Fiyata Haberleri

Nebati’den asgari ücret ve döviz açıklaması: ‘Devam edeceğiz’

Asgari ücret ve döviz mevduatları için Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den açıklama geldi. Bakan Nebati attıkları her adımın vatandaşa yansımasının takip edileceğinin altını bir kez daha çizerken, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıklarına yapılan enflasyon farkı zammına da değindi.

Finans 13-07-2022 08:32

Damping nedir, nasıl yapılır? Damping çeşitleri nelerdir?

Bir malın normal değerinden daha düşük satılması, damping uygulaması olarak ifade edilmektedir. Damping terimi daha çok uluslararası ticarette kullanılmaktadır. Düşürmek veya indirmek manalarını taşıyan damping uygulamasından çoğu şirketin ithalat ve ihracat yaptığı durumlarda bahsedilmektedir. Damping nedir, çeşitleri nelerdir?

Finans 11-07-2022 16:50

Kurbanlığı ucuza almak için bugünü beklediler! Fiyatlar makul, gayet güzel

Kurban Bayramı'nda kurban kesmek için kimi vatandaşlar günler öncesinden pazarlıklara ve hazırlıklara başlarken kimisi ise kurbanlığı ucuza getirmek için farklı yöntemlere başvurdu. İzmir'de Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurbanlık fiyatlarındaki düşüş bin lirayı buldu. Bunu fırsat bilen vatandaşlar da bayramın ilk gününde harekete geçti.

Haber 09-07-2022 17:07

Ucuzluğu duyan akın etti! 'Şuraya baksanıza, işte halk burada'

İstanbul Fatih'te bulunan bir halı mağazası indirim yapınca vatandaşların izdihamı dikkat çekti. birden çok halı aldığını söyleyen bir vatandaş, “Çok ucuz, tanesi 150 TL. 4-5 tane alacağız. Eşimize, dostumuza söyleyeceğiz. Şuraya baksanıza, halk burada. Ucuz diye herkes buradan alıyor” dedi.

Haber 07-07-2022 09:10

Fiyata

Fiyata Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Fiyata Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Çürümeye terk edilmişlerdi! Atatürk Havalimanı'ndaki hayalet uçaklar satılıyor: Geriye sadece 5 tane kaldı

Atatürk Havalimanı apronunda bulunan uçuş ömrünü tamamlamış, hacizli ve hurda uçaklar satılıyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından sahipsiz uçakların ihalesi yapıldı. Yatırımcıların ilgi gösterdiği 12 hurda uçaktan 7 tanesi satıldı, geriye 5 tane kaldı. Satılan uçaklar parçalarına ayrılarak havalimanından götürüldü. Atıl vaziyette sahiplerini bekleyen 5 hurda uçak ise drone ile görüntülendi.

Haber 06-07-2022 11:21

Yaz aylarındaki kavurucu sıcaklardan kendilerini korumak isteyenler için hem kullanışlı hem uygun fiyatlı vantilatörler

Yaz aylarının gelişiyle kavurucu sıcaklardan bunaldınız ve serinlemek mi istiyorsunuz? O hâlde sizi sıcaklardan koruyacak bir vantilatöre ihtiyacınız var. Taşınabilir vantilatörlerden ayaklı vantilatörlere, masaüstü vantilatörlerden el vantilatörlerine kadar birçok çeşit arasından size ve bütçenize en uygun ürünü seçmek için önerilerimizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 06-07-2022 08:58

Son dakika: 5'inci kez toplanmıştı! Altı muhalefet partisinden ortak açıklama

Son dakika haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde başlayan, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi liderlerinin oluşturduğu 6'lı masanın 5'inci toplantısı icra edildi. Toplantı sonrası 6 muhalefet partisinden ortak açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 03-07-2022 19:13

Daha ucuza katlanabilir telefon geliyor! İşte fiyatı

Katlanabilir akıllı telefonların birçoğu hala standart akıllı telefonlardan daha yüksek fiyata satılıyor. Ancak yeni bir raporla birlikte Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip gibi iki farklı katlanabilir telefon serisi bulunan Samsung'un daha ucuz bir katlanabilir telefon çıkarmaya çalıştığı öne sürüldü. İddialara göre telefonun fiyatı 800 doların altında olacak.

