Florentino Haberleri

Arda Güler ezeli rakibe gidiyor! İspanyol basınından olay yaratan iddia...

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in geleceği belli oluyor. İspanyol devinde bir türlü istediği forma şansını bulamayan milli oyuncunun yeni adresi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 27-02-2024 16:19

Real Madrid'e büyük umutlarla gitmişti... Arda Güler ayrılık kararı verdi! İşte sebebi

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan ancak burada forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler takımdan kiralık olarak ayrılmak istediği öğrenildi. Arda Güler'in takımdan ayrılma isteğinin sebeplerinden birinin de EURO2024 olduğu öğrenildi.

Spor 22-02-2024 16:29

Real Madrid'de istediği forma şansını bulamayan Arda Güler için birbirlerine girdiler!

Real Madrid'in çiçeği burnunda yıldızı Arda Güler'in İspanya'daki popülerliği her geçen gün artmaya devam ediyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Arda Güler hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Spor 27-01-2024 16:29

Real Madrid'den olay açıklama! Icardi'nin adını duyunca küplere bindi: Ben olduğum sürece bu formayı giyemez

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi için Real Madrid iddiaları ortaya atılırken, İspanyol devinden konuyla alakalı oldukça ses getirecek bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 25-11-2023 18:03

Galatasaray, yıldız ismi tribünde takip etti! Ocak ayındaki transfer sürprizi ortaya çıktı

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor deplasmanına çıkan Galatasaray, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmış ve bu sezonki ilk mağlubiyetini almıştı. Sarı - kırmızılılar bu sonucun ardından liderliği Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Milli arada toparlanmayı hedefleyen Cimbom'un devre arası transfer planı da ortaya çıktı. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Florentino Luis'i takip ettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 13-11-2023 15:06

Son dakika: Şampiyonlar Ligi maziye karışıyor! İki yıl önce reddedilen Süper Lig fikri değişerek hayata geçiyor...

Son dakika haberleri: Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonlarından olan UEFA Şampiyonlar Ligi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İki yıl önce Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in gündeme getirdiği Avrupa Süper Ligi projesini kabul etmeyen UEFA, Şampiyonlar Ligi'ni maziye karıştırmaya hazırlanıyor. UEFA'nın her biri 18 kulüpten oluşan 3 farklı bir lig başlatmayı düşündüğü ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 02-10-2023 20:33

Fenerbahçe'nin yıldızları Arda Güler'in Real Madrid'e imzasını canlı izledi! Genç oyuncu gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler yeni takımına imza atarken, genç oyuncunun imzasını Fenerbahçeli futbolcular da kulüpte takip etti. Güler'in imza attığı sırada oldukça duygusal anlar da yaşandı. İşte detaylar...

Spor 07-07-2023 18:54

Real Madrid ile anlaşan Arda Güler'in imza törenindeki 'Türkçe' kararı herkesi şaşırttı!

İspanyol ekibi Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler'in düzenlenen imza töreninde sorulara İngilizce yanıt vermesi beklenirken Türkçe konuşması herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 07-07-2023 17:41

Basın toplantısında paylaşım rekoru kıran an! Arda Güler'in annesi duygulanınca...

Real Madrid’in, Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı genç yıldız Arda Güler, kendisini 6 yıllığına İspanyol devine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Arda, düzenlenen imza töreninde “Bu kulübün efsanesi olmak istiyorum” dedi. Real Madrid Başkanı Perez'in konuşma yaptığı sıralarda duygulanan annesi gözyaşlarını tutamadı.

Spor 07-07-2023 13:51

Real Madrid'in basın toplantısına damga vuran an! Arda Güler heyecanlanınca 'dur' işareti yaptı ama görülmedi...

Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, İspanyol ekibinde 24 numaralı forma ile mücadele edecek. Yapılan basın toplantısıyla tanıtılan Arda Güler'in o anları sosyal medyada gündem oldu. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in konuşma yaptığı sırada ismini duyunca birden sahneye çıkan Arda Güler'in o anları sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Spor 07-07-2023 13:35

Arda Güler kimdir, nereli ve kaç yaşında? Real Madrid'e imzayı atan Arda Güler bonservis bedeli ne kadar?

Arda Güler son dakika transfer haberleri sonrası merak konusu oldu. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan yıldız futbolcu kendisini İspanyol devine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Arda Güler kimdir, nereli ve kaç yaşında? Real Madrid'e imzayı atan Arda Güler bonservis bedeli ne kadar? İşte detaylar...

Spor 07-07-2023 13:11

Arda Güler, Real Madrid için 6 yıllık imzayı attı! İşte genç oyuncunun forma numarası ve ilk pozu...

