Galatasarayda Haberleri

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde kadrolar belli oldu! Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Derrick Köhn ilk 11'de başlıyor...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fernando Santos'un ekibi Beşiktaş ile Okan Buruk'un yönetimindeki Galatasaray karşı karşıya geliyor. Derbiye çok az bir süre kala iki takımın da kadrosu belli oldu.

Spor 03-03-2024 16:14

Icardi'nin Ankaragücü maçında yaptığı iddia edilen harekete PFDK'den herhangi bir ceza gelmedi

PFDK kararları açıklandı. MKE Ankaragücü ve Galatasaray maçta yaşanan olaylar nedeniyle para cezalarına çarptırıldı. Icardi konusunda yaşanan tartışmaların ardından PFDK'den herhangi bir yaptırım gelmedi.

Spor 22-02-2024 20:51

UEFA'nın beklenen listesi yayımlandı! Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 20 kulüp arasında yer aldı

Futbolun patronu FIFA tarafından ara transfer döneminde harcanan rakamlar açıklandı. En çok bonservis ödeyen ülke Fransa olurken listede Fenerbahçe ve Galatasaray'ın olması dikkatlerden kaçmadı.

Spor 16-02-2024 11:17

Galatasaray'da ayrılık resmen açıklandı! Sarı-Kırmızılılar Kazımcan Karataş'ı Ankaragücü'ne kiraladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Sarı-Kırmızlılar'dan yapılan açıklamada Kazımcan Karataş'ın Ankaragücü'ne kiralandığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 08-02-2024 19:30

Galatasaray'dan yıldız isim Hakim Ziyech için açıklama geldi! Kemik ödemi tespit edilmiştir 1 ay yok...

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, Afrika Kupası sonrası Türkiye'ye dönen Faslı futbolcu Hakim Ziyech'e yapılan kontrollerin ardından yıldız ismin sol ayak bileğinde zorlanma ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 06-02-2024 09:21

Icardi Okan Buruk ile görüştü, ilk kez böyle konuştu! Hakemlerden şikayet etti: İyi niyetli değiller, artık yeter

Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi, teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme yaparak hakemler konusunda dert yandı. Icardi Buruk ile yaptığı görüşmede hakemlerin kendisine karşı iyi niyetli olmadığını dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 05-02-2024 12:33

Galatasaray'da Fernando Muslera efsanesi sona eriyor! TFF 1. Lig ekibi Uruguaylı kaleciye reddedilmesi zor bir teklif sundu

Galatasaray'da 13 yıllık Muslera serüveni sezon sonunda bitiyor. Sözleşmesi bu yıl sona erecek Uruguaylı eldiven için TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor devreye girdi. İlerleyen yaşı nedeniyle uzun süreli sözleşme yapmak istemeyen sarı-kırmızılılar, Muslera'ya maksimum 1 yıllık sözleşme önerme kararı almıştı. Maaşında da indirim yapmak isteyen Galatasaray'ın bu tavrını fırsat bilen Eyüpspor, tecrübeli kaleciye reddedilmesi zor bir kontrat önerdi. Sosyal medyada bazı taraftarlar bu olaya tepki gösterdi.

Spor 04-02-2024 16:27

Galatasaray ile Bayern Münih anlaşmaya vardı! Sacha Boey, Türkiye'nin bonservis rekorunu kırıp gitti...

Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Sacha Boey yarın saat 06.00'da sağlık kontrolünden geçmek için Münih'e gidecek. Sarı-kırmızılılar bu transferle birlikte Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış oldu.

Spor 26-01-2024 17:27

TFF'den Galatasaray'a şok! Hem Başkan Dursun Özbek, hem Başkan Vekili Erden Timur PFDK'lık oldu

TFF, PFDK sevklerini açıkladı... Buna göre Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile Başkan Vekili Erden Timur Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...

Spor 16-01-2024 22:20

Galatasaray'da korkulan senaryo gerçekleşti! Yıldız isim aylarca yok, sözleşmesi dondurulabilir

Galatasaray'da salonda ağırlık çalışırken göğüs kasına kopuk oluşan Sergio Oliveira ameliyat olurken, uzun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin yıldız isme sözleşme dondurma teklifiyle gitmesi gündemde.