Haber 29-06-2022 16:21

Güzelleşmeye geldi, dehşeti yaşadı! Korkunç yara izleri

Uygun fiyata güzelleşme umuduyla rotasını Türkiye’ye çeviren İngiliz anne, hayatının kabusunu yaşadı. 5 bin sterlin (Yaklaşık 102 bin TL) harcayarak karın gerdirme ve göğüs büyütme için bıçak altına yatan 45 yaşındaki Tracy Marriott, hayatı boyunca taşıyacağı korkunç yara izlerine sahip oldu. İrin toplayan göğüsleri yeşile döndü.

Haber 28-06-2022 12:20

Sizi demode olmaktan kurtaracak yazın en özel tarz ve kombin önerileri

Yazın esintisini kombinlerinize taşımaya hazır mısınız? Eminiz ki alışıldık parçalar yerine yaz aylarının havasını derinden hissettirecek cıvıl cıvıl kombinler ile mükemmel görüneceksiniz. Keten şortlar, yaz trendine uygun bluzlar, elbiseler derken birbirinden güzel parçalarla demode görünmekten kurtulabilirsiniz. Öyleyse merak uyandıran ve size ilham olacak kombin önerilerimize göz atmaya başlayabiliriz!

Haber 27-06-2022 14:10

Şeker fiyatlarına zam mı geldi? Şeker fiyatları ne kadar oldu?

Şeker fiyatlarına zam yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü tarafından şeker fiyatlarına zam uygulaması yapıldı. Son gelişme sonrası güncel şeker fiyatları da merak konusu oldu. Peki şeker fiyatlarına zam mı geldi? Şeker fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilenler...

Finans 26-06-2022 09:26

'Yok böyle zam' diyerek isyan ettiler: 27 Haziran’dan itibaren şeker fiyatlarında yüzde 67'lik artış!

Türkşeker, şeker fiyatlarına yüzde 37-67 oranlarında zam yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada kararın 27 Haziran’dan itibaren geçerli olduğu ifade edildi. Haber sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Finans 25-06-2022 08:43

Sağlıklı ve parlayan dişleriniz için en iyi beyazlatan diş macunu

Sağlıklı ve beyaz bir gülüş neredeyse herkes için epey önem taşıyor. Diş sararmaları ve lekelenmeler ise bunun önünde büyük bir engel oluşturuyor. Özellikle nikotin, sigara ve çay gibi alışkanlıklar; diş sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Diş macunu kullanarak dişlerinizde hem temizlik hem beyazlama etkisi arıyorsanız ve "En iyi beyazlatan diş macunu hangisi?" sorusu aklınızı karıştırıyorsa sizin için seçtiğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz.

Haber 24-06-2022 18:19

Son zamanların yükselen trendi kartlık şeklindeki cüzdanlara öneri modeller

Trendleri yakından takip edenler bilir ki son zamanlarda popüler hâle gelen kartlık şeklindeki cüzdanlar, hayat kurtarıcı parçalar arasında yer alıyor. Bankacılık sektörünün önem kazanması ve yaygınlaşması ile neredeyse çoğu insan, günlük hayatta nakit yerine kartlı alışveriş işlemlerini tercih ediyor. Cüzdanları çöpe atmanızı sağlayacak şıklıktaki kartlık modellerini incelemek istiyorsanız sizin için seçtiğimiz birbirinden kaliteli kartlık modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 24-06-2022 16:04

Amazon'da bu haftanın en çok satan indirimli ürün listesi

Amazon Prime, abonelik sistemi ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Amazon'un çok satanlar listesinde birbirinden ilginç birçok ürün bulmak mümkün. "Bana uzun zamandır bu ürün lazımdı." ya da "İşte tam aradığım şey!" diyeceğiniz onlarca ürünü Amazon'da bulabilirsiniz. Sizin için Amazon'da bu hafta çok satan indirimli ürünleri inceledik ve işinize yaracağını düşündüklerimizi bir araya getirdik. Haydi gelin, bu ürünlere beraber göz atalım.

Haber 24-06-2022 13:41

Sık sık kısa süreli seyahat edenler için hem şık hem kullanışlı kabin boy valiz önerileri

Az eşya ile seyahat ederken kabin boy valizler, yolculuktaki en büyük destekçilerinizden biri olur. Her hava yolu şirketinin kabine kabul ettiği valiz büyüklüğü değişse de hepsine uygun standartlarda ihtiyacınızı karşılayan ve şıklığınızı tamamlayan kabin boy valizler bulmanız mümkün. Hem şık hem de fonksiyonelliğinden ödün vermeyen ve seyahatlerinizin bir numaralı kurtarıcısı olan boy valizlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 24-06-2022 13:20

Yüz binlerce lira verip daire aldılar, hayatlarının şokunu yaşadılar! Tapu için gittiler ama...