Arda Güler, Real Madrid için 6 yıllık imzayı attı. Real Madrid formasıyla ilk pozunu veren genç oyuncunun önümüzdeki sezon 24 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Arda Güler, "Avrupa'nın birçok kulübü beni istedi. Real Madrid sizi istediğinde konu kapanıyor. Oynamak için geldim. Rekabete hazırım, başkan ve hoca kiralık gitmemin olası olmadığı söyledi. Buraya oynamaya geldim. Fenerbahçe taraflarının hiçbirini kırmak istemedim. Real Madrid sizi çağırdığı zaman reddetmeniz çok zor." dedi.

Spor 07-07-2023 12:53

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'den 5 yıllık sözleşme! Saat 15.00'te İspanya'ya uçtu

Arda Güler, Real Madrid ve Barcelona'yı birbirine düşürdü. İspanyol gazeteleri genç oyuncunun transferini en ön sıradan verdi. Real Madrid, Fenerbahçe'ye nakit olarak 20 milyon Euro bonservis bedeli verecek. Bunun yanında 10 milyon Euro oyuncu ve kulüp başarı bonusları eklenecek. Arda'nın sonraki satışından elde edilecek kârdan payın %20'si Fenerbahçe'ye verilecek.

Spor 06-07-2023 10:22

Arda Güler transferinde kılıçlar çekildi! Ezeli rakip devreye girip menajerlere talimat verdi...

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için her geçen gün farklı bir iddia ortaya atılıyor. Sözleşmesinde yer alan '500 dakika oynamazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi sarı-lacivertli yönetimi kara kara düşündürüyor. İspanyol basını, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Arda Güler'i takip ettiğini vurgulamıştı. Real Madrid'in bu hamlesi sonrası ezeli rakip Barcelona devreye girdi.

Spor 31-03-2023 10:04

Real Madrid başkanı Florentino Perez, Arda Güler'e kafayı taktı! Menajerlerine talimat bile verdi...

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için her geçen gün farklı bir iddia ortaya atılıyor. Sözleşmesinde yer alan '500 dakika oynamazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi sarı-lacivertli yönetimi kara kara düşündürüyor. İspanyol basını, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Arda Güler'i takip ettiğini vurguladı.

Spor 28-03-2023 07:44

Son dakika: İspanya çalkalanıyor! Barcelona neye uğradığını şaşırdı! 'Mafya!'

Son dakika haberleri: İspanya La Liga'nın 25. haftasında Barcelona, konuk olduğu Athletic Bilbao'yu 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. En yakın rakibi Real Madrid ile 9 puanlık farkı koruyan Katalan temsilcisi, stadyumda hiç beklemediği bir atmosferle karşı karşıya kaldı. Bilbao taraftarları, üzerinde Barcelona logosunun bulunduğu 'Mafya' yazılı kağıtları saha içine attı. İşte detaylar...

Spor 13-03-2023 10:36

Real Madrid ''acil'' koduyla toplandı! Barcelona için kritik saatler...

İspanya'nın Barcelona Kulübünün, İspanya Futbol Federasyonuna bağlı Hakem Teknik Kurulunda bir dönem başkan yardımcısı olan Jose Maria Enriquez Negreira'nın sahibi olduğu şirkete 2016-2018 yılları arasında 1,4 milyon avro ödediği iddia edilmişti. Bu iddianın gerçek çıkması halinde Barcelona'nın küme düşme tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Real Madrid yöneticileri, başkan Florentino Perez'in önderliğinde acil toplanma kararı aldı.

Spor 11-03-2023 15:22

Dünya Kupası finalinin ardından olay tweet! Mesut Özil'den Fransızlara inanılmaz gönderme...

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, penaltı atışları sonrası Fransa’yı mağlup ederek şampiyon oldu. Real Madrid'de gösterdiği inanılmaz performans ile Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Benzema'nın Fransa Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle Dünya Kupası'nda yer almaması herkesi üzmüştü. Fakat ortaya atılan iddiadan sonra Benzema'nın takıma bilerek alınmadığı söylenmişti. Arjantin'in kupayı kazanmasının ardından Mesut Özil'den Benzema'ya sahip çıkacak bir tweet geldi.

Spor 18-12-2022 21:16

Dünya Kupası'nda skandal iddia! Benzema'yı bilerek oynatmamışlar...

Real Madrid'de gösterdiği inanılmaz performans ile Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Benzema'nın Fransa Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle Dünya Kupası'nda yer almaması herkesi üzmüştü. Fakat ortaya atılan iddia ortalığı karıştıracak cinsten...

Spor 17-12-2022 09:51

Neymar, hakim karşısına çıktı! 5 yıl hapis ve 10 milyon Euro para cezası...

2013 yılında Santos'tan Barcelona'ya transfer olan Neymar'ın dolandırıcılık iddiasıyla başı dertte. 5 yıllık hapis cezası istenen yıldız oyuncu bugün hakim karşısına çıktı. Kendisine yapılan tüm suçlamaları reddeden Neymar, Barcelona'ya transfer olarak kalbinin sesini dinlediğini ifade etti.

Spor 18-10-2022 17:44