Gizli Saklı Dizisi Haberleri

Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o fenomen dizinin yıldızıymış

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yabani izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bir dönemin fenomen dizisi Mucize Doktor'un yıldızı çıktı.

Magazin 06-10-2023 08:55

“Gizli Saklı” başlayan aşk bitti! Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı neden ayrıldı?

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı çiftinden şaşırtan ayrılık haberi geldi. İkilinin aşk hayatı başrolü paylaştıkları "Gizli Saklı" dizisiyle başlamıştı. Dizi sadece 8 bölüm sürse de yeni bir aşkın vesilesi olmuştu. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı Çiftinin ayrılık haberi sonrası çiftin neden ayrıldığına dair detaylar hayranlarının merak konusu oldu. Peki, Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı neden ayrıldı?

Magazin 21-12-2022 22:02

Gizli Saklı dizisinin Nehir'i Ece Dizdar'ın Londra paylaşımına beğeni yağdı!

FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisinde Nehir karakterini canlandıran Ece Dizdar, özel hayatında çekildiği günlük kareleri sosyal medyadan sık sık paylaşıyor. Ünlü oyuncu, bu kez Londra'ya yaptığı seyahatten yeni fotoğraflar paylaştı.

Magazin 12-09-2022 17:04

Dizi bitti aşk başladı! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti tatilde görüntülendi

Başarılı oyuncular Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı Gizli Saklı dizisinde rol arkadaşı olmuşlardı. Dizinin yayın hayatı kısa sürdü ancak dizi çiftin aşk hayatını canlandırdı. İlişkiye başlayan ünlü çift gittikleri Belgrad tatilinde hayranları tarafından görüntülendi.

Magazin 09-08-2022 09:41

Sinem Ünsal'dan final yapan Gizli Saklı dizisine veda paylaşımı

Fox TV'de yaz dizisi olarak başlayan Gizli Saklı reytinglerde istenilen sonuçları elde edemedi. Başrollerinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı Gizli Saklı 8. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Gizli Saklı'da Naz'ı canlandıran Sinem Ünsal ise son bölümün ardından veda paylaşımı yaptı.

Magazin 04-08-2022 01:04

Gizli Saklı dizisinden Yaz'ın giydiği elbiseyi beğenenlere alternatif öneriler

Yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan konforlu ve şık yazlık elbiseler, Gizli Saklı dizisinin baş karakteri Yaz'ın da kombinlerini süslüyor. Sempatik tavırlarının yanında canlı renklerle imzasını attığını kusursuz tarzı, sevenlerinde oldukça merak uyandırıyor. Eğer sıcak yaz günlerinde tiril tiril hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanabileceğiniz bir model arıyorsanız Yaz'ın elbisesine çok benzer ürünleri inceleyebilirsiniz. Öyleyse gelin, başlayalım!

Magazin 01-08-2022 16:16

27 Temmuz 2022 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı! Dün akşam en çok ne izlendi? 27 Temmuz 2022

27 Temmuz 2022 Çarşamba gününün reyting sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Yaz dizileri önceki senelere oranla bu yıl daha çok ilgi görüyor. Yaz sezonunda yayına başlayan dizilerin ekrana veda edip etmeyeceğini reyting rakamları belirliyor. Geçtiğimiz gün Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Kim Milyoner Olmak İster?, Gizli Saklı gibi yapımlar yayınlandı. Vatandaşlar internette "Reyting sonuçları açıklandı mı?", "Dün akşam en çok ne izlendi?" konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 28-07-2022 10:46

REYTİNG SONUÇLARI! 20 Temmuz 2022 dünün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Dün akşam en çok ne izlendi? MasterChef, Kara Tahta, Gizli Saklı!

20 Temmuz 2022 Çarşamba gününün reyting sonuçları birincisi belli oldu. MasterChef, Kara Tahta, Gizli Saklı, Seversin gibi yapımların ekrana geldiği 20 Temmuz Çarşamba gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylara ulaşmak isteyen vatandaşlar interntte araştırma yapıyor. Peki 20 Temmuz 2022 dünün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Dün akşam en çok ne izlendi? İşte MasterChef, Kara Tahta, Gizli Saklı'nın ekrana geldiği Çarşamba günü birinci olan yapım...

