

Magazin 13-01-2023 15:37

Ferman Toprak kimdir, nereli ve kaç yaşında? 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla ünlenmişti! 2. Sayfa konuğu Ferman Toprak'ın hayatı!

Ferman Toprak, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu ve Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Seslendirdiği Hayatı Tespih Yapmışım, Tavukları Pişirmişem, Gel Barışalım Artık ve Gözüm gibi şarkılarla bilinen ünlü şarkıcı, canlı yayın sebebiyle vatandaşlar tarafından internette araştırılmaya başlandı. Peki, Ferman Toprak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Ferman Toprak'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-12-2022 09:51

Ferman Toprak'tan şaşırtan açıklama! 3.5 milyon kişilik bir aşiretin çocuğuyum

Geçtiğimiz kasım ayında eşini darp ettiği iddiasıyla gündem olan arabesk müziğin dikkat çeken isimlerinden Ferman Toprak (47), çocukluğuna dair travmalarıyla yüzleşti. "Şarkıcılık sayesinde aşiret hayatından uzak kaldım. Evladım aşiret içinde büyüsün istemedim" diyen Toprak, zamanında kendisini desteklemeyen akrabalarının şimdi alkışladığını, İbrahim Tatlıses sayesinde evine ekmek götürdüğünü söyledi.

Magazin 05-04-2022 17:41