Furkan Göksel Haberleri

Ayrıldıkları iddia edilmişti! Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan'ın sarışın sevgilisi dekolteli pozlarıyla olay oldu

Kader Bozkurt, Arka Sokaklar dizisindeki Metin rolüyle ün kazanan oyuncu Furkan Göksel ile yaşadığı ilişkiyle gündeme geldi. Son zamanlarda Bozkurt, dekolteli pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 09-03-2023 12:47

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel aşk pozlarını sildi! Eski aşktan cesur pozlar geldi

Arka Sokaklar dizisinde Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel uzun süredir birlikte olduğu Kader Bozkurt ile pozlarını sildi. İkili karşılıklı pozlarını kaldırdı. Bozkurt ise son dönemde verdiği cesur pozlarla dikkat çekti.

Magazin 03-02-2023 10:55

Arka Sokaklar’ın Metin’i Furkan Göksel'in sevgilisi Kader Bozkurt derin göğüs dekolteli pozuyla dudak uçuklattı!

Furkan Göksel, ekranların en uzun dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser'in oğlu Metin rolüyle seyircilerin aklına kazındı. Bu rol ile ekranların tanınan simalarından biri olan Göksel son zamanlarda, kız arkadaşıyla adından söz ettirmeye başladı.

Magazin 22-09-2022 19:51

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel'in sevgilisi tarzıyla dikkat çekti

Yayın hayatına 2006'da başlayan Arka Sokaklar dizisinde Metin rolüne hayat veren Furkan Göksel, dizideki yıllar içerisindeki değişimiyle oldukça konuşulmuştu. Şimdilerde özel hayatıyla adından sık sık söz ettirmeye başladı.

Magazin 01-09-2022 09:39

Furkan Göksel

Furkan Göksel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Furkan Göksel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel'in sevgilisinden derin göğüs dekolteli poz!

Ekranların uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'da canlandırdığı Metin rolüyle seyircilerin aklına kazınan Furkan Göksel, ilişkisiyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Magazin 02-08-2022 00:41

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel sevgilisiyle tatil yaptı! Yenge yakıyor

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın büyük oğlu Metin Çoban'ı canlandıran Furkan Göksel sevgilisi Kader Bozkurt ile yazın tadını çıkarıyor. Genç oyuncu Furkan Göksel sevgilisiyle tatil pozlarını paylaşınca takipçilerinden pek çok yorum aldı.

Magazin 23-07-2022 08:37

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel'in sevgilisi güzelliğiyle mest etti! Bakın kim çıktı!

Arka Sokaklar dizisinde Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel'in sevgilisini görenler adeta mest oldu. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'da yıllardır yer alan ve adeta dizinin içinde büyüyen Furkan Göksel'in son hali olay olmuştu. Furkan Göksel geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle yemek yerken pozlar verdi. Göksel'in sevgilisi güzelliğiyle herkesi büyüledi.

Magazin 27-05-2022 14:16

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel'den romantik paylaşım! Gördüğüm en güzel şeysin

Ekran en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde yıllarca rol alan Furkan Göksel, kız arkadaşı Kader Bozkurt ile romantik paylaşım yaptı. Bir süredir beraber olan ikili, birbirine iltifat etmeye doyamadı.

Magazin 25-05-2022 22:29

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel ve sevgilisi ayrıldı mı?

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser'in oğlu Metin'i canlandıran Furkan Göksel ve sevgilisi Kader Bozkurt paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İkili birlikte pozlarını Instagram hesaplarından kaldırdı. "Ayrıldılar mı?" sorusu merak konusu olurken genç oyuncu son olarak 3 gün önce sevgilisinin süper minili pozlarına kalp emojisi yağdırdığı görüldü.

Magazin 26-04-2022 10:37

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel'in sevgilisinden cesur paylaşım! Havuzun kenarında poz verdi

Uzun yıllardır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde Metin rolüne hayat veren Furkan Göksel son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Furkan Göksel'in sevgilisi Kader Bozkurt, cesur pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-04-2022 19:52

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel sevgilisinin sahil paylaşımına kayıtsız kalamadı! Aşk dolu sözler!

2006 yılından bu yana ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Metin karakteri ile tanınan Furkan Göksel, oyunculuk performansı dışında özel hayatıyla da sıklıkla gündeme geliyor. Ünlü oyuncudan sevgilisinin sahil paylaşımına aşk dolu bir yorum geldi.

Magazin 13-04-2022 17:15