Haber 21-07-2022 10:31

Gizli Saklı dizisinden Yaz karakterinin giydiği elbiseye alternatif öneriler

Yaz sezonu ile yayın hayatına başlayan Gizli Saklı dizisinin başrol oyuncularından Sinem Ünsal, dizide giydiği kıyafetlerle dikkat çekiyor. Güzel oyuncunun canlandırdığı Yaz karakterinin kombinleri, dizinin takipçileri tarafından çok beğeniliyor. Siz de Yaz karakterinin göz alıcı, renkli tarzını beğeniyor ve giydiği bu çiçekli elbiseye benzer modeller arıyorsanız sizin için seçtiğimiz alternatif elbiselere önerilere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 06-07-2022 13:28

Gizli Saklı dizisinde güldüren hata! Boş tabaktan yemek yedi

Fox TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisindeki bir sahne sosyal medyada olay oldu. Restoran sahnesinde bir yardımcı oyuncunun boş tabaktan yemek yediği anlar dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Oyuncu Tardu Flordun'un da dikkatini çeken sahne izleyenleri gülümsetti.

Magazin 04-07-2022 21:05

Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç ayrıldı mı? Gibi dizisinin İlkkan'ı ile aşk yaşıyordu! Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç neden ayrıldı?

Şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisinde rol alan ve daha önce rol aldığı "Mucize Doktor" dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Sinem Ünsal, uzun süredir Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç ile aşk yaşıyordu. Çiftten bu defa ayrılık haberi geldi. Peki Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç ayrıldı mı, çift neden ayrıldı? İşte merak edilenler...

Magazin 03-07-2022 00:42

Gizli Saklı dizisinden Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseye alternatif öneriler

Yaz aylarının gelmesiyle elbiseler raflardaki yerini aldı. Birbirinden güzel cıvıl cıvıl renklerde onlarca farklı elbise bulmak mümkün hâle geldi. Gizli Saklı dizisinde Nehir karakterini canlandıran Ece Dizdar'ın giydiği pembe elbise, dizinin sevenleri tarafından ilgi gören modellerden biri oldu. Eğer siz de yaz döneminde ferah ve rahat elbiselerle dolaşmak isteyen biriyseniz Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseyi ve alternatif önerileri incelediğimiz seçeneklere mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 30-06-2022 13:17

Gizli Saklı dizisinin Yaz'ı Sinem Ünsal derin göğüs dekolteli yırtmaçlı elbisesiyle olay oldu! Dupduru bir güzelliğin var

FOX TV'de ekrana gelen Gizli Saklı dizisinde Yaz/Naz karakterini canlandıran Sinem Ünsal, oyunculuk performansı dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme geliyor. Ünlü oyuncu, bu kez derin göğüs dekolteli ve yırtmaçlı paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 29-06-2022 13:20

Gizli Saklı dizisindeki Yaz karakterinin giydiği yelek ve pantolonlu kombine alternatif öneriler

Fox TV'nin herkesi ekran başına kilitleyen dizisi Gizli Saklı, heyecan dolu bölümleriyle çarşamba akşamlarını neşelendirmeye devam ediyor. Sinem Ünsal'ın Yaz karakterine hayat verdiği dizinin ilgi çekici senaryosu kadar karakterlerin stili de konuşuluyor. Özellikle üçüncü bölümde Yaz karakterinin üzerinde gördüğümüz yelek ve pantolon takımı, çarpıcı bir stil oluşturarak herkesi büyülüyor. Eğer Yaz'ın çok konuşulan stiline hâkim olmak istiyorsanız yazımız tam size göre!

Magazin 28-06-2022 21:46

Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? Gizli Saklı dizisi konusu nedir?

FOX TV'nin yeni dizisi Gizli Saklı, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın başrollerini paylaştığı polisiye dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Peki Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler? Gizli Saklı dizisi konusu nedir? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 13-06-2022 07:34