Gecici Isciye Kadro 3 Subat 2023 Haberleri

Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? 17 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Son toplantı 3 Temmuz tarihinde yapılmıştı. Ev hanımlarına emeklilik, öğrencilere vergisiz telefon, taşeron işçilerine kadro gibi beklentiler nedeniyle konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? 17 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı?

Haber 2023-07-17 08:40:34

GEÇİCİ İŞÇİYE KADRO SON DAKİKA 3 Şubat 2023: Geçici işçiye kadro ne zaman verilecek? 300 bin personele kadro yolu!

Geçici işçiye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 3600 ek göstergenin yanı sıra EYT ile asgari ücret çalışmaları sonrası gözler 300 bin geçici işçiye kadro çalışmalarına çevrildi. Daha önce konuya ilişkin yöneltilen soru üzerine seçim öncesini işaret ederek açıklamada bulunan Bakan Bilgin "EYT'den sonra Meclis'e getireceğimiz konulardan birisi de budur" demişti. Geçici işçiye kadro ne zaman verilecek? İşte, geçici işçiye kadroda son durum...

Finans 2023-02-03 13:02:15

SÖZLEŞMELİYE KADRO SON DAKİKA HABERLERİ 2 Ocak 2023: Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? Meclis'e geldi mi?

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri devlet kurumlarında çalışan personeller tarafından yakından takip ediliyor. 500 bin sözleşmeli personeli ilgilendiren çalışma büyük önem arz ediyor. TBMM 2023 çalışmalarına 3 Ocak Salı günü itibariyle başlayacak. Ele alınacak öncelikli gündem maddeleri arasında sözleşmeli personelin kadroya alınması da yer alıyor. Peki, sözleşmeliye kadro Meclis'e geldi mi? Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? işte detaylar...

Finans 2023-01-02 07:09:39

TİGEM 69. Geleneksel Hasat Bayramı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Ülkemizi 2023 senesinde tarım ve hayvancılıkta dünyanın en güçlü ülkelerinden biri haline getireceğiz. Bu noktada sizlerin gayretleri, emekleri çok büyük önem arz ediyor. Çiftçimiz, üreticimiz, bize destek olmazsa Türkiye hedeflerine varamaz. Üniversiteler, kamu kurumlarıyla el ele vermezse tarım ve hayvancılıkta arzu ettiğimiz hamle yaşanamaz" - "Hepimizin aynı gemide olduğunun bilinciyle hareket etmesi, eleştirirken aynı zamanda ortaya daha iyisi için öneri koyması gerekir. Muhalefetin yaptığı gibi yalanlara, çarpıtmalara sarılmak hiç kimseye bir fayda sağlamaz" - "Bakınız biz her zaman tekliflere, yeni tekliflere, yeni yöntemlere, yeni projelere açık bir kadro olduk. Ülkenin ve milletin menfaatine olduğu müddetçe teklifi getirenin kimliğiyle siyasi görüşüyle de asla ilgilenmedik"

Haber 2019-07-26 21:07:08