Fox Tv Canlı Haberleri

KİRLİ SEPETİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Kirli Sepeti yeni bölüm canlı izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. Her pazar akşamı izleyicisiyle buluşan Kirli Sepeti dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu akşam 12. bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 17-12-2023 19:27

YABANİ 14. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi saat kaçta, son bölümde neler oldu? 12 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 14. bölümü 12 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 12-12-2023 18:56

YABANİ 13. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? 5 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 13. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 05-12-2023 19:12

YABANİ 11. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 11. bölümü 21 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 21-11-2023 21:24

Fox Tv Canlı

Fox Tv Canlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fox Tv Canlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

YABANİ 10. BÖLÜM İZLE! Fox TV YABANİ dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 10. bölümü 14 Kasım 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 14-11-2023 20:14

ADIM FARAH 18. BÖLÜM İZLE! Adım Farah dizisi yeni bölümde neler olacak, son bölümde neler oldu?

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 2. sezonu ile ekranlara geri döndü. Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Geçen hafta yayınlanmayan dizinin yeni bölümü merakla beklenmeye başladı. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar.

Magazin 25-10-2023 19:14

ADIM FARAH 18. BÖLÜM İZLE! FOX TV Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 2. sezonu ile ekranlara geri döndü. Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu?

Magazin 18-10-2023 21:25

BAMBAŞKA BİRİ 6. BÖLÜM İZLE! FOX TV Bambaşka Biri dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Bambaşka Biri dizisi 6. yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki, Bambaşka Biri son bölümde ne oldu?

Magazin 16-10-2023 19:45

YABANİ 5. BÖLÜM İZLE! FOX TV YABANİ dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 5. bölümü 10 Ekim 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu?

Magazin 10-10-2023 20:56

BAMBAŞKA BİRİ 4. BÖLÜM İZLE! FOX TV Bambaşka Biri dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Bambaşka Biri dizisi 4. ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki, Bambaşka Biri son bölümde ne oldu?

Magazin 02-10-2023 21:39

KADER BAĞLARI OYUNCULARI VE KONUSU! Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Kader Bağları konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak edildi. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 30-09-2023 19:48

Adım Farah'ın Akbar'ı Burak Tamdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Tamdoğan hangi dizilerde rol aldı?

Adım Farah dizisinde Akbar rolünü canlandıran Burak Tamdoğan'ın hayatına dair detaylar merak edildi. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 15. bölümü ile ekranlara geri dönüyor. Dizinin ikinci sezonuna dahil olan yeni isimlerden biri de Burak Tamdoğan oldu. Peki, Adım Farah'ın Akbar'ı Burak Tamdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Tamdoğan hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 27-09-2023 20:25

ADIM FARAH 15. BÖLÜM İZLE! FOX TV Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 15. bölümü ile ekranlara geri dönüyor. İkinci sezona başlayacak olan Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu?

Magazin 27-09-2023 19:51

ADIM FARAH OYUNCULARI VE KONUSU! Adım Farah konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Adım Farah oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 15. bölümü ile ekranlara geri dönüyor. İkinci sezona başlayacak olan Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 27-09-2023 19:51

BAMBAŞKA BİRİ 3. BÖLÜM İZLE! FOX TV Bambaşka Biri dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Bambaşka Biri dizisi 3. ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Bambaşka Biri'nin başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki, Bambaşka Biri son bölümde ne oldu?

Magazin 25-09-2023 20:04