Gaye Su Akyol Haberleri Ve Son Dakika Gaye Su Akyol Haberleri

Gaye Su Akyol Haberleri Ve Son Dakika Gaye Su Akyol Haberleri

Farklı stiliyle hafızalara kazınan ressam, şarkıcı ve antropolog Gaye Su Akyol, 30 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ressamlığın da babasının etkisi olan sanatçının babası Muzaffer Akyol da ressamlık yaptı. Gaye Su Akyol, antropolog kimliğini ise üniversite eğitimi sayesinde kazandı. Yeditepe Üniversitesi'nde antropoloji okuyan sanatçı, 2014 yılında yayınladığı "Develerle Yaşıyorum" adlı stüdyo albümü ile müzik dünyasında yerini aldı. Bunu 2016 yılında "Hologram İmparatorluğu", 2018 yılında "İstikrarlı Hayal Hakikattir" albümleri takip etti. 2020 yılında ise "Yort Savul: İSYAN MANİFESTOSU!" adlı üç parçalık albümünü dinleyenleriyle buluşturdu. Klasik Türk müziği ve rock tarzıyla dünya çapında da dikkati üzerine çeken sanatçı, 2019 yılında Songlines tarafından "2019'un en iyi sanatçısı" seçildi.

Gaye Su Akyol Haberleri

Mabel Matiz ve Gaye Su Akyol kuliste öpüştü! Dudak dudağa poz sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserde Gaye Su Akyol ile dudak dudağa pozuyla gündem oldu. Yakın arkadaş oldukları bilinen ikilinin hayranları adeta ikiye bölündü. Görüntüler sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-07-2023 17:03

Havrita nedir? Havrita ne demek? Neden kapatılması isteniyor?

Son dönemlerde Havrita sıklıkla konuşuluyor. Özellikle sosyal medya üzerinden gündem olan Havrita’nın ne olduğu merak ediliyor. Hayvanseverler, Havrita’ya karşı çıkıyorlar. Peki Havrita nedir? Ne demektir?

Haber 21-08-2022 15:21

Ünlülerden destek! #Erkekyerinibilsin hareketi

Kadınlar için kullanılmasına alışık olduğumuz ifadeler, sosyal medyadaki 'Kocam isterse çalışabilir' paylaşımının ardından, kadın kullanıcılar tarafından erkeklere uyarlanarak yeniden yazıldı.

Magazin 06-06-2020 11:20

New York Times'tan Gaye Su Akyol'a övgü!

ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times, şarkıcı Gaye Su Akyol ile ilgili bir haber hazırladı. Haberde Akyol'un Türk rock müziğinin en büyük umudu haline geldiği ifade edildi.

Magazin 06-12-2019 11:18

Gaye Su Akyol

Gaye Su Akyol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gaye Su Akyol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gaye Su Akyol’a Londra'dan 'en iyi sanatçı' ödülü

Haluk Bilginer’in Uluslararası Emmy’de ‘en iyi erkek oyuncu’ seçilmesinin ardından, müzik dünyasından da bir ödül haberi geldi. Gaye Su Akyol, Londra’da düzenlenen 11. Songlines Müzik Ödülleri’nde ‘en iyi sanatçı’ ödülünü aldı.

Magazin 03-12-2019 10:05

Gaye Su Akyol sosyal medyayı birbirine kattı

Gaye Su Akyol'da kendisinden hoşlanmadığını söyleyen bir takipçisine tepki gösterdi. Akyol tarzıyla herkesin tepkisini alırken bir anda kendisini Twitter kavgasının içinde buldu.

Magazin 28-05-2019 11:49