Gelecek Partisi Haberleri

Seçimlerde aldıkları oy dikkat çekmişti! Ahmet Davutoğlu: 'Radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık'

31 Mart yerel seçimlerinde 0,07 oranında oy alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, halkın radarına giremeyen bir siyasi partinin teorik çalışmalarla netice alabilmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Bu konuda önümüzdeki dönemde gerek söylem, gerekse iletişim yöntemi konusunda radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-2024 19:26

DEVA ve Gelecek Partisi'nin oyları yüzde 1'i bulmadı

31 Mart yerel seçimlerinde oy sayımı sona erdi. Geçen sene 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde CHP listelerinden giren DEVA ve Gelecek Partisi, 31 Mart'ta adeta hüsran yaşadı. İki partinin oylarının da yüzde 1'i bulmadığı görüldü.

Haber 31-03-2024 23:22

Gelecek Partisi Bolu yönetimi topluca istifa edip, MHP'ye geçti

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç ve tüm parti yöneticileri ile üyeler, partilerinden topluca istifa ederek MHP'ye katıldı.

Haber 19-02-2024 19:18

Ankara'da iki partideki mevkidaşlar peş peşe istifa etti: DEVA ve Gelecek'te deprem

Ankara'da bugün hem Gelecek Partisi hem DEVA Partisi'nde peş peşe istifalar yaşandı. İki partinin de il başkanları istifalarını bizzat duyurdu. Hakan Tokaç ve Nutku Akın partilerine sert eleştiriler de yöneltti.

Haber 19-02-2024 15:30

Ahmet Davutoğlu, yeniden Gelecek Partisi genel başkanlığa seçildi

Gelecek Partisi'nin basına kapalı olarak gerçekleşen 2'nci Olağan Büyük Kongresi'nde, Ahmet Davutoğlu yeniden genel başkanlığa seçildi.

Haber 14-01-2024 19:26

Meclis'te Saadet-Gelecek grubu düştü

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybetmesiyle Meclis’te 20 milletvekiliyle temsil edilen Saadet-Gelecek grubu düştü. Bir siyasi partinin Meclis’te grup kurması için en az 20 milletvekili olması gerekiyor.

Haber 15-12-2023 11:25

Nihal Olçok, kurucusu olduğu Gelecek Partisi'nden istifa etti!

Gelecek Partisi'nin kurucularından olan Nihal Olçok, sosyal medyadan yaptığı açıklamada partiden istifa ettiğini duyurdu. Olçok'un istifası sonrası gözler Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'na çevrilirken, henüz bir açıklama gelmedi.

Haber 09-11-2023 09:20

Saadet ve Gelecek partili milletvekili heyeti Gazze için yola çıktı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Gelecek ve Saadet Partilerinin TBMM Grubundan oluşan milletvekili heyeti Gazze'ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla Mısır'a gitti.

Haber 03-11-2023 09:24

Ahmet Davutoğlu'ndan Recep Tayyip Erdoğan'a görüşme talebi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle iletişime geçti. Bahçeli'ye teşekkür eden ve ilerleyen günlerde yüz yüze görüşeceklerini açıklayan Bahçeli, Erdoğan'a da görüşme talebinde bulundu.

Haber 23-10-2023 17:17

Gelecek Partili vekil Sema Silkin Ün'ün 'Gazze' paylaşımı tepki topladı! Fatih Altaylı: 'Böyle bir edepsizlik ben hayatımda görmedim'

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün'ün sosyal medyada yaptığı 'Gazze' paylaşımı tepkileri de beraberinde getirdi. Gazeteci Fatih Altaylı yaptığı açıklamada "Silkinin kendinize gelin hanımefendi. Soyadınıza uygun davranın. Böyle bir edepsizlik ben hayatımda görmedim" dedi.

Haber 20-10-2023 09:51

İstanbul için 'ortak aday' iddiası! Gelecek, Saadet ve DEVA... Kulisler hareketlendi, açıklamalar peş peşe geldi

Gelecek, Saadet (SP) ve DEVA partilerinin yerel seçimlerde İstanbul'da ortak aday çıkaracağı gündeme geldi. Gelecek Partisi yetkilisi, SP ile görüştüklerini belirtip “Kongre süreçleri geçsin ve taşlar yerine otursun. İstanbul ve Ankara son noktada konuşulur” ifadelerini kullanırken; SP ve DEVA'dan ise açıklamalar peş peşe geldi.