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapılan bir inşaattan daire alan çok sayıda kişi hayatının en büyük şokunu yaşadı. İddiaya göre E.T. isimli inşaat şirketinin yaptığı dairelerin internet üzerinden satışını gerçekleştiren G.T. isimli şirketten daire alan 70 kişi, evlerin ikinci kişilere satıldığını öğrendi. Alınan bilgiye göre çeşitli nedenlerden ötürü iki şirket arasındaki anlaşma iptal olunca satış sözleşmeleri de geçersiz sayıldı ve daireler de bir süre sonra yeni kişilere satıldı...

Haber 24-06-2022 10:31

Telefonunun şarjı hızlı bitenler ve bundan muzdarip olanlara powerbank önerileri

Tam dışarı çıkacaksınız, baktınız telefonunuzun şarjı bitmek üzere. Çıksanız şarjınız bitecek ama telefonu şarja takacak vaktiniz de yok. Belki de sabah erken evden çıktınız ve akşam geç saate kadar dışarıdasınız. Telefonunuzun şarjı ise günün yarısında sinyal vermeye başladı. Şarj edecek bir yere ihtiyacınız var fakat bulamıyorsunuz. Böyle durumlarla siz de sık sık karşılaşıyor musunuz? Öyleyse şarj problemi yaşamadan günü geçirmenizi sağlayacak powerbank önerileri burada!

Haber 23-06-2022 19:22

Her ebeveynin hayatını kolaylaştıracak ve hayat kalitesini arttıracak ürünler

Kiminiz ebeveyn olmaya gün sayarken kiminiz bu duyguyu çoktan tatmış olabilir. Tatlı hatıralarıyla zihninizde pek çok iz bırakan ebeveynlik, belki de hayatta sahip olduğunuz en değerli hediyelerden biri. Peki, bu zorlu süreci keyifli ve rahat bir şekilde geçirmeye ne dersiniz? Öyleyse her ebeveynin hayatını kolaylaştıracak ve hayat kalitesini arttıracak ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.

Haber 23-06-2022 18:10

Aracınız için en iyi park sensörü çeşitleri

Araba park etmek zaman zaman her sürücü için problem olabiliyor. Özellikle acemi sürücüler ciddi sorunlarla karşılaşırken usta sürücüler de bazen dar veya çevreyi göremedikleri anlarda sıkıntılar yaşıyor. Bu durumu aşmanın yolu ise oldukça kolay. Park sensörleri, oldukça basit bir teknolojiye sahip olmalarına rağmen düşünülenden çok daha fazla işe yarıyor. Eğer bir park sensörü almayı planlıyorsanız yazımıza göz atmanızda fayda var.

Haber 23-06-2022 17:11

Yaz aylarında çok ısınan bilgisayarlarınız için en iyi sıvı soğutma modelleri

Oyun canavarları burada mı? Oyunların gelişen grafiklerine bilgisayarınızın soğutucusu yetişmiyorsa neredeyse her bütçeye uygun sıvı soğutucu sistemler sayesinde bu problemin çözümü çok kolay! Son teknolojiye sahip cihazlar, işlemcinizin ısınmasını en iyi şekilde önlemek için özel olarak tasarlanıyor. Bilgisayarınızı hem gürültü hem donma problemlerinden kurtaran bu harika ürünlerle ilgili merak ettikleriniz varsa sizin için hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Haber 23-06-2022 15:49

Yaz tatilini bir yere takılıp kalmak yerine gezerek geçirmek isteyenlere yardımcı ürün önerileri

Bütün yıl beklediğiniz yaz ayları, sonunda geldi çattı. Tatil planları da yapmaya başlayan ancak bu yılki yaz tatilinde sadece bir yere takılıp kalmak istemeyen biri misiniz? Öyleyse sizlere harika bir önerimiz var: kamp tatili yapmak. Uzun zaman kullanabileceğiniz kamp malzemelerini temin ederek istediğiniz her yerde tatil yapmanız mümkün. Gelin, size gerekli olan kamp malzemeleri hakkında fikir edinmenizi sağlayacak ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 22-06-2022 19:08

Oyun meraklılarına bilgisayarının performansını yükseltecek ekstra donanım ürünü önerileri

Bilgisayar oyun grafikleri daha gerçekçi hâle geldikçe bilgisayarların da daha fazla donanıma ihtiyacı oluyor. Özellikle FPS, adventure, RPG gibi kapsamlı oyunlarda anakart, RAM, işlemci ve ekran kartına büyük işler düşüyor. Bilgisayarınızın artık oyunları kaldırmakta zorlandığını düşünüyorsanız bazı donanımları değiştirmenin vakti gelmiş olabilir. Keyifle oyun oynamanızı sağlayacak ve bilgisayarınıza güç katacak parçalar için okumaya devam edin!

