Gelinim Olur Musun? Haberleri

Gelinim Olur Musun’un olaylı gelini Tülin Koca'nın son hali şaşırttı! Eski halinden eser kalmadı

2004 yılına damga vuran Gelinim Olur Musun’un olaylı gelini Tülin Koca son hali ile görenleri şaşırttı. Yarışma süresince Caner Toygar’la inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Koca'yı görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 11-09-2023 08:52

2004 yılına damga vuran Gelinim Olur Musun’un Tülin’inin son halini gören şaştı kaldı! İnanılır gibi değil

Gelinim Olur Musun yarışması unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. 2004 yılında yayınlanan Gelinim Olur Musun’da Caner Toygar’la inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Tülin Koca’nın son hali gündem oldu. Gelinim Olur Musun’un Tülin’i şimdiki haliyle ağızları açık bıraktı.

Magazin 02-06-2023 16:08

Gelinim Mutfakta programında şok üstüne şok! 'Kayınvalidem cenazeleri tur otobüsü yaptı'

Gündüz kuşağında yayınlanan bir programda yarışmaya katılan kayınvalide, gelini hakkında söyledikleriyle şaşkına çevirdi. Beyhan Öksüz adındaki kayınvalide gelini Yeşim hakkında ''Bu kadar paragöz değildi. Benim adıma kredi kartı çıkarıp evlenecek kız kardeşi için 70 bin TL'lik ev eşyası alışverişi yapmış''dedi. Gelin Yeşim ise, ''Kayınvalidem, belediyelerin cenaze araçlarını ayarlayıp şehir şehir dolaşıyor'' diyerek ağızları açık bıraktı.

Haber 04-10-2022 17:36

Semra Kaynana Katarsis'e katıldı! Oğlu Ata'nın öldürülmesiyle ilgili konuştu... İbrahim Tatlıses detayı

"Gelinim Olur Musun?" yarışmasının en unutulmaz yarışmacılarından Semra Kaynana, Katarsis'e katıldı. Yarışmadan sonra aşırı dozdan bir otel orasında ölen damat adayı Ata'nın annesi Semra Yücel oğlunun ölümüyle ilgili "Oğlumu değil beni öldürmek istediler" dedi. Semra Kaynana'nın konuşmasında İbrahim Tatlıses detayı da dikkat çekti.

Magazin 02-06-2022 14:46

Gelinim Olur Musun?

Gelinim Olur Musun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gelinim Olur Musun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sinem Umaş'ın Semra Kaynana ile olan fotoğrafa yaptığı yorum şoke etti! Tabutu cenazede düşüp...

'Gelinim Olur Musun?' yarışmasıyla tanınan ve estetikle bambaşka biri olan gelin adayı Sinem Umaş, Şokopop'un paylaştığı Semra kaynana fotoğrafına inanılmaz yorumlar yaptı. Otel odasında ölü bulunan damat adayı Ata Türk'ün cenazesine de gönderme yapan gelin adayı Sinem'in yanıtları gündem oldu.

Magazin 25-03-2022 07:28

Gelinim Olur Musun yarışmacısı Sinem Umaş yeni imajıyla şaşırttı! Bambaşka biri

Gelinim olur musun yarışmasıyla tanınan, Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalara kazınan Sinem Umaş yeni imajıyla şaşırttı. Sinem Umaş Kerimcan Durmaz'ın konserinde görüntülendi. Sinem Umaş'ı görenler "Bambaşka biri olmuş" yorumlarında bulundu.

Magazin 27-02-2022 10:27

Gelinim Olur Musun yarışmacısı Sinem Umaş şimdi ne yapıyor? İşte son hali

Gelinim olur musun yarışmasında Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalara kazınan Sinem Umaş, son haliyle şaşırttı. Sert çıkışlarından şimdilerde de vazgeçmeyen Umaş, geçtiğimiz günlerde hapse bile girdi.

Magazin 30-08-2021 15:11

Ekranların ilk fenomenlerinden! İşte Gelinim Olur Musun Tülin'in son hali...

2004 yılında yayınlanmaya başlayan ve hayatımıza Ata Türk, 'Semra Kaynana', gelin adayı Sinem Umaş ve Caner ve Tülin gibi isimleri sokan realiti şov programı Gelinim Olur Musun ile ünlenen isimler aradan geçen 20 yıla rağmen hafızalardaki yerini koruyor.

Magazin 29-03-2021 17:46