Haber 12-10-2023 07:22

Ahmet Davutoğlu'ndan yerel seçim için dikkat çeken ittifak mesajı! 'Bütün partilere...'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçim ile ilgili dikkat çeken bir ittifak açıklamasında bulundu. "Türkiye'nin her yerinde, ittifak ihtimalleri mahfuz tutulmak üzere, kendi logomuzla seçime girmeye hazır hale geleceğiz" diyen Davutoğlu, "Bir ittifak olma ihtimali olduğunda da bütün partilere kapımız açıktır. Hiç kimseyi dışlamıyoruz, hiç kimseyi kenarda tutmuyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 24-09-2023 16:45

Selçuk Özdağ ilk kez açıkladı! Gündem yaratacak sözler: Özgür Özel bana bakanlık teklif etti

CHP Genel Başkan adayı ve Grup Başkanı Özgür Özel, ittifak partilerine 39 milletvekili verilmesini eleştirirken, Gelecek Partili Selçuk Özdağ'la yaptıkları görüşmeyi ve onun Manisa'dan aday olmasını nasıl engellediğini anlattı. Özel'in iddialarına Selçuk Özdağ'dan ise yanıt geldi. Özdağ "Özgür Özel o görüşmede bana Esnaf ve Kefalet Bakanlığı'nı önerdi" dedi.

Haber 20-09-2023 16:58

İki parti Ankara'da bir araya geldi, alınan kararları liderler duyurdu! Saadet ve Gelecek, diğer partilere de açık kapı bıraktı

2023 seçimlerinin ardından Meclis çatısı altında ortak grup kuran Saadet ve Gelecek partileri liderlerinden önemli açıklama geldi. Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Davutoğlu iki partinin dünkü toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek aldıkları kararı duyurdu. 2024 yerel seçimleri için iddialı konuşan liderler diğer partilerle iş birliğine açık kapı bıraktı.

Haber 20-09-2023 09:44

Gelecek'ten ilk açıklama geldi! 'AK Parti' iddiası sosyal medyaya damgasını vurmuştu... İktidarın kodlarını en iyi biz biliriz

Seçimlere CHP listelerinden giren Gelecek ve Saadet partileri TBMM'de ortak grup kurmuştu. Bugün, Gelecek Partisi'nden bazı milletvekillerinin AK Parti'ye geçtiği öne sürüldü. Kısa sürede gündem olan iddianın ardından Gelecek Partisi'nden gelen ilk açıklama dikkat çekti.

Haber 09-09-2023 15:48

Ahmet Davutoğlu'ndan dikkat çeken yerel seçim çıkışı! 'Şimdiden 100'e yakın...'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere, ileride söz konusu olabilecek ittifaklar mahfuz tutulmak şartıyla Türkiye'nin bütün belde, ilçe ve illerinde kendi logo ve isimleriyle gireceklerini bildirdi. Davutoğlu, "Şimdiden 100'e yakın, adaylar ve isimler konusunda aldığımız talepler var. Her il ve ilçede değerlendirme yapacağız. Bazı yerlerde eğer şu veya bu partiyle birlikte olmamız seçimi kazanmamızı sağlayacaksa bundan da çekinmeyeceğiz" dedi.

Haber 14-08-2023 09:45

Canlı yayında ‘pasif agresif’ kavgası! CHP’li isim ile Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı birbirine girdi: ‘Bedavadan 10 milletvekilliği aldınız’

Siyaset gündemi CHP'deki 'değişim' tartışmaları ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 'seçime CHP listelerinden girme' konusundaki açıklamalarıyla çalkalanıyor. Seçimlerin yankıları sürerken canlı yayında CHP'li Barış Yarkadaş ile Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı birbirine girdi. İki isim özellikle 'pasif agresif' ifadesi üzerinden tartışma yaşarken Yarkadaş'ın 'Bedavadan geldiniz 10 milletvekilliği aldınız' sözleri de dikkat çekti.

Haber 04-08-2023 13:35

'İstediği rakam çok yüksekti' Davutoğlu'nun sözleri gündem yaratmıştı! Akşener'den talebini açıkladı

14 Mayıs Milletvekili Seçimleri sonrası siyaset gündeminde tartışmalar sürüyor. Siyasilerin açıklamaları gündem yaratmaya devam ederken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun en son tercihinin seçime CHP listelerinden girmek olduğunu söylemesi dikkat çekmişti. İYİ Parti'den seçimlerin ardından istifa eden Ahat Andican, Davutoğlu'nun Akşener'e götürdüğü teklifle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. "İstediği rakam çok yüksekti" diyen Andican, "40’ın üzerinde milletvekili istedi" dedi.

