Furkan Dedem kimdir?

Furkan Dedem kimdir?

1986 İStanbul doğumlu olan Furkan Dede, sunucudur. 2009 yılında Acun Ilıcalı’nın programı Var Mısın Yok Musun’a katılan ve burada kendini gösteren Dede, 2010 senesinde de Kızlar-ERkekler Survivor yarışmasına katılmıştır. 2013 yılında TV8’de yayımlanan Oynat Bakalım adlı programın sunuculuğunu yapmaya başlayan Dede, daha sonra yine aynı kanalda 2015’te Sinek 2‘li programının da sunuculuğunu yapmıştır. TV8 ve TV8,5’Ta ortak yayımlanan Survivor Ekstra programının da yorumcusudur.

Furkan Dede Haberleri

Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede sevgilisi Berçin Tavukçuoğlu ile nişanlandı

Survivor Ekstra'nın sunucusu Furkan Dede sevgilisi Berçin Tavukçuoğlu ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift aile arasında yapılan törenle nişanlandı.

Magazin 17-01-2023 17:31

Survivor'la ünlenen Evrim Keklik'in yeni adresi belli oldu! Acun Ilıcalı'nın gözdesi...

Survivor 2020 ve 2022 sezonlarında yarışan Evrim Keklik hakkında sosyal medyada dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yarışmanın agresif isimlerinden Evrim Keklik'in yeni adresi bakın neresi çıktı.

Magazin 31-10-2022 11:36

Furkan Dede'nin Ogeday ile ilgili sözleri sonrası Acun Ilıcalı'yı kızdırdı! Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya bağlandı

Survivor Ekstra'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Yorumculardan Furkan Dede Survivor Ogeday'ın sakatlığıyla ilgili şoke eden bir iddiada bulundu. Furkan Dede, Ogeday'ın sakatlığının numara olduğunu söylemesi sonrası Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya bağlandı. Furkan Dede ve Acun Ilıcalı arasındaki gerilim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-06-2022 14:41

Furkan Dede'nin Survivor yorumu gündem oldu! Evrim Ayşe'ye bilerek sayı verdi

Survivor dokunulmazlık oyununun galibi Mavi takım oldu. Evrim ve Hikmet'in eleme adayı olmasından sonra Survivor yorumcularından Furkan Dede ilginç bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 05-06-2022 10:53

Survivor Ekstra Semih Öztürk neden yok? Survivor Ekstra Semih Öztürk neden ayrıldı?

Survivor Ekstra'da yer alan isimlerden biri de daha önce Ütopya ve Survivor'da yarışan Semih Öztürk idi. Fakat Öztürk bir süredir programda yer almıyor. Peki Survivor Ekstra Semih Öztürk neden yok? Survivor Ekstra Semih Öztürk neden ayrıldı? Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Magazin 20-03-2022 00:36

Furkan Dede açıkladı! Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olmayacak

Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra'da neden olmadığı merak konusuydu. Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk'ün, eşi Kurretülayn Matur'un paylaşımı sebebiyle kovulduğu iddiası vardı. Furkan Dede merakla beklenen sorunun yanıtını açıkladı. Semih Öztürk artık Survivor Ekstra'da olmayacak.

Magazin 13-03-2022 15:35

Survivor eski yarışmacısı Yiğit Dikmen'den sert sözler! Survivor Ekstra sunucularını eleştirdi

Survivor Türkiye’de final heyecanı yaşanırken eski yarışmacı Yiğit'ten ilginç açıklamalar geldi. ipler çok gerildi. Eski Survivor yarışmacılarından Yiğit, Poyraz’ı desteklediğini açıklarken, Survivor Esktra sunucularını topa tuttu.

Magazin 24-06-2021 21:12

Furkan Dede'nin bu sözleri kime? Acun Abiye söyle ya yarışmadan ayrıl ya da...

Survivor Ekstra son günlerde hem tartışmalara hem de yarışmadaki skandalları açıklamaya devam ediyor. Program yarışmacılarla ilgili bir skandal gerçeği daha ortaya koydu.

Magazin 13-06-2021 14:28

Kovulduğu iddia edilmişti! Furkan Dede'nin ayrılık sebebi belli oldu

TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Ekstra'nın sunucusu Furkan Dede'nin Acun Ilıcalı tarafından kovulduğu iddiaları gerçek dışı çıktı. Başarılı sunucunun rahatsızlığı sebebiyle yayına ara verdiği öğrenildi.

Magazin 22-04-2021 09:10

Survivor Çağrı Murat Ceylan'ın üstüne yürüdü! Furkan Dede'den bomba yorum

Survivor Çağrı sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürüyünce gündeme bomba gibi düştü. Survivor yorumcusu Furkan Dede "Murat kusura bakmasın burası Survivor" yorumuyla herkesi şaşırttı.

Magazin 09-03-2021 10:49