Gamestop Haberleri

SEC GameStop raporunu yayımladı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), video oyun satıcısı GameStop hisselerinde ocak ayında yaşanan oynaklık sırasında piyasaların iyi işlediğini belirterek, açığa satışın şirketin hissesindeki benzeri görülmemiş artışın ana nedeni olmadığını bildirdi.

Finans 19-10-2021 08:12

GameStop CEO'su George Sherman, görevini bırakıyor

GameStop CEO'su George Sherman, 31 Temmuz'da görevi bırakacağını açıkladı. İstifanın ardından şirketin en büyük hissedarlarından biri olan Ryan Cohen'in şirket üzerindeki kontrolünün artması ve e-ticaret dönüşümünün hızlanması bekleniyor.

Finans 21-04-2021 09:16

GameStop hisseleri yüzde 40'dan fazla yükseldi: İşte yükselmesinin nedeni!

ABD'li bilgisayar ve konsol oyunları perakendecisi GameStop'ın hisseleri, ABD mali canlandırma paketiyle sağlanan desteklerin hisselere aktarılacağı beklentisinden dolayı yüzde 40 oranından fazla yükseldi.

Finans 09-03-2021 11:20

Reddit'ten halka arz kararı

Gamestop çılgınlığı ile adını duyuran sosyal medya platformu Reddit'in halka arza hazırlığı yaptığı açıklandı. New York Times'ta yer alan habere göre, halka arz hazırlıklarına yönelik olarak şirket yeni bir yönetici istihdam etti.

Finans 05-03-2021 18:07

Gamestop

Gamestop Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gamestop Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan flaş 'kripto para' açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD hükümetinin, düzenleyici sorumluluklara uyduklarından emin olmak için kripto para piyasa kuruluşlarına ilişkin düzenleme yapabileceğini söyledi.

Finans 19-02-2021 15:02

GameStop olayının aktörleri ABD Temsilciler Meclisi'nde ifade verdi

Küçük yatırımcıların büyük yatırımcılara meydan okuduğu GameStop olayının aktörlerinden Robinhood Üst Yöneticisi Vlad Tenev, Reddit Kurucu Ortağı Steve Huffman, yatırım şirketleri Citadel Securities Üst Yöneticisi Kenneth Griffin ile Melvin Capital Üst Yöneticisi Gabriel Plotkin ve bireysel yatırımcılardan Keith Gill ABD Temsilciler Meclisi'nde ifade verdi.

Finans 19-02-2021 10:03

ABD Hazine Bakanı Jant Yellen'dan GameStop açıklaması

ABD Hazine Bakanı Jant Yellen, kendisinin ve finansal piyasa düzenleyicilerinin herhangi bir işlem yapmadan önce, yatırımcıların aralarında GameStop'un da olduğu hisselere yoğun ilgi göstermesini "derinlemesine anlamaları" gerektiğini söyledi.

Finans 04-02-2021 18:03

Silinen yorumlar yetmedi: Robinhood uygulaması Google Play Store'da 1,1 yıldıza düştü

Gamestop olayının tam ortasında yer alan hisse alım satım uygulaması Robinhood, Google Play Store'da 1,1 yıldıza düştü. Böylece Google'ın Robinhood uygulamasına yapılan 100 bine yakın yorumu silmesine rağmen, tepkili kullanıcılar uygulamanın puanlamasını yine düşürmüş oldu.

Haber 02-02-2021 16:29