Haber 03-08-2023 09:46

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu canlı yayında itiraf etti: En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan dikkat çeken bir çıkış geldi. 14 Mayıs'taki seçimler öncesi, İYİ Parti, DEVA Partisi ve Saadet Partisi ile ittifak görüşmeleri yaptığını söyleyen Davutoğlu, "En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti. 'Bu sağ seçmen CHP'ye oy vermez beraber olalım' dedim." ifadelerini kullandı.

Haber 01-08-2023 00:09

Duyar duymaz Kılıçdaroğlu'nu aramış! 'Gizli protokol' iddiası sonrası Davutoğlu'ndan dikkat çeken sözler: Üzüldüm, haberimiz yoktu!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapıldığı duyurulan "gizli protokol"le ilgili Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan açıklama geldi. Söz konusu iddiaları duyar duymaz Kılıçdaroğlu'nu aradığını açıklayan Davutoğlu, "Üzüldüm. Haberimiz yoktu" diye konuştu. Öte yandan İYİ Parti lideri Akşener'in de söz konusu protokolden habersiz olduğu belirtildi.

Haber 27-07-2023 07:53

Memleket Partisi'nden Davutoğlu ve Karamollaoğlu’na 'CHP' göndermesi: ‘Dedem sağolsun’

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin bir araya gelerek Meclis’teki ilk grup toplantısını bugün gerçekleştirmesi üzerine Memleket Partisi’nden sosyal medyada gündem yaratan bir paylaşım geldi. Memleket Partisi sosyal medya hesabından Saadet Partisi Meclis Grubu'nda bugün ilk kez konuşan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine ‘dedem sağolsun’ yazarak paylaştı.

Haber 12-07-2023 13:42

Kürsüye önce Karamollaoğlu, sonra Davutoğlu çıktı: Saadet ve Gelecek partilerinden TBMM'de ilk ortak toplantı! Bugün yeni bir milat

Saadet ve Gelecek partilerinin seçimlerden önce DEVA Partisi'yle başlattıkları iş birliği çalışmaları geçtiğimiz hafta Karamollaoğlu ve Davutoğlu'nun ortak duyurduğu karara göre TBMM'de Saadet çatısı altında ortak gruba dönüştü. İki parti bugün ilk ortak grup toplantısını gerçekleştirdi. Karamollaoğlu ve Davutoğlu sırasıyla kürsüye çıkıp mesajlar verdi. Karamollaoğlu "Bugün itibarıyla siyaset kulvarında yeni bir milat söz konusudur" dedi. Davutoğlu'nun 'seçim' göndermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Haber 12-07-2023 10:12

Kulislerde bu konuşuluyor: DEVA ve DP ortak grup mu kuruyor? Gözler o iki partiye çevrildi, açıklama geldi

Gelecek ve Saadet partilerinin Meclis'te grup kurmasının ardından gözler DEVA ve Demokrat partilerine çevrildi. Kulislerde bu iki partinin bileşerek 7'nci grubu kuracağı konuşulmaya başlandı. DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, bu iddiaları yalanladı ancak açık kapı da bıraktı. Şahin "Şu an içi böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez" dedi.

Haber 11-07-2023 07:13

İki genel başkan da DEVA Partisi'ni işaret etti: Üçlü ittifaka yanaşmamış! Davutoğlu'nun Millet İttifakı mesajı dikkat çekti

Seçimlere Millet İttifakı çatısı altında giren Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Meclis'te ortak grup kuruyor. İki partinin liderleri Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Davutoğlu kararın perde arkasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, ikili ittifakın neden 14 Mayıs'tan önce kurulamadığına ilişkin yanıtında DEVA Partisi'ni işaret etti. Davutoğlu'nun '14 Mayıs öncesi ittifak' senaryosuna dair AK Parti ve MHP sözleri dikkat çekti.

Haber 07-07-2023 12:44

İki parti anlaştı! Detayları Ahmet Davutoğlu duyurdu! TBMM'de yeni grup böyle kurulacak…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TBMM’de Saadet Partisi ile birlikte kuracakları grup hakkında açıklamalarda bulundu. Buna göre iki parti TBMM’de Saadet Partisi grubu olarak faaliyet gösterecek. Grup Başkanı ise Gelecek Partisi’nden olacak.

