Ftx Haberleri

Rüşvet iddialarını reddetti! İflas eden FTX'in kurucusu hakim karşısında

Kripto para borsası FTX'in kurucusu ve eski Üst Yöneticisi (CEO) Sam Bankman-Fried, "Çinli yetkililere rüşvet verdiği" yönündeki suçlamaları kabul etmedi.

Finans 30-03-2023 19:24

İflasıyla milyonları ayağa kaldırmıştı! FTX'in kurucusu Bankman-Fried'a büyük şok: Bahamalar'da tutuklandı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX'in kurucusu Sam Bankman-Fried geçtiğimiz ay şirketin battığını duyurmuştu. İflasın ardında ise rakibi Binance ile arasında çıkan gerginliğin başlattığı sorunlar vardı. İflası duyurmasından sonra paylaşımlarıyla da dikkat çeken Bankman-Fried, Bahamalar'da tutuklandı.

Haber 13-12-2022 08:25
ftx

SON DAKİKA | MASAK inceleme başlatmıştı! Kripto para borsası FTX ile ilgili karar: Mal varlıklarına el konuldu

Son dakika haberi: Kripto para borsası FTX’in ABD’de iflas süreci başlattığı, şirketin CEO'su Sam Bankman-Fried’in de istifa ettiği bildirilmişti. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran gelişmenin ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, MASAK'ın FTX'in ilişkili olduğu gerçek ve tüzel kişiler nezdinde inceleme başlattığını bildirmişti. MASAK’ın inceleme başlattığı FTX hakkında açılan soruşturma sonucunda, şirket sorumlusu Sam Bankman-Fried ve diğer ilgililerin mal varlıklarına el konuldu.

Finans 23-11-2022 19:47

FTX kurucusu Sam Bankman-Fried tuhaf paylaşımıyla olay oldu! Eski milyarder gizemli paylaşım iddiasına bakın ne yanıt verdi

Dünyanın en büyük kripto para alım satım platformlarından Binance ile FTX borsası arasında yaşanan gerginlik sonucunda FTX'te likidite sorunu meydana geldiği ortaya çıktı. Birçok kullanıcı FTX platformundan varlıklarını çekmeye çalışında FTX borsasında sorun meydana geldi. Dibe vuran FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, tuhaf sosyal medya paylaşımıyla kullanıcıların aklını karıştırdı.

Finans 16-11-2022 09:59

Ftx

Ftx Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ftx Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? EYT'de yeni gelişme, İmamoğlu davası, FTX'in iflası, kupa eşleşmeleri...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. EYT'lilerin beklediği gün ve yıl açıklaması, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için istenen ceza, kripto para borsası FTX'in iflasını istemesi, İstanbul'da dolandırıcılara yönelik operasyon, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri...

Haber 11-11-2022 19:36

CEO Changpeng Zhao sosyal medyadan duyurdu! Binance, FTX'i satın alıyor

Dünyanın en büyük kripto varlık alım satım platformu olan Binance'in CEO'su Changpeng Zhao'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Zhao, FTX kripto para borsasını satın alacaklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zhao, FTX'in likidite sorununa da vurgu yaptı.

Finans 08-11-2022 20:21