Gerard Depardieu Haberleri

Ünlü oyuncu Gerard Depardieu, cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı

Fransız oyuncu Gerard Depardieu'nun cinsel saldırı suçlamalarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Hakkında çok sayıda cinsel saldırı suçlaması bulunan Depardieu, Ekim 2023'te Le Figaro'da yayımlanan açık mektubunda hakkındaki iddiaları reddederek “Asla ve asla bir kadını taciz etmedim.” demişti.

Magazin 29-04-2024 19:53

İstanbul'daki ton balığı teknesini eve çevirmişti! Gerard Depardieu kebap için bir günlüğüne geldi

Asteriks & Oburiks gibi filmlerle tanınan, Altın Küre Ödülü sahibi Fransız oyuncu Gerard Depardieu İstanbul sevgisiyle biliniyor. Ünlü oyuncu son olarak kebap yemek için bir günlüğüne İstanbul'a gelince gündem oldu.

Magazin 20-08-2023 13:36

Gerard Depardieu ile Mehmet Ali Erbil'in sürpriz karşılaşması!

Mehmet Ali Erbil dün dünyaca ünlü oyuncu Gérard Depardieu ile İstanbul Havalimanı’nda karşılaştı. Bodrum’a giden ünlü şovmen, İstanbul tatilinin ardından Fransa’ya dönen Depardieu ile yeni projeler üzerine konuştuklarını söyledi.

Magazin 31-08-2022 14:19

Gerard Depardieu'nun Türkiye'ye gelme nedeni şaşırttı!

Dünyaca ünlü Gerard Depardieu bundan sonra zamanını Türkiye'de geçirecek. Fransız aktörün Türkiye'de ev olarak kullanacağı balıkçı teknesi, Tuzla'da 'yat' a dönüştürülüyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Depardieu, Tuzla'ya giderek yatın yapım aşaması hakkında bilgi aldı.

Magazin 06-05-2022 08:05

Diğer Haber Etiketleri

Gerard Depardieu

Gerard Depardieu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gerard Depardieu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gerard Depardieu bağlarını ve Paris'teki evini satıp İstanbul’da balıkçı teknesinde yaşayacak

Gerard Depardieu herkesi şaşırtan bir karar verdi. Ünlü aktör sahibi olduğu üzüm bağlarını ve Paris’teki evini satıyor. Gerard Depardieu İstanbul ve Dubai'de satın aldığı balıkçı teknelerinde yaşayacağını açıkladı.

Magazin 16-03-2022 15:44