Haber 06-07-2023 13:31

Meclis çatısı altında bir grup daha kuruluyor! Genel başkanların ortak basın toplantısı bekleniyor

14 Mayıs seçimlerine CHP çatısı altında giren Saadet Partisi ile Gelecek Partisi TBMM'de ortak grup kurma kararı aldı. Temel Karamollaoğlu ile Ahmet Davutoğlu'nun perşembe günü kameralar karşısına geçerek kamuoyuna duyuru yapması bekleniyor.

Haber 05-07-2023 21:49

Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan'dan 6'lı masa ortaklarına eleştiri! Sosyal medyadan paylaştı: 'Şaşırıyorum'

Milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında seçimde ittifak yapan muhalefet partilerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor. 6'lı masadan seçime dair gelen değerlendirmeleri okuyunca şaşırdığını ifade eden Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, muhalefetin ağır bir yenilgi aldığını söyledi.

Haber 28-06-2023 09:43

Babacan, Davutoğlu'nun önerisini uygun bulmadı, üç partinin 'birleşme' çabaları sonuçsuz kaldı! DEVA 'farklı seçeneklere' açık kapı bıraktı

Seçimlere Millet İttifakı'nda katılan DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin TBMM'de ortak grup kurmaya yönelik görüşmeler sonuç vermedi. 3 parti bir süredir Meclis'te birleşme modeli üzerine çalışmalar yürütüyordu. DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a 'bir model önerisi' getirdiği belirtildi. Babacan'ın öneriyi uygun bulmamasının nedeni açıklanırken "farklı seçeneklere" açık kapı bırakıldı.

Haber 25-06-2023 11:57

Yeni bir parti kuracakları iddia ediliyordu! Canlı yayında duyurdu: 'DEVA, Saadet ve Gelecek partileri anlaşamadı'

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra CHP listelerinden milletvekili çıkaran Saadet, DEVA ve Gelecek partileri, Meclis'te ortak grup kurma için çalışmalara başlamıştı. 3 partinin çatı bir parti kuracağı ve genel başkanın ise 3 genel başkanı yansıtacak biri olacağı konuşuluyordu. DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, ortak grup kurma görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.

Haber 23-06-2023 14:33

Üç partiyle ilgili 'Birleşiyorlar' iddiası çok konuşulmuştu! DEVA'lı isim ilk kez canlı yayında açıkladı, 'Saadet'te de aynı görüş var' dedi: Ciddi komplikasyonlar...

Meclis'e CHP listelerinden giren, Millet İttifakı üyesi 3 parti Saadet, Gelecek ve DEVA'nın TBMM'de ortak grup kurma fikri rafa kalktı. Uzun süredir Mecliste ortak grup kurma üzerinde çalışmalar yürüttükleri bilinen partiler yaptıkları değerlendirmeler sonucu, ortak grupla sorunlar olacağını düşünerek vazgeçti. DEVA Partisi'nden açıklama geldi.

Haber 23-06-2023 10:08

Ahmet Davutoğlu: Olacak şey yoksullaşma

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "10 gün içinde Türk Lirasının değer kaybı dolar karşısında yüzde 16. Hani nerede bu verilen sözler? Olacak şeyi söyleyeyim; yoksullaşma" dedi.

Haber 08-06-2023 13:15

CHP'den Saadet, DEVA ve Gelecek Partisi'ne tepki! CHP'nin adayı yerine kendi adaylarını çıkarmışlardı... 'Büyük bir siyasi nezaketsizlik'

Seçimde DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin bazı vekil adayları CHP listelerinden seçime girerek Meclis'e girmişti. TBMM'deki TBMM Başkanlığı seçiminde ise dikkat çeken bir gelişme yaşanmış ve CHP'nin Meclis başkanı adayı Tekin Bingöl olurken Saadet ile Gelecek, Gelecek Partisi'nin milletvekili Serap Yazıcı Özbudun'u ortak aday göstermiş, DEVA'nın adayı da Mustafa Yeneroğlu olmuştu. CHP'den 3 partinin CHP'nin adayına oy vermeyip kendi adaylarını çıkarmalarına tepki geldi.

Haber 08-06-2023 12:30

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nden TBMM Başkanlığı için ortak aday

Saadet ve Gelecek partileri, Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun'u TBMM Başkanı adayı gösterdi.