Haber 22-06-2022 18:36

Tatillerdeki minik sorunların tümünün çözümü olacak kullanışlı ürün önerileri

Yoğun tempolu çalışma hayatına kısa bir mola vermek için rüya gibi bir tatile hazır olun! Bütün kış boyunca hayalini kurduğunuz yaz tatiline 1 adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşarken bavulunuzdaki eksikleri tamamlamaya ne dersiniz? Öyleyse sizler için hazırladığımız tatillerde karşılaşılan minik sorunların tümüne çözüm bulan birbirinden kullanışlı ürün önerilerimize göz atabilirsiniz.

Haber 22-06-2022 18:36

Yıllarca kullanabileceğiniz hem kaliteli hem dayanıklı en iyi basketbol topları

Basketbol oynamak spor olmanın yanı sıra en keyifli boş zaman aktivitelerinden biri. Bazen spor salonlarında bazen okul bahçelerinde oynanan basketbol ne sıklıkla oynanırsa oynansın seçilen topun sağlam olması gerekir. Kendinizi tıpkı bir profesyonel basketbol oyuncusu gibi hissettirecek en iyi basketbol toplarıyla oyun keyfini katlayabilirsiniz. Eğer siz de kaliteli bir top arayışındaysanız okumaya devam edin!

Haber 22-06-2022 18:32

Telefonunuzu olduğundan çok daha hızlı şarj edecek kaliteli ve uzun ömürlü hızlı şarj modelleri

Cep telefonlarının hızlı tükenen şarjı, bu dönemin en büyük problemlerinden biri. Bu nedenle pillerin daha uzun süre dayanmasını sağlamak için işe yarayan çözümler bulmak gerekiyor. Telefonu daha az kullanmak, bu sorunu maalesef çözmüyor. Bu konuyla ilgili en mantıklı seçeneklerden biri, telefonu çok daha hızlı şekilde şarj edebilmek. Gelin, telefonunuzu oldukça kısa sürelerde şarj eden hızlı şarj özellikli şarj cihazlarını beraber inceleyelim.

Haber 22-06-2022 18:03

Arabasında klima kullanmak istemeyenler ancak sıcaktan da kurtulmak isteyenlere alternatif öneriler

Yaz sıcaklarının kendini daha çok hissettirmeye başladığı şu günlerde klimasız durmak gittikçe zorlaşıyor. Özellikle gündüz saatlerinde arabayla bir yere gidiyorsanız klima açmadan sıcaklara dayanmak kolay olmuyor. Bazıları klima konusunda çok hevesli olsa da bazıları bu durumdan hoşlanmıyor. Klima kullanımı nedeniyle baş ağrısı yaşayanlar veya temiz havayı klimaya tercih edenler olabiliyor.

Haber 22-06-2022 18:03

Telefonunu korurken şıklığından da ödün vermek istemeyenlere çeşit çeşit telefon kılıfı önerisi

Günümüzde neredeyse elden hiç düşmeyen cep telefonları, yaşamın büyük bir parçası hâline geldi. Peki, hayatınızın en önemli parçaları arasında bulunan cep telefonunuzu dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı koruma altına alıyor musunuz? Eğer cep telefonunuzu güvence altına almak istiyorsanız sizler için belirlediğimiz hem şık hem iyi koruma sağlayan kılıfları mutlaka inceleyin!

Haber 22-06-2022 17:47

Mobil oyun tutkunlarına işlerini kolaylaştıracak yardımcı telefon ürünleri

Cep telefonları, oyun tutkunlarının istedikleri her ortamda en pratik şekilde oyun oynamalarına imkân tanıyor. Akıllı cep telefonuyla oyun oynamayı seven ve oyun deneyimini daha zengin bir hâle dönüştürmek isteyenlerin göz atması gereken birçok mobil oyuncu aksesuarı ve telefon ürünleri bulunuyor. Gelin, kalitesiyle fark yaratan ve oyun keyfini arşa çıkaran en iyi yardımcı telefon ürünlerine göz atalım!