Spor 19-12-2023 14:09

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık kapıda! Sözleşmesi her an feshedilebilir

Galatasaray'da salonda ağırlık çalışırken göğüs kasına kopuk oluşan Sergio Oliveira'nın ameliyat ihtimali bulunuyordu. Ameliyat ihtimali git gide yükselen Sergio Oliveira'nın en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu gelişme sonrası sar-kırmızılılar ilk adımı attı.

Spor 18-12-2023 10:48

Kopenhag maçı bardağı taşıran son damla oldu! Galatasaray'da kadro dışı gibi karar, Angelino artık yok...

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen ancak performansıyla vasatın altında kalarak eleştirilerin hedefindeki isimlerden olan Angelino için Kopenhag maçı bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-Kırmızılı yönetim 20 maça çıkarsa bonservisi alınır maddesinin devreye girmemesi için oyuncuyu kadroya almayacak. İşte detaylar...

Spor 14-12-2023 11:29

Galatasaray kader maçında sahada! Kopenhag maçının 11'leri belli oldu! İşte Okan Buruk'un kadro tercihi...

Şampiyonlar Ligi'nde kader gecesi! Deplasmanda Kopenhag'a konuk olan Galatasaray, karşılaşmadan 3 puan alması durumunda gruptan çıkarak adını bir üst tura yazdıracak. Mücadelenin başlamasına dakikalar kala iki takımın da 11'leri belli oldu.

Spor 12-12-2023 21:30

Galatasaray'da Erden Timur istifa mı etti? Dursun Özbek'ten jet hızında açıklama

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden olan Erden Timur'un istifa ettiği yönündeki çıkan haberlere Dursun Özbek'ten jet hızında yalanlama geldi.

Spor 09-12-2023 10:22

Davinson Sanchez: Kopenhag maçına her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız

Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında deplasmanda oynayacakları Kopenhag karşılaşması için, "Oraya her zaman olduğu gibi, ilk maçta da olduğu gibi, kazanmak için çıkacağız. Her şey bizim elimizde. Old Trafford’a gittiğimiz zaman da aynısı yaptık. Allianz Arena’ya gittiğimizde de aynısı yaptık" dedi.

Spor 06-12-2023 15:28

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen Ndombele'nin sözleşmesi feshediliyor!

Galatasaray'da sezon başında kiralanan fakat performansından memnun kalınmayan Ndombele ile yollar ayrılıyor. Sarı-kırmızılılar Ndombele'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.

Spor 16-11-2023 13:24

Galatasaray'da beklenmeyen Nelsson kararı! Okan Buruk'un sabrını taşırdı

Galatasaray'da Victor Nelsson'un, yönetimden istediği yeni maaş ortaya çıktı. Davinson Sánchez'in transferinden rahatsız olan Danimarkalı stoper, takımda kalmak için yönetimden zamlı bir yeni maaş istedi. Bu talebi olumlu karşılamayan sarı-kırmızılı yönetim Nelsson ile yolları ayırma kararı aldı.

Spor 11-10-2023 08:12

Galatasaray'da Sacha Boey imzayı atmak üzere!

Galatasaray'ın performansıyla göz dolduran isimlerinden Sacha Boey için yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı kurmaylar Fransız oyuncuyla yeni sözleşme yapıp serbest kalma bedelinin 25 milyon euro yapılması konusunda anlaşma sağladı. Sacha Boey'in kısa sürede imzaların atılması planlanıyor.

Spor 06-10-2023 14:54

Galatasaray'da ummadık taş, baş yardı! Victor Nelsson'un istekleri yönetimi bir hayli şaşırttı...

Galatasaray'da Victor Nelsson'un, yönetimden istediği yeni maaş ortaya çıktı. Davinson Sánchez'in transferinden rahatsız olan Danimarkalı stoper, takımda kalmak için yönetimden zamlı bir yeni maaş istedi.