Haber 06-06-2023 23:51

DEVA ve Gelecek Partisi ile ilgili sürpriz iddia! Birleşiyorlar…

2023 seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte CHP listelerinden girdikleri seçimden toplamda 25 milletvekili çıkaran DEVA ve Gelecek Partisi’nin birleşeceği iddia edildi. İki partinin TBMM’de daha güçlü temsil edilmek için ise 10 milletvekili bulunan Saadet Partisi ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. DEVA Partisi'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Haber 06-06-2023 07:32

CHP listelerinden Meclis'e girmişlerdi! Gelecek Partili vekiller harekete geçti

CHP listelerinden Muğla milletvekili seçilen Selçuk Özdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Özdağ, yaptığı basın toplantısında, "Biz bugün Gelecek Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne istifa dilekçelerimizi verdik 10 milletvekili arkadaş. TBMM'ye de vermiş bulunuyoruz. Yemin töreninde de kendi partimiz ile yemin edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 31-05-2023 17:34

CHP listelerinden Meclis'e girmişlerdi! Yeni grup mu kuruluyor? Karamollaoğlu resmen duyurdu: Çaba gösterilecek

Seçimlerin ardından Meclis'teki son duruma ilişkin gelişmeler de dikkatle takip ediliyor. Bilindiği üzere bazı Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti milletvekili adayları CHP listelerinden seçime katılarak TBMM'ye girmişti. Meclis'te yeni bir grup kurma söylentileri siyaset gündeminde bir süredir yer alırken Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'ndan bir açıklama geldi. Karamollaoğlu, Gelecek ve DEVA ile Meclis'te grup kurmak için çaba gösterileceğini söyledi.

Haber 31-05-2023 14:13

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, 'Sayın Erdoğan'a bir kez daha sesleniyorum' diyerek ekledi: Madem seçimi kazandınız...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden Davutoğlu, "Son derece eşitsiz şartlarda demokrasi mücadelesi veren Sayın Kılıçdaroğlu'na ve Millet İttifakı liderlerine teşekkürü borç bilirim." dedi. Davutoğlu ayrıca, "Sayın Erdoğan'a bir kez daha sesleniyorum" diyerek, "Madem seçimi kazandınız, şimdi ülkenin sorunlarına odaklanın." ifadelerini kullandı.

Haber 29-05-2023 18:34

'İtiraf edeyim' dedi ve ekledi... Davutoğlu'ndan çok konuşulacak sözler 'Çağrıda bulunuyorum! Meclis'te...'

14 Mayıs'taki seçimlerin ardından Millet İttifakı'nda yer alan Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'den gelen açıklamalar da dikkat çekiyor. Seçime CHP listelerinden giren partiler, belirli sayıda milletvekilini Meclis'e gönderdi. Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turuna kısa bir süre kala liderlerden çarpıcı açıklamalar da geliyor. Son olarak Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu; DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’ye çok konuşulacak bir 'Meclis' çağrısı yaptı.

Haber 26-05-2023 15:30

Ümit Özdağ'ın 'İçişleri Bakanlığı' çıkışına Gelecek Partisi'nden tepki! Sosyal medyadan paylaştı: Günün şakasını yapmış sanırım! Bu adam...

İkinci tur seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın yaptığı paylaşım gündem oldu. Kritik görüşmenin öncesinde yaptığı 'İçişleri Bakanlığı' çıkışıyla dikkat çeken Özdağ'a Gelecek Partisi'nden tepki geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurcu, Özdağ'ın yaptığı çıkışla ilgili "Günün şakasını yapmış sanırım! Kazanmak için her yol mübah değildir" ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-2023 11:57

'Kılıçdaroğlu'na gelen telefon' iddiası kulisleri hareketlendirdi! Özdağ'ın açıklamasından hemen sonra canlı yayında dikkat çeken sözler... Biz karşıyız

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, partisinin 2. turla ilgili merakla beklenen kararını bu akşam Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra yarın duyuracağını ifade etti. Özdağ'ın açıklamasının hemen ardından gazeteci İsmail Saymaz'dan çarpıcı bir iddia geldi. Özdağ, dün akşam Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde bir mutabakat metni sunduğunu bildirerek "Millet İttifakı'nın umarım olumlu cevabını iletecek" demişti. Süreç devam ederken Saymaz'ın Kılıçdaroğlu'na bir telefon gittiği iddiası dikkat çekti.

