Gamze Atakan Haberleri

Sadece 1 gün nişanlı kaldılar! Survivor şampiyonu İsmail Balaban ve İlayda Şeker evlendi

Survivor 2021 sezonundaki arkadaşlıkları aşka dönüşen İsmail Balaban ve İlayda Şeker çifti, bu akşam evlendi. İkili, daha dün nişanlanmıştı.

Magazin 18-11-2022 21:20

İsmail Balaban'ın sevgilisi İlayda Şeker gelinlikli pozunu paylaştı! Sosyal medya coştu

Survivor 2021 sezonunda başlayan arkadaşlıkları yarışma sonrasında aşka dönüşen İlayda Şeker ve İsmail Balaban çifti, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İlayda Şeker, gelinlik provasındaki pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-11-2022 09:53

Ayrılıklarını Türkiye konuşmuştu! Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan'dan şaşırtan hamle

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, annesiyle yaptığı telefon konuşması sonrası, nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılma kararı almıştı. İsmail Balaban'ın, adadan döndükten kısa bir süre sonra takım arkadaşı İlayda Şeker ile aşk yaşaması, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İsmail Balaban'ın eski nişnalısı Gamze Atakan cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Magazin 28-02-2022 08:56

İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze'den yeni hamle

İsmail Balaban, geçtiğimiz gün nişanlısıyla konuştu. Balaban'la olan profil fotoğrafını silen Gamze Atakan geri adım attı.

Magazin 04-05-2021 11:23

Survivor İsmail Balaban ve nişanlısı ayrıldı mı? Yarışmaya damga vuran konuşma!

Türkiye’nin fenomen yarışmalarından biri olan Survivor programının geçtiğimiz günlerdeki iletişim oyunu programa damga vurdu. İletişim oyununda ise kazanan takım Ünlüler oldu. İletişim oyununu Ünlüler takımının kazanmasının ardından, yarışmacılar aile bireyleriyle görüştü. Yarışmacı İsmail Balaban’ın annesi ile yaptığı konuşma ise gündemde uzun süre yer aldı. İsmail Balaban’ın annesinin, nişanlısı Gamze hakkında söyledikleri ise herkesi şoka uğrattı.

Magazin 03-05-2021 13:02