General Motors Haberleri

Honda ve GM'den bütçeye uygun elektrikli otomobil adımı: Fiyatları 30 bin doların altında olacak!

Japon Honda Motor ve Amerikan General Motors (GM) mevcut iş birliklerini "ekonomik EV" sahasına taşımaya karar verdi. İki şirket "bütçeye uygun" elektrikli otomobil üretecek. Fiyatı 30 bin doların altında olacak araçlar 2027'den itibaren satışa çıkacak.

Haber

1.000 beygir güç üretiyor: Elektrikli Hummer'ın teslimatları başladı!

General Motors, elektrikli kamyonet Hummer EV Edition 1'i müşterilerine teslim etmeye başladı. Ultium platformu üzerine inşa edilen Hummer EV Edition 1 modeli, 1.000 beygir güç üretebiliyor.

Haber

General Motors açıkladı! ABD ve Kanada'da 40 bin şarj istasyonu kurulacak

Amerikan otomobil üreticisi General Motors (GM), elektrikli otomobiller için ABD ve Kanada'da gelecek yıldan itibaren 40 bin şarj istasyonu kuracağını bildirdi.

Haber

Chevrolet'ten flaş karar! Bolt model otomobillerini geri çağırıyor

Otomotiv devi General Motors, Chevrolet Bolt marka otomobillerini geri çağırma kararı aldı. 73 bin aracın geri çağrıldığı belirtilirken yapılacak onarımların toplam maliyetinin 1 milyar doları bulabileceği öğrenildi.

Finans

General Motors

General Motors Hakkındaki Haberler Mynet'te. General Motors Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

General Motors elektrikli otomobil yatırımlarını artıracak

GM elektrikli otomobil yatırımlarını %30 artıracak, iki yeni pil fabrikası kuracak.

Finans

Çip tedarik krizi Mazda'yı da vurdu

Japon otomobil üreticisi Mazda Motor, yarı iletken çip tedarik sıkıntısının mevcut mali yılda küresel bazda üretimini 100 bin düşüreceğini açıkladı.

Finans

Çip krizi dünyada büyüyor! General Motors üretime ara verecek!

General Motors'tan yapılan açıklamada, çip sorunları nedeniyle Kuzey Amerika üretimini azaltacağını açıkladı. Şirket açıklamasında küresel otomotiv sektörünü etkileyen çip tedarik sorunu sebebiyle Kuzey Amerika tesislerinde üretim aralarına devam edileceği belirtildi.

Finans

Çip krizi otomobil üreticilerini vurdu: Honda, Toyota ve Volvo üretimi durdurdu!

Otomobil piyasasına yön veren şirketlerden birisi olan; Toyota, Honda ve Volvo koronavirüsten kaynaklanan sebeplerden dolayı malzeme yetersizlikleri nedeniyle üretimlerini geçici olarak durdurduklarını açıkladı.

Finans

Elektrikli otomobil fiyatı inanılmaz derecede düşük

Ucuz elektrikli otomobiller son zamanlarda çok fazla popüler olmaya başladı. İşte konu ile alakalı merak edilen bütün detaylar.

Haber

GM, Ford ve Stellantis üretimi durdurdu

Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika'daki kar fırtınası, birçok otomobil üretim fabrikasını kasıp kavuruyor.

Haber

GM 6 milyon aracını geri çağırdı!

General Motors, potansiyel olarak hatalı ve tehlikeli Takata hava yastığı şişiricilerini değiştirmek için Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık altı milyon kamyonet ve SUV'yi geri çağırıyor.

Haber

GM, 2035 yılından sonra yalnızca elektrikli araç üretmeyi planlıyor

General Motors (GM), 2035’e kadar benzinli ve dizel araç üretimini bitireceğini açıkladı. Grup bu yıldan sonra yalnızca elektrikli araç üretmeyi planladığını açıkladı. Günümüzde elektrikli araçlar yavaş yavaş üretilmeye başladı.

Haber

GM, Paris Otomobil Fuarı'nda

Paris Otomobil Fuarı'nda gövde gösterisine hazırlanan Generel Motors, daha önceki Paris Fuarlarından farklı olarak, şirket basın toplantısı da düzenleyecek

Haber

ABD hükümeti GM'ye 4 milyar dolar kredi verdi

ABD hükümeti zor durumdaki General Motors'a (GM), vermeyi taahhüt ettiği acil kredi desteğinin 4 milyar dolarlık kısmını dün verdi.

Haber