Giysi Kumbarası Haberleri

Giysi kumbarasından çocuk çıktı! Akılalmaz görüntüler... Çevredeki vatandaşlar saniye saniye kaydetti

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde ihtiyaç sahiplerine kıyafet ulaştırmak amacıyla sokak üzerine yerleştirilen 2 giysi kumbarasında "pes" dedirten olay yaşandı. Çocukların kendisini bekleyen kadınlara kıyafetleri verdiği ve ardından kumbaranın içinden çıkarıldığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber 18-02-2024 15:32

Bursa'da giysi kumbarasındaki feci ölümde kahreden detay! Arkadaşına kıyafet almak isterken sıkışıp ölmüş

Bursa'da giysi kumbarasına sıkışıp ölen Ukrayna uyruklu Behpasha Tamazov'un (30) otopsisi tamamlanırken, feci olay hakkında Tamazov'un kayınbiraderi açıklama yaptı. Tamazov'un eniştesi Kamil Sever, ''Gemlik Açık Cezaevi'nden izinli olarak çıkacağını bilen bir arkadaşı kendisinden kullanılmış kıyafet istedi. O da arkadaşının bu isteğini yerine getirmek için kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarasından kıyafet almak istedi. Bu sırada nasıl oldu bilmiyoruz öldü. Ailesi perişan oldu'' dedi.

Haber 05-02-2022 15:50

Giysi kumbarasında sıkışarak ölmüştü! Detaylar ortaya çıktı

Bursa'da kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarasından eşya almaya çalışırken, başı içerideki mekanizmaya sıkışması sonucu ölen kişiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Ölen kişinin Ukrayna uyruklu Behpasha Tamazov (30) olduğu tespit edildi. Tamazov'un bir gün önce cezaevinden izinli çıktığı belirlendi.

Haber 04-02-2022 14:46

Çok feci olay! Ukrayna uyruklu şahıs, kullanılmış giysi kumbarasının kapağına sıkışarak hayatını kaybetti

Bursa’da kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarasında çok feci bir olay meydana geldi. Ukrayna uyruklu bir şahıs, kutudan eşya almak isterken kumbaranın kapağına sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Haber 04-02-2022 01:37

Beşiktaş'ta şaşkına çeviren olay! Giysi kumbarasından hırsızlık kamerada

Beşiktaş'ta, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla giysi toplanması için sokak üzerine yerleştirilen giysi kumbarası, bir kadın ve erkek tarafından soyuldu. Kumbaranın içine giren bir çocuğun yardımıyla hırsızlığı gerçekleştiren çift, topladıkları giysileri sepetli motosiklete monte edilmiş çuvala yerleştirdi. Çocuğun içeriden çıkmasının ardından uzaklaşan çiftin gerçekleştirdiği hırsızlık anları cep telefon kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 03-06-2021 10:24