Spor 29-09-2023 10:13

Dursun Özbek'ten Okan Buruk, Sacha Boey ve Nelsson açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması imza töreninde konuştu. Oyuncuların sözleşmeleriyle ilgili bilgi veren Özbek, net ifadeler kullandı.

Spor 18-09-2023 16:41

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Gelen tekliften sonra kulüple konuşup ayrılmak istediğini söyledi

Galatasaray'ın milli yıldızı Yunus Akgün'e Nantes kulübü talip oldu. Genç oyuncuyu kadrosuna katmak için menajeri aracılığı ile iletişime geçen Nantes kulübü Yunus Akgün'ü de ikna etti ve Galatasaray'dan gelecek haberi beklemeye başladı.

Spor 19-07-2023 08:04

Son dakika: Galatasaray'dan ayrılırken, Burak Elmas ve Fatih Terim'i eleştirmişti! Türkiye'ye Fenerbahçe formasıyla dönüyor...

Son dakika haberleri: Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Bartuğ Elmaz, 1 Temmuz 2022 tarihinde sarı - kırmızılı ekipten ayrılan Bartuğ Elmaz'ın yeni durağı Fransa olmuştu. Ligue 1 ekibi Marsilya'da forma şansı bulmakta oldukça zorlanan ve bu sezonun hazırlık kampına dahil edilmeyen Bartuğ'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin devreye girdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 18-07-2023 16:28

Suudi Arabistan piyangosu Galatasaray'a da vurdu! Mertens'e servet değerinde teklif...

Bir Suudi kulübü Dries Mertens'i transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılı yönetime menajerler aracılığı ile teklifi ileten Suudi kulübü beklemeye geçti. Bu sezon yaptıkları transferlerle kendilerinden söz ettiren Suudi Arabistan kulüplerinin şimdi ki hedefinin Mertens olduğu öğrenildi.

Spor 14-07-2023 13:28

Galatasaray tranferde büyük oynuyor! Icardi'den sonra Tottenham'ın yıldızı Davinson Sanchez... Menajeri resmen açıkladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da bir numaralı gündem maddesi transfer... Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda temaslarına devam eden Sarı-Kırmızılı yönetim Icardi transferinde mutlu sona ulaşırken, çok ses getirecek bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 11-07-2023 14:52

Erden Timur'dan Icardi transferiyle ilgili flaş itiraf! ''Açık konuşayım...''

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Timur, "Kadroyu yaparken 'Muhakkak garanti oyuncuya gitmemiz lazım, şampiyon olmamız lazım' dedik. %90 başarılı transfer yapmamız lazımdı. Nedir garanti? İlk 5 ligden 10. ve üzerindeki takımlardan en az 3 teklif alması. Bu teklifleri alıyorsa demek ki bu oyuncu garanti." dedi.

Spor 14-06-2023 22:47

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Dursun Özbek'e çok sert sözler! ''Hovardalık yapıyorsunuz''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili flaş ifadeler kullanan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın önümüzdeki yıl şampiyon olacağını söyledi. Çebi ayrıca siyah-beyazlıların transfer gündemiyle ilgili net ifadeler kullandı.

Spor 08-06-2023 12:42

Icardi penaltıyı kaçırdı, Okan Buruk sinirden deliye döndü! Sosyal medyadan açıklama geldi

Süper Lig'in 31. haftasında oynanan ve 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan Galatasaray Karagümrük mücadelesinin yankıları devam ederken, karşılaşmanın son bölümünde kazanılan penaltıda topun başına geçen Icardi 'panenka' vuruşunu denerken, kaleci Batuhan gole izin vermemişti. Bu denemeye oldukça sinirlenen Okan Buruk yedek kulübesini yumruklarken Arjantinli yıldızdan konuyla alakalı açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 24-04-2023 10:01

Galatasaray'ın transfer listesinin 1 numarası olan Arsen Zakharyan'dan kötü haber geldi! İndirim beklerken zam

Galatasaray'ın uzun süredir transfer listesinin ilk sırasında olan ve büyük uğraşlar verdiği Rus futbolcu Arsen Zakharyan'dan kötü haber geldi. Rus ekibi, ara transfer döneminin sona ermesiyle Zakharyan'ın sezon sonu için geçerli serbest kalma maddesi 20 milyon Euro'ya yükseltti. İşte detaylar...