Haber 22-06-2022 16:53

Bu sene tatil cep yakacak! Çeşme, Bodrum'la yarışıyor! Sadece deniz keyfi yapmanın bedeli...

Vatandaşlar, tatil planları yaparken gelen haberler tat kaçırdı. Fiyat artışından tatil yerleri de etkilendi. Bodrum'un ardından Çeşme'de tatil yapmak bu sene cep yakacak. Bu sene Çeşme'de sadece deniz keyfi yapmanın bedelinin en az 1.100 TL olması vatandaşları kara kara düşündürüyor.

Haber 20-06-2022 09:14

Benzin fiyatını yanlış yazınca ortalık karıştı! İnsanlar akın akın istasyona geldi: Hatası ise pahalıya patladı

ABD'deki bir benzin istasyonunun yöneticisi olan John Szczecina, benzinin galon (yaklaşık 3,7 litre) fiyatını 6,99 dolar yerine 0,69 cent olarak yazdı. İnsanlar Facebook, Twitter ve Instagram'da düşük fiyatı paylaşmaya başlayınca herkes istasyona akın etti. Hata, istasyona yaklaşık 20 bin dolara mal olurken, Szczecina da işinden oldu.

Haber 19-06-2022 10:31

Uygun fiyatları fırsat bilip akın ettiler! Daha ucuz ama kalitesiz değil

Fiyatların giderek yükselmesinden yakınan vatandaşlar soluğu Çarşamba Pazarında aldı. Pazarda satışlarda hareketlilik yaşanmasından esnaf da memnun kaldı. Vatandaşlar aradıkları birçok ürünü uygun fiyata bulduklarını belirtirken esnaf da ürünlerin mağazadakilerine göre daha ucuz olduğunu ancak kalitesiz olmadığını dile getirdi.

Haber 16-06-2022 13:59

Avustralya'da yükselen gıda fiyatlarına karşı halktan ilginç önlem! İzleyen şaştı kaldı

Dünya çapında yükselmeye devam eden gıda fiyatlarına karşı, insanlar bir taraftan tepkilerini gösterirken diğer taraftan ise ilginç yöntemler geliştirmeye devam ediyor. Avustralya'da hayat pahalılığı artmaya devam ederken, bazı insanlar gıda masraflarını azaltmak için değişik yöntemlere başvuruyor. Melbourne'lü bir kadının TikTok hesabından paylaştığı video izleyicileri şaşkına uğrattı.

Haber 16-06-2022 07:16

Tarladan 6 liraya çıkıyor! Markette iki katına satılıyor! Fiyatlar önümüzdeki günlerde...

Adana'nın Karataş ilçesinde hasadına başlanan kavunun tarladan çıkış fiyatının 6 TL olduğunu belirten Adana Tarım Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit İncefikir, "Kavun, marketlerde en az 2 katına satılıyor. Önümüzdeki günlerde havaların sıcak olmasıyla birlikte fiyatlar düşecektir. Ürün yeterince olgunluğa ulaştıktan sonra hasat hızlanacak ve piyasa da düşecektir" dedi.

Finans 14-06-2022 17:25

Buğdayın fiyatı nasıl belirleniyor?

Buğdayın fiyatı iki katına çıktı. Bunun nedenleri arasında Ukrayna'daki savaş da var ama tek nedeni bu değil. Buğday fiyatı nasıl belli oluyor ve borsaların bununla ilişkisi ne?

Haber 14-06-2022 13:57

Galericiler ve bayilerle ilgili skandal iddia! Otomobil fiyatlarındaki artış durmuyor…

Otomobil fiyatlarındaki yüksek artışın yanı sıra bayilerle galericiler arasındaki büyük oyun da vatandaşı zarara uğratmaya devam ediyor. İddiaya göre bazı bayilerin vatandaşlara araç satmayıp, galericilerle anlaşarak filo şeklinde araç satışı gerçekleştirdikleri belirtildi. Otomobilleri bu şekilde alan galericilerin de fiyatların üzerine haksız kazanç ekleyerek ‘anında teslim’ şeklinde satış yaptığı öne sürüldü.

