Fırat Altunmeşe Haberleri Ve Son Dakika Fırat Altunmeşe Haberleri

Fırat Altunmeşe Haberleri Ve Son Dakika Fırat Altunmeşe Haberleri

Ünlü müzisyen İzzet Altınmeşe'nin oğlu, oyuncu Fırat Altunmeşe 1 Ocak 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon üzerine alan oyuncu, bu eğitimini yarıda bıraktı. Eğitimini özel oyunculuk atölyelerinde dersler alarak sürdürdü ve kariyerini inşa etmeye başladı. Kısa süre içinde ekranlarda yerini alan Altunmeşe, ilk olarak 2013 yılında "Bensiz" adlı bir filmde rol oynadı. Bunu "Vicdan" adlı dizi takip etti. Devamındaki süreçte farklı dizilerde devamlı izleyici karşısında oldu. 2014'te "Kaçak Gelinler" adlı dizide 29 bölüm boyunca Can karakterini oynadı. Farklı senelerde Hesapta Aşk, Sofra Sırları gibi filmlerde oynayarak sinema dünyasında varlığını sürdürdü. En son ise 2019 yılında gösterime sunulan Mucize Doktor dizisinde rol almaya başladı.

Fırat Altunmeşe Haberleri

Fırat Altunmeşe sosyal medya hesabında takip ettiği kişileri sildi: Alayınız sahte

Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Ali Murat Altunmeşe, 11. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Ağabeyi Ali Murat Altunmeşe'nin acısıyla sarsılan oyuncu Fırat Altunmeşe'den ilginç bir paylaşım geldi. Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde Ural karakterini canlandıran Fırat Altunmeşe, Instagram'da takip ettiği kişiler için "Alayınız sahte!" ifadelerini kullandı. 31 yaşındaki oyuncu, "Çoğunuzu takipten çıkıyorum çünkü genel olarak ilgimi çekmediğinizi fark ettim" dedi.

Magazin 05-01-2022 20:52

Son dakika: İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti! İşte ölüm nedeni

Türkücü İzzet Altınmeşe evlat acısı yaşadı. İzzet Altınmeşe'nin oyuncu olan büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Altunmeşe'nin ölüm nedeninin kaldığı apartmanın 11'nci katından düştüğü iddia edildi.

Magazin 19-12-2021 14:38

Mucize Doktor 56. son bölümde flaş ayrılık! Mucize Doktor'un Demir'i Fırat Altunmeşe diziden neden ayrıldı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 56. son bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. Taner Ölmez'in canlandırdığı Doktor Ali Vefa rolünü canlandırdığı Mucize Doktor'da Demir, veda mektubu yazarak ortadan kayboldu. Dizide Doktor Demir rolünü canlandıran Fırat Altunmeşe, son bölümle birlikte Mucize Doktor'a veda etti. Mucize Doktor'un resmi sosyal medya hesabından da Fırat Altunmeşe'ye veda paylaşımı yapıldı.

Magazin 02-04-2021 03:00

İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe'yle ilgili yaptığı paylaşım olay oldu

İzzet Altunmeşe Twitter paylaşımlarıyla son döneme damga vuruyor! Usta türkücü FOX TV Mucize Doktor dizisinde rol alan oğlu Fırat Altunmeşe ile benzerliğine dair yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

Magazin 06-05-2020 13:48

Fırat Altunmeşe

Fırat Altunmeşe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fırat Altunmeşe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fırat Altunmeşe seti durdurdu!

Geçtiğimiz hafta sevgilisiyle kavga eden ve yüzü kanlar içinde kalan oyuncu Fırat Altunmeşe'nin başrolünde yer aldığı "Yengeç" filminin çekimleri 3 gün durdu.

Magazin 01-02-2019 09:31

Sevgisiyle sokak ortasında kavga eden İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe'den açıklama

Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı ile tartıştığı ve darp edildiği iddia edilen yakışıklı oyuncu Fırat Altunmeşe, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 28-01-2019 09:35