Haber 23-05-2023 14:17

Gelecek Partisi'nde 11 istifa! 'Tabela partisi' vurgusu dikkat çekti

Seçim sonrası siyasette büyük hareketlilik yaşıyor. Millet İttifakı ortaklarından Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi'nde kurucular kurulu ve yönetim kurulundan 11 kişi istifa etti. İstifa edenler adına basın açıklamasını okuyan Bayram Zilan, "Başka partilerde eleştirdiği her şeyi kendi partisinde uygulayan, şeffaflıktan ve denetimden uzak hiçbir siyasetçi başarılı olamaz. Söylediği ile yaptığı arasında uyuşmazlık olan hiçbir siyasetçi, teşkilatlarına aidiyet duygusu aşılayamaz" dedi.

Haber 22-05-2023 15:26

Gelecek Partisi'nde üst düzey ayrılık! Abdullah Teber partisinden istifa etti

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından siyaset gündeminde hareketlilik devam ediyor. Gelecek Partisi'nin kurucularından Abdullah Teber, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Haber 19-05-2023 19:36

Davutoğlu önce paylaştı sonra sildi! Muhalif seçmenin tepkisini çeken fotoğraf...

14 Mayıs seçimlerine CHP listelerinden girerek 10 milletvekili çıkartan Gelecek Partisi'nde genel başkan Ahmet Davutoğlu'nun son paylaşımı gündem oldu. TBMM'ye giren 10 milletvekili ile bir araya gelen Davutoğlu, toplantıdan bir fotoğraf paylaşarak ilk grup toplantılarını yaptıklarını belirtti. Davutoğlu, hayal kırıklığı yaşayan muhalif seçmen tarafından gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi.

Haber 17-05-2023 09:21

Gelecek Partisi'ni kahreden haber! Emine Ercandoğdu'yu öldürüp, mezarlığa gidip intihar etti

Sakarya'nın Hendek ilçesinde yaşayan Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu, emekli polis Tuncay Güleç tarafından öldürüldü. Cinayetten sonra oğlunun mezarına giden Güleç, burada tabancayla yaşamını son verdi.

Haber 11-05-2023 08:33

Evin önünde ölü bulunan Emine Ercandoğdu’nun Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir evin önünde ölü bulunan Emine Ercandoğdu’nun Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi. Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Emine Ercandoğdu’nun vefat haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 10-05-2023 17:15

Erzurum'da Gelecek Partisinden istifa eden 300 kişi AK Parti'ye katıldı

Erzurum'da, Gelecek Partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılan 300 kişiye rozetleri takıldı.

Yurthaber 05-05-2023 13:26

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı 'Alevi' videosu sonrası Davutoğlu'ndan da 'Sünni' videosu!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündem yaratan 'Alevi' videosu gündem yarattı. MHP lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan da "Sünni" başlığıyla paylaşım geldi.

Haber 20-04-2023 15:25

SON DAKİKA | DEVA, SP, Gelecek ve DP'den ortak liste kararı! CHP listesinden seçime girecekler

Son dakika: Millet İttifakı cephesinde milletvekili aday listeleri üzerinde çalışmalar sürerken önemli bir gelişme yaşandı. DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti seçime CHP listesinden girecek. NTV Ankara Temsilcisi Özgür Akbaş, "Kılıçdaroğlu bizzat devredeydi. İttifaktaki bütün parti liderleriyle görüştü. Saadet, Demokrat, Gelecek ve DEVA kendi amblemleriyle seçime girmeme kararı aldı" dedi. Cumhur İttifakı ile ilgili olarak ise gözler bugünkü Erdoğan-Bahçeli görüşmesine çevrildi.

Haber 06-04-2023 11:26

İttifakın yeni üyesinin oy çıkışı kulisleri salladı! Herkes rakip olarak görüyordu ama... 'Yüzde 13'ü zorluyoruz'

AK Parti, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'nda ortak liste için çalışmalar devam ederken sürpriz bir çıkış gündem oldu! Yeniden Refah Partisi, son yaptırdığı ankete göre oy oranını açıklayarak 'Bizle karşılaştırılan Saadet sahada bile yok! Kendi adayımızla seçime girmek daha doğru' dedi. Düğüm 9 Nisan'da çözülecek. Öte yandan Millet İttifakı da yeni bir formül üzerinde çalışıyor.

Haber 05-04-2023 13:43