Finans 14-06-2022 08:32

Yanlış ekspertiz raporu hayatının şokunu yaşattı: Binlerce lira zarara uğradı! Uzmanından uyarı geldi

Öğretmen Ufuk Bengi yanlış ekspertiz raporu nedeniyle büyük şok yaşadı. Bursa'da satışa çıkardığı aracı için 'Tamamı boyalı' raporu alan Bengi, aksini ispatlamak için başka firmalara gitti. İncelemelerde sadece kaputun boyalı olduğu belirtildi. Binlerce lira zarara uğradığını belirten Bengi, "3 farklı ekspertiz firmasına götürdüm. Benim vaat ettiğim şekilde boya çıktı" dedi. Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık ekspertizden kaynaklı mağduriyetler için yasal düzenleme çağrısı yaptı.

Haber 12-06-2022 11:36

Emlakçı vurgunu! Sahte ilan verip 3 bin liralık daireyi 5 bine satışa çıkardılar

Ankara'da bazı semtlerde kira fiyatlarını sahte ilanlarla artıran ve ev sahiplerine kiralarını en yüksek fiyattan vermeleri için broşür dağıtan emlakçılar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Ev sahiplerine ‘Evinizi en iyi fiyata kiraya verelim’ ve ‘Evinizin piyasası mevcut kiradan daha fazla’ gibi söylemlerle kapı kapı gezip broşür dağıttığı ortaya çıkan kişilerin emlak ilan sitelerine de 3 bin lira olan kiralık bir daireyi 5 bin TL gibi fiyatlarla satışa çıkardıkları belirlendi.

Haber 11-06-2022 10:52

Denizlili yaşlı adam internetteki ilana kandı, 16 bin TL parasından oldu!

Denizli'de internet üzerinden gördüğü prefabrik evi satın almak isteyen yaşlı adam, kendisini inşaat mühendisi olarak tanıtıp güven sağlayan kişiye önden parayı vererek 16 bin TL dolandırıldı. 73 yaşındaki Kadir Yılmaz, fiyatı uygun olduğu için tercih ettiğini ve prefabriği yüklerken bile fotoğraf atıp güven sağladıklarını belirterek, nasıl dolandırıldığını anlattı. Yılmaz, ''İnsanlara güven verip böyle dolandırıyorlar, inşallah bir başkalarının dolandıramazlar'' şeklinde konuştu.

Haber 10-06-2022 17:27

Oyun bilgisayarlarının olmazsa olmaz en güçlü parçaları: Ekran kartı, Ana kart ve RAM

Bilgisayar oyunları her geçen gün gelişirken oyunların sistemi için daha iyi parçalar gerekiyor. Bu nedenle oyuncular da bilgisayarlarını daha iyi hâle getirmek için çabalıyor. Gelişen oyunlara bilgisayarları hazırlamak için daha iyi ekran kartı, ana kart ve RAM gerekiyor. "En iyi RAM, ekran kartı ve ana kartları nereden bulurum?" diyorsanız sizler için bir liste hazırladık. Haydi gelin, seçtiğimiz ürünleri beraber inceleyelim.

Haber 10-06-2022 16:12

Yavru köpekleriniz için sağlıklı ve besleyici en iyi yavru köpek maması çeşitleri

Uzun yıllar boyunca aynı evde birlikte yaşayacağınız patili dostunuzun her zaman sağlıklı kalması için doğru ve kaliteli mamanın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Hele yavru köpeğinizin hayatının tüm evrelerini problemsiz geçirmesi için mama seçimine epey dikkat etmelisiniz. Öyleyse sizlerin işini kolaylaştıracak en iyi yavru köpek maması yorumlarını dikkate alarak derlediğimiz mama çeşitlerini birlikte inceleyelim.

Haber 09-06-2022 18:05

Fiyat farkı isyan ettirdi: 'Hakkımızı helal etmiyoruz'

Üretici ile market arasındaki fiyat farkı gittikçe artmaya başladı. Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş, çiftçilerin ürünlerini ucuza alıp fahiş fiyata satan fırsatçılara tepki gösterdi. Güneş, 'Bizim elimizden 7 TL’ye çıkan nohut şuanda marketlerde 25 TL’ye satılıyor. Bizim elimizden 7-8 TL’ye çıkan kuru fasulye marketlerde 20-25 TL’ye satılıyor. Biz kazanamıyorsak, siz çok kazanıyorsanız çiftçi size hakkını helal etmez" ifadelerini kullandı.