Spor 07-03-2023 09:34

Popescu depremzedeleri unutmadı! En değerli eşyasını satışa çıkardı

2000 yılında UEFA Kupası'nı ülkemize getirmeye başaran Kopenhag Parken Stadyumu'nda Arsenal ile UEFA Kupası finalinde karşı karşıya gelmiş, penaltılar sonucunda kupayı müzesine götüren Sarı-Kırmızılılar'ın son penaltısını Popescu gole çevirmişti. Rumen oyuncudan depremzedelere büyük bir destek geldi. İşte detaylar...

Spor 12-02-2023 18:36

Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed, Galatasaray'a transfer yapıyor! 10.2 milyon euro...

Transfer haberleri: Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Galatasaray, ocak ayında da benzer bir tavırla hareket edecek. Olimpiu Morutan'ı Pisa'ya, Mostafa Mohamed'i ise Nantes'a kiralayan sarı - kırmızılıların planı ortaya çıktı. İki futbolcu da gösterdikleri performansla kulüplerinde beğeni topladı. Takımlar; Morutan ve Mohamed'in bonservisini almak için harekete geçerken, sarı - kırmızılılar Milot Rashica'nın tapusu için çalışma başlattı.

Spor 02-01-2023 11:50

Galatasaray'da Midtsjö'nün bileti kesildi! Yerine gelecek oyuncu bile şimdiden hazır...

Galatasaray iç transferde düğmeye bastı. Okan Buruk'un performansından memnun kalmadığı oyuncuları yönetime bildirmesinin ardından düğmeye basan sarı-kırmızılılar, takımdan ayrılacak isimleri netleştirdi. Sezon başında takıma katılan Midtsjö listenin en başında yer alıyor. Bonservisiyle birlikte takımdan gönderilmeye hazırlanan Midtsjö'nün yerine gelecek isim bile belli oldu.

Spor 20-12-2022 10:22

Galatasaray'da Yunus Akgün şoku! Ezeli rakip ile gizli görüşme gerçekleştirdi

Galatasaray'da kazandığı paranın az olduğu gerekçesiyle mutsuz olan Yunus Akgün'ün ezeli rakip Trabzonspor ile görüştüğü ortaya çıktı. Bu olayın gün yüzüne çıkmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarların sabrı taştı.

Spor 04-12-2022 09:43

7-0'lık galibiyet sonrası ortalık karıştı! Ayrılması gündemdeydi... Kerem Aktürkoğlu'na şok!

Bu sezonki performansıyla geçtiğimiz sezonu adeta mumla aratan Kerem Aktürkoğlu'nun son oynanan Kastamonuspor mücadelesinde oyuna sonradan girerken gol atmayı başarmıştı. Ligin 11. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak Sarı-Kırmızılılar bu mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmak isterken, Okan Buruk'tan flaş bir karar geldi. İşte detaylar...

Spor 22-10-2022 15:24

SON DAKİKA: Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimi birbirine girdi! Flaş Murat Ilgaz açıklaması: Bu ucuz yaklaşım...

Son dakika: Geçtiğimiz günlerde Galatasaray, TFF'ye yaptığı çıkarmayla hatalı gördükleri 9 pozisyonu TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye sunarken, flaş bir iddiada bulunmuş ve MHK Başkan Vekili Murat Ilgaz'ın hakemleri yönlendirdiğine inanan yöneticiler Fenerbahçe'ye yakın olduğunu düşündükleri ismin pozisyonu konusundaki rahatsızlığı da Büyükekşi'ye dile getirmişti. Yaşanan bu durumun ardından Fenerbahçe'den sert bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 19-10-2022 17:23