George Soros Haberleri

Macaristan Başbakanı Orban'dan seçim sonuçları hakkında açıklama: Soros'un adamı sınırları açardı

Macaristan Başbakanı Viktor Orban Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Orban, Erdoğan için dua ettiğini belirterek, "Eğer kazanmasaydı bu bir trajedi olurdu" dedi.

Haber 02-06-2023 17:29

'Öldü' iddiaları gündem olmuştu! George Soros'tan açıklama geldi 'Söylentiler tamamen yanlış'

ABD'li milyarder George Soros, hakkında ortaya atılan öldü iddialarının ardından açıklamalarda bulundu. Soros, "Kalp krizi geçirdiğime dair söylentiler tamamen yanlış. Hayattayım ve sağlığım yerinde" ifadelerini kullandı.

Haber 15-05-2023 22:31

George Soros dahil 18 milyardere Kovid-19 yardım çeki gönderilmiş

ABD'de, aralarında iş insanı George Soros'un da bulunduğu en az 18 milyardere ve 270 multimilyonere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle düşük gelirlilere yapılan para yardımlarından gönderildiği bildirildi.

Haber 04-11-2021 23:09

Osman Kavala'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Soros artığı yanıtı

Yaklaşık dört yıldır tutuklu olan iş insanı Osman Kavala, kendisi hakkında "Soros artığı" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. "İfadeler son derece esef vericidir ve Cumhurbaşkanlığı makamının ciddiyetine uygun düşmemiştir" diyen Kavala, duruşmalara katılmasının ve savunma yapmasının anlamsız olacağını söyledi.

Haber 22-10-2021 17:31

George Soros

George Soros Hakkındaki Haberler Mynet'te. George Soros Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sorosçu ne demek? George Soros kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Osman Kavala sorosçudur" sözlerinin ardından "sorosçu" kelimesinin anlamı ve George Soros'un kim olduğu merak konusu oldu. ABD'li iş adamı George Soros, Açık Toplum Vakfı'nın kurucusudur. Soros daha öncelerde, Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandıracağını açıklamıştı. İşte merak edilenler...

Haber 19-10-2021 19:42