Finans 08-06-2022 16:49

Dünyaca ünlü terlik markalarına alternatif ve ayaklarınızı rahatlatacak öneriler

Herkesin beklediği yaz mevsimi sonunda geldi! Yaz aylarının gelmesi ile mevsimin vazgeçilmezi olan terlik ihtiyacı kendini göstermeye başlıyor. İster tatil olsun ister evde olsun, yaz döneminde giyilebilecek en rahat ürünler arasında terlikler bulunuyor. Tabii terlik fiyatları da yazın gelmesiyle yükselişe geçiyor. Sizler için her bütçeye uygun terlik modelleri hazırladık. Gelin, seçtiğimiz bu ürünlere beraber bakalım.

Haber 08-06-2022 10:20

Alanların mutfak yaşamında düzenini sonsuza dek değiştiren, mutfak kolaylaştırıcı ürünler!

Birçok insan günün belirli bir kısmını mutfakta geçiriyor. Mutfakta geçirilen zamanı daha pratik, kaliteli ve keyifli hâle dönüştürecek birbirinden kullanışlı ve yaratıcı ürün seçenekleri bulunuyor. Böylece hem zamandan tasarruf ediliyor hem daha konforlu mutfak deneyimi yaşanıyor. Gelin; mutfaklarınızda fark yaratacak, yaşantınızı kolaylaştıracak ve en büyük yardımcınız olacak ürün çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 08-06-2022 10:14

Her ev ve ofiste bulunması gereken en iyi ve en ucuz fotokopi kâğıdı çeşitleri

Günlük hayatta en sık kullandığımız şeylerin başında A4 kâğıtlar geliyor. Uzun metinler yazıyoruz, kısa notlar alıyoruz, bilgisayarda yazdığımız metinlerin çıktısını alıyoruz. Dolayısıyla kaliteli ve dayanıklı olması, kolay kullanım ve uzun ömürlülük açısından son derece önem taşıyor. Okulda ders çalışırken ya da ofiste herhangi bir evrak işi yaparken fotokopi kâğıdına muhakkak ihtiyaç duyuluyor. Bu kadar sık kullanılan bir ürünün seçimini yapmak, önemli konular arasında bulunuyor.

Haber 07-06-2022 17:01

İstanbul'da büyük soygun! 9 kilo altın çaldılar, eritmeye çalışırken yakalandılar

İstanbul'da kuyumcu kuryelerinden silah tehdidi ile yaklaşık 9 kilogram altın çalındı. Zanlılar, kuryeleri gasbettikten 10 saat sonra altınları eritirken suçüstü yakalandı. 3 gün boyunca sorgulanan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. İşte olayın detayları!

Haber 03-06-2022 14:37

Arbitraj nedir? Arbitraj hesaplama formülü nedir?

Bazı dönemlerde finans piyasasındaki fiyatlarda dalgalanmalar yaşanabilir. Bu durum en çok yatırımcıları etkiler. Fiyatlardaki değişiklikleri yakından takip eden yatırımcılar, bu dalgalanmalardan kar elde edebilmek amacıyla arbitraj işleminden faydalanır. Arbitraj nedir, nasıl yapılır? Arbitraj oranı hesaplama için hangi formül ile işlem yapılır?

Finans 03-06-2022 09:21

Bilgisayarlarınızın gücünü arttırmak için en iyi işlemci çeşitleri

İşlemci denilince akla gelen markalar belli bir sayıda fakat işlemci modeli belirlerken işin içinden çıkmak bir hayli zor oluyor. Doğru işlemciyi seçebilmek için her modeli tek tek incelemek gerekiyor. Seçme aşamasını daha kolay hâle getirmek için öncelikle ihtiyaçların belirlenmesi önem taşıyor.

Haber 02-06-2022 12:29

Değerini kamyon kamyon çalındıktan sonra anladı! Tarlasından çıkan serveti kaçırdı

Bursa'da bir köylü, tarlasından çıkan servetten oldu. Tarlasından çıkan mor renkli taşların, değerli 'Mor Jade' taşı olduğu ortaya çıkan köylü, gerçeği anlayana kadar iş işten geçti. Kamyonlarla ucuz fiyata satın alınan ve çoğu çalınan taşlarla ilgili tarla sahibi "Tarlamda servet vardı, ben hiç para kazanamadım. Tarlamdan 7 kamyon taş çalınmıştır" dedi.

Haber 02-